Jäätelöä tarjolla

Ystäväni soitti minulle ja tiedusteli, miten löytää blogistani tarjoamani jäätelön reseptin. Kerroin että en ole blogiin sitä laittanut, kun niin moni muu on jo ko aiheesta postaillut tänä kesänä. Lupasin lähettää hänelle reseptin. Kunnes, toinen ystäväni sanoi että katsoo reseptin blogistani. Joten, päätin nyt kuitenkin postailla tästä tämän kesän herkustamme, joka on esikoisemme bravuuri.
 
Meillä on tarjottu tänä kesänä lähes kaikille vieraillemme itse tehtyä jäätelöä. Alkuperäisen reseptin bongasin Pikkupionia -blogista. Jäätelö on helppo valmistaa ja tarvikkeitakaan ei tarvita kovin montaa.
TURKINPIPPURIJÄÄTELÖ
 
4dl kuohu kermaa
2prk kondensoitua maitoa
1pss turkinpippurirouhetta
 
Vatkaa kermat vaahdoksi ja lisää kondensoidut maidot sekä turkinpippurirouhe, sekoita hyvin. Laita massa pakastimeen ja sitten ei muuta kuin odotetaan!
 
Jäätelö sulaa nopeasti, minkä huomaa kuvista hyvin. Tai, kuvaaja oli vaan liian hidas, kun jäätelöpallot alkoivat muistuttamaan enemmän kasoja kuin palloja. No, mutta eipä tuo haittaa, makuhan se on tärkein.
Olemme kokeillut maustaa jäätelöä myös Marianne- ja Daim-rouheella. Mutta, tämä turkinpippuri on noussut selkeästi perheemme suosikiksi.

Oikein mukavaa ja herkullista tiistaita!

Kaisa



Kommentit

  1. Oi että, tuo on varmasti hyvää :-) Itselle varmasti olisi suosikki Marianne :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marianne oli kyllä hyvää, meillä vaan taisi käydä pieni vahinko ja rouhetta kaatui liikaa! :)

      Poista
  2. No emmä kestä miten herkullinen resepti!! Turkinpippurit ovat niiiin hyviä jäätelössä!

    VastaaPoista
  3. Siis mä olen nyt pari jädereseptii ottanut talteen ja pakko kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä. Ja, ei kuin ideoimaan miten oman lempijäätelön maustaa!

      Poista
  4. Jäätelö vain niin kuuluu kesään ♥ Itse kokeilin myös tehdä itse jäätelöä ja onnistui kyllä ihan täydellisesti. Makuna oli daim-kinuski ♥ Varmasti herkullista tämä turkinpippurijäätelökin.

    VastaaPoista
  5. Kiitos ohjeesta!
    Tätä täytyy kesällä tehdä.😊

    VastaaPoista
  6. Oli kyllä herkullista, kiitos! :) Täällä alettiin heti kehittelemään omia makukompinaatioita ;) vaikkakin tuo turkkari oli kyllä hyvää! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että piditte! Mielenkiinnolla odotan, mitä makuja teette ja mikä muodostuu teidän perheen lemppariksi! Oli kiva nähdä!

      Poista
  7. Yllättävän helppoa tehdä, testaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, helppo on valmistaa. Meillä esikoinen vastaa jäätelön tekemisestä. :)
      Kokeile ihmeessä!

      Poista
  8. Kiitos ohjeesta. Yksinkertainen ohje ja meillä sattuu olemaan kondensoitu maitoakin kaapissa. Olen miettinytkin mihin voisin sitä käyttää.

    VastaaPoista
  9. Tämä itsetehty jäätelö on kyllä mieletöntä herkkua! Oma suosikkini on kinuskikastikkeella, suolapähkinöillä ja Daim-rouheella maustettu jäätelö. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, hyvää on. Ja, jokainen voi tehdä juurikin omien makujen mukaan. Tuo sun lemppari kuulostaa hyvältä, taidan testata!

      Poista

Lähetä kommentti