KEITTIÖ PÄIVITTYY


Muutama vuosi sitten keittiömme koko suuremman päivityksen, kun päätimme poistaa hallitsevan tapetin senältä ja ottaa yläkaapit pois. Samalla luovuimme kuivauskaapista, mikä onkin herättänyt kovasti ihmetystä, miten pärjäämme ilman. 

Yläkaapit poistamalla saatiin avara keittiö ja pidempään haaveilemani avohyllyn sekä seinävalaisimet. Kaapit tuli käytyä läpi ja tavaramäärä selkiytyi. Kummasti sitä tavaraa vaan kerääntyy kaappeihin vuosien aikana.Viime kesänä tuli yllättäen uusien kodinkoneiden hankinta, mikä olikin hieman epäonnistunut ja johti lisää keittiön päivittämiseen. Epäonnistuneista kodinkonekaupoista pääset lukemaan lisää TÄSTÄ. Nyt keittiö on rakenteellisesti kunnossa ja edessä onkin enää pientä päivitystä

Vuodenvaihteessa saimme kyselyn TM Rakennusmaailmalta miten toteutimme juurikin yläkaappien poiston sekä miten olemme lapsiperheenä pärjänneet ilman kuivauskaappia. Yläkaappien ja juurikin kuivauskaapin poistamista emme ole katuneet. Kuivauskaappi oli meillä tuttipullovaiheen jälkeen pelkkä säilytyspaikka, ei siis varsinaisessa kuivauskaappi tarkoituksessa enää käytössä.Nyt kun olemme olleet kotona enemmän kuin aiemmin, on kotiakin tullut katsottua hyvin erilaisista kulmista. Samalla on selkiintynyt muutama pidempään harkinnassa ollut asia, eli edessä on pientä päivitystä tai paremminkin projektin loppuunsaattamista. Millaiset verhot ja maton keittiöön haluan sekä millainen tuoli olisi kuopukselle hyvä, juniorituolin käydessä pieneksi. 

Ilmeisesti meille on lennellyt ensimmäinen kärpänen sisälle, tuoden sisustamisen jälleen mietintään. Vai mitenkä sitä sanotaan näin keväisin. Kärpänen tai ei, pientä muutosta on mukava saada. Ja, vaikka projekti on tässä hieman venähtänyt on näin jälkikäteen mukava sanoa, pikkuhiljaa tekemällä saa uutta muutosta useammin.

Näitä elementtejä jään miettimään, nauttimaan iltapäiväkahvista ja kirpsakasta pakkaspäivästä!


Kaisa

Kommentit

 1. Tuo teidän keittiönne on kyllä kertakaikkisen hieno! :) Ja tykkään myös tuosta ennen kuvasta ja keittiöstä siis, todella pirtsakka, mutta ymmärrän kyllä että varmasti selkeys oli ihan mukavaa vaihtelua tuon jälkeen :)
  Avohylly on aivan ihana myös :)

  Mukavaa pakkas viikon jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuo entinen keittiö oli juurikin pirtsakka, mutta aikansa kutakin.
   Mukavaa viikkoa myös sinulle! <3

   Poista
 2. Kaunis ja toimiva on teidän keittiö nyt. Meillä on vielä vessan remppa kesken. Ja kesällä ehkä keittiön tapetit menee vaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keittiö on juuri nyt meille sopiva ja toimiva. Ja, ihana kun pääsi eroon tarpeettomasta tavarasta.

   Poista
 3. Muutos on hyvä, vaikka mielestäni se ensimmäinenkin keittiö on ollut jo aika ilmava ja tosi kiva. Meillä keittiö on jo auttamattomasti tullut tiensä päähän, mutta jotenkin sen remontointi ei houkuta ollenkaan, kun tietää, että keittiössä menee kaikki uusiksi. Koti on kyllä sellainen paikka, että jotain pientä fiksattavaa tuntuu löytyvän aina...ja kuinka ollakaan se buumi alkaa yhdessä kevätauringon saapuessa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiön remontointi on iso juttu, varsinkin jos kaikki menee uudestaan. Niin, ja sitä kun ei uusita vuosittain niin suunnitteluun on panostettava.
   Mukavaa hiihtolomaa!

   Poista
 4. Meilläkin on ollut jo jonkun aikaa harkinnassa keittiön päivittäminen täällä Helsingissä. Suurinosa Samsung-merkkisistä kodinkoneista tosin ovat vielä passeleita ja kaipaavat vain pientä huoltoa. Sen sijaan kaapit, pinnat ja valaisimet olisi tarkoitus uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutokset on aina kivoja, hyvä suunnittelu ja toimittajien vertailu, remonttia toteuttamaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti