Kalustekarusellissa


Täällä on ollut aikamoinen kalustekaruselli koko kevään. Pari ihastuttavaa perintöhuonekalua on kotiutunut meille ja näin on myöskin sisustus tai huonekalujen järjestys mennyt osittain uusiksi, Mutta, nyt vaikuttaa siltä että huonekalut ovat löytäneet oman paikkansa ja karuselli pysähtyy täällä sisällä ainakin hetkellisesti. 

Jos on karuselli pyörinyt sisällä huonekalujen suhteen, niin on ulkonakin käynnissä oma karusellinsa. Kulunut viikonloppu on ollut uskomattoman mahtava ilmojen puolesta, eikä muutenkaan ole valittamista. Viikonloppuun mahtuu niin ystävän kanssa vietettyä aikaa kuin pihatöitäkin. 


Pihalla kasvit ovat muuttaneet paikkaansa ja kukkamaa on saanut harvennusta oikein ronskimmalla otteella. Haketta on tullut levitettyä puskien juurelle ja kiviä vieriteltyä uusille paikoilleen. Voisi sanoa että hyvinkin aikaansaapa viikonloppu takana.

Koko viikonloppu on ollut siis hyvin lämmin, eikä ole tehnyt mieli istua koneen ääreen. Päivä alkoi jo hämärtyä, kun maltoin tulla sisälle ja istua peliä katsomaan. Kainaloon nappasin koneen ja kamerasta muutaman kuvan tähän postaukseen. Kuvissa on vilaus uusista huonekaluistamme, jospa sitä ehtisi ja malttaisi olla hetken sisällä ja kuvata oikein kunnolla uutta sisustustamme. 


Ensi viikoksi lupaillaan oikein lämpöisiä päiviä ja viikko on muutenkin lyhyempi, joten nautitaan auringosta sekä lämmöstä!

Kaisa

Kommentit

 1. Ihania vilauksia! Täällä odottelen myös tämän viikon lämpimiä ilmoja, että pääsisi pihalle touhuamaan. Taitaa ne lämpimät ilmat tulla parin päivän päästä, ihanaa. Mukavaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut niin lämmintä, että sisällä en ole juuri aikaani viettänyt. Ihana lämpöaalto, toivottavasti on yltänyt sinne teillekin saakka!

   Poista
 2. Innolla odotetaan mitä kivaa on kotiutunut 🤗 vanhoilla esineillä on varmasti monta tarinaa sisällään 😍

  Mukavaa viikkoa! ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä tavaroilla on kyllä omat tarinansa, niin kuin kaikilla vanhoilla tavroilla. Kunhan maltan olla sisällä, niin saan tallenenttua kameraan kuvia.

   Poista
 3. Unohdinkin jo, että taas on lyhyempi viikko :) Ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niin tutulta tuo kalustekaruselli. Kivalta näyttää :) Ja ihanaa, kun ilmakin on aurinkoinen ja lämmin. Ehkä tässä voi jo varovasti toivoa, että se kesäkin sieltä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kesä sieltä on nyt saapunut, ihanan lämmintä!

   Poista
 5. Tuollainen myllääminen on välillä tosi virkistävää:) Olispa kiva nähdä täällä kuvia tuloksista.
  Ihania kevään lämpimimpiä päiviä sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukava välillä vaihtaa huonekalujenkin paikkaa. Varmasti kuvia eksyy tänne bloginkin puolelle! :)

   Poista
 6. Ihanat kuvat ja kivannäköisiä vilahduksia♥ Jännä on nähdä millaisia kalusteita sitten kun maltat niitä kuvailla:) On kyllä ollut niin upeita kelejä, toivotaan että näitä jatkuu koko kevään! Kaunista ja leppoisaa helatorstaista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy nyt oikein ottaa kamera esille ja kuvata kalusteet, vihdoinkin kun ovat löytäneet oman paikkansa! :)

   Poista

Lähetä kommentti