Syysvalot

Syyskuu ja syksy on käynnistynyt täällä hyvin vauhdikkaasti. Normaali arki rullaa mukavasti eteenpäin töineen ja kouluineen. Samalla kun auton kone rullaa ja mittariin kertyy useita kilometrejä illassa, harrastuksista toiseen kiiruhtaessa. On sitä ehditty myös kotoilemaan ja laittamaan kotiin hieman syksyistä ilmettä.
 
Syksyssä onkin ehkä parasta juurikin kotoilu ja tunnelmointi. Takassa on palanut tuli lähes joka ilta ja kynttilöitäkin on poltettu. Ja, nostinhan jo esille syysvalotkin. Kuparilanka led-valoilla sopii hyvin syksyyn ja ulkona päivä päivältä lisääntyvään väriloistoon.
Sisällä tuo valosarja luo ihanaa tunnelmaa ja muutenkin valaisimiin on sytytetty valot yhä useammin. Ulkona pimeys tulee jo aika aikaisin, niinpä muutaman ulkovalon puuttuminen on jälleen muistunut mieleen. Monta tekemätöntä pihajuttua saatiin kesällä tehtyä, mutta pihavalot jäivät vielä asentamatta. Valaisimet on valittu, joten pitäisi vaan ryhtyä työhön ja asentaa nuo valaisimet. Saa nähdä jospa vielä ennen pakkasia saataisiin valaisimet paikoilleen, hieman pitäisi kaapeliakin kaivaa maanuumeniin.
Väriloistosta nauttii ja saa kerättyä energiaa kiireiseen arkeen. Ja, syysvalot sisällä ovatkin mukava tunnelmaa luova lisä. Mites sinä, joko olet ottanut kynttilät ja syysvalot esille? Vai kuuluvatko ne sinulla vasta jouluun?
 
Muistetaan ottaa myös rennosti ja kotoilla, vaikka välillä tuntuukin kiire vievän mukanaan. Ulkoillaan ja nautitaan väriloistosta, kaivetaan heijastimet esille ja kiinnitetään hihaan heilumaan kun illalla lenkkeillään.
 
Oikein mukavaa loppuviikkoa!
 
Kaisa

Kommentit

  1. Olinkin kokonaan unohtanut noi ledvalot, pitääkin kaivella ne itselläkin esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota ihmeessä esille, luovat ihanaa tunnelmaa pimeneviin iltoihin!

      Poista
  2. Niin kauniita kuvia ja ihanat nuo valot😍 Kyllä täälläkin on jo kynttilöitä polteltu ja valojakin otettu esiin:) Ihan parasta tässä syksyssä tosiaan on kun pääsee tunnelmoimaan:) Mukavaa viikonjatkoa sinne♥

    VastaaPoista
  3. Minulla nuo samat valot ja tykkään niistä kovasti. Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  4. Haluaisin meille jo jouluvalot, mutta ei mies suostu. Pimeys ei ole kiva juttu laisinkaan ja jos minä sitten sisälle laittaisin noin somat valot, kuin teillä. On syksyssä taikaakin. <3 Ihanaa syysviikkoa sinne Kaisa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei meillekään enempää valoja vielä ole tulossa, mutta nämä pienet led-valot luovat ihanaa tunnelmaa käytävälle!

      Poista
  5. Kauniit kuvat! Valoista tulee syksyllä kotiin kyllä ihanaa tunnelmaa :)

    VastaaPoista
  6. Voi jee, olet jo noin pitkällä! Nyt tuli suorituspaineita saada koti syyskuosiin ;D Mutta vakavasti, tuollaiset syys- tai kaamosvalot ovat ihastuttavia. Ja niitä ehdottomasti saa käyttää jo tässä vaiheessa, vaikka moni mieltääkin ne vain jouluun kuuluvaksi..! :)
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ehdit vielä oikein hyvin. Tuo pimeä käytävä kaipasi kovasti lisävaloa, joten syysvalot ovatkin olleet mukava valonlähde!

      Poista
  7. Minulla tunnelmavalot ja kynttilät odottavat vielä hetken aikaa. Aikataulu on ollut sen verran kiireistä, että syysvalmistelut ovat jääneet tekemättä. Uudet tyynynpäälliset odottavat vielä esille laittoa...
    Ehtiihän tässä vielä...ehtiihän? ;)

    VastaaPoista
  8. Minulla ei ole vielä tunnelmavaloja esillä. Mutta sinä olet kyllä kauniisti valaissut syksyisen kodin. Ihana tunnelma teillä.
    Kaunista syysviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tunnelmavalot ovat iltaisin olleet päällä ja valaisseet mukavasti pimeää käytävää!

      Poista
  9. Oikein odotan, milloin syyssisusteluinto iskee eli vielä ei täällä ole tapahtunut mitään. Tällaiset kivat inspiraatipostaukset taitavatkin olla nyt ihan tarpeen, jotta koti saataisiin täälläkin syyskuntoon:)

    VastaaPoista
  10. Ihanat valot! Mä ole vielä laittanut mitään syksyistä esille. Pian voi alkaa polttelemaan kynttilöitäkin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on polteltu kynttilöitä niin sisällä kuin ulkonakin. Ja, luovat ihanaa tunnelmaa pimeneviin iltoihin!

      Poista
  11. Kynttilöitä ja tuikkukippoja on kaivettu esiin :)

    VastaaPoista
  12. Melkein kaikki mahdollinen on jo valojen puolesta kaivettu esille! Pakkohan tähän pimeyteen on jo valoa saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt on iltaisin jo niin pimeää, että valot on syytä kaivaa esille!

      Poista
  13. Mulla samanlaiset valot on kieputettu vanhan ikkunapokan ympärille ja kynttilät palaa joka ilta. :) Ihanaa syksyistä tunnelmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, on varmasti hienot vanhojen ikkunanpokien kaverina!

      Poista
  14. Pitääpä alkaa kohta miettiä syksyn valaistusta. Todella kivat nuo led-valot yhdessä tuon kuparilangan kanssa, sopiikohan tuollaiset myös ulkokäyttöön? Nykyään näkee paljon led-valomainoksia ja ne ainakin paistavat kirkkaasti pimeässäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa sopivatko nämä ulkokäyttöön. Pattereillatoimivat on aina hieman sääarkoja!

      Poista

Lähetä kommentti