Blogger Recognition Award

Tunnustus blogilleni -BLOGGER RECOGNITION AWARD. Tunnustukset minulle antoivat Tuulta ja Tyrskyjä -blogin Ansku ja Satulinna -blogin Tuija. Kaksi aivan ihanaa blogia, joille itse olisin tunnustuksen myöskin antanut. Tämä tunnustuksen saaminen tuntui todella hyvältä, kiitos! 
Tunnustuksen mukana tuli seuraavanlaiset ohjeet:
1. Kirjoita postaus tunnustuksesta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloittelevalle bloggaajalle.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaaja tunnustuksen saajaksi.
Aloitin bloggaamisen reilu vuosi sitten, pitkän harkinnan ja haaveilun jälkeen. Olin haaveillut oman blogin pitämisestä jo reilu kuusi vuotta. Ajatuksenani oli aloittaa blogin pitäminen, kun omaa taloamme rakensimme. Eli, blogi olisi tuolloin ollut enemmänkin raksa-blogi. Aika ei vaan silloin tuntunut antavan tähän mahdollisuutta. Vuosien mietinnän jälkeen keväällä 2015, koin että nyt on oikea aika ja olen itse valmis aloittamaan blogin. Ja, ennen kaikkea valmis harjoittelemaan blogin pitämistä. Näin blogi Unelmoiden ja haaveillen näki päivänvalon ja sisältö on muotoutunut aika "sillisalaatiksi". En ole halunnut lähteä rajaamaan tarkemmin, vaan olen antanut mahdollisuuden kaikille haaveille ja unelmille.
No, mitäs ohjeita antaisin aloittelevalle bloggaajalle? Ensimmäisenä tulee mieleen se, että ole oma itsesi ja kirjoita vain niistä asioista jotka sinua kiinnostaa, mitä itse haluaisit lukea.  Ja, välillä on hyvä pitää hieman paussia, jos ei tunnu että olisi mitään julkaistavaa. Älä kirjoita väkisin! Toinen ja tärkeä juttu on mielestäni se, että vastaa kommentteihisi mitä lukijat ovat lähettäneet sinulle. Niin, ja käy kommentoimassa muiden blogeissa, näin saat myös vierailijoita omaan blogiisi. Toki säännöllinen postaaminen ja muiden blogien kommentoiminen on hyväksi. Harrasta bloggaamista niin kuin ihan mitä muutakin!
Itse haluan tunnustuksen jakaa seuraaville blogeille:


Kiitos vielä tästä tunnustuksesta Anskulle ja Tuijalle! Ja, kiitos teille kaikille lukijoille jotka käytte postauksiani lukemassa sekä kommentoimassa. Jokainen kommentti ilahduttaa minua!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

KaisaKommentit

 1. Mukavaa lukea siitä, miten bloggaaminen on saanut alkunsa. Mielestäni ihania ovat blogit joissa aiheet liikkuvat laidasta laitaan eivätkä aina ole niin tiukasti sidottuina kapean rajauksen myötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on mukava lukea miten muiden bloggaaminen on alkanut!

   Poista
 2. Kiitos kaunis tästä ❤ piristi tätä pitkää työpäivää 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Ja, kiva kuulla että on tuonut piristystä päivääsi!

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta. Laitetaanpa eteenpäin...<3

  VastaaPoista
 4. Minustakin on kiva kuulla miten muilla bloggaaminen saanut alkunsa:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos <3
  Itselläni on nyt haastava aika harrastuksen kanssa. Uusi työ "haittaa harrastuksia" , mutta ehkäpä aikaa blogille tulee vielä jatkossa taas enemmän. Missään nimessä en halua silti lopettaa blogielämää. Tämä on antoisa ja hyödyllinenkin ajanviete :). Pirteää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä!
   Täällä hieman sama tilanne, työ häiritsee harrastustani. ;)

   Poista
 6. Vau miten pitkään haaveilit blogista ja ihana juttu että sen perustit! Kiitos tunnustuksesta, se lämmitti kovasti mieltäni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu kannattaa! :) Ja, ole hyvä. Blogisi on piristävä!

   Poista
 7. ♥-Kiitos, Ihana ♥
  Palailen asiaan blogissani - I hope:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti