Kaunein Joulu


Aikaisemmin syksyllä arpaonni suosi minua Willa Lemmelle -blogin Kaunein Joulu -arvonnassa. Arvonnassa palkintona oli tämä Ilona Pietiläisen ihastuttava Kaunein Joulu -kirja. Ja, mikäs mukavampaa kuin saada postin tuomana kirja, täynnä jouluisia ideoita ja sisustusvinkkejä joulukotiin.

Tänään ulkona oli ihastuttavan kirpsakka ilma. Syksyn ensimmäinen glögi ja hetki omaa aikaa ihastuttavan kirjan parissa. Kirjassa oli lukuisia ideoita joita haluaisin lähteä toteuttamaan, miten maltan odottaa vielä hetken. Toisaalta jouluun on enää vajaat kaksi kuukautta, voihan sitä jo hiukan miettiä tai sitten hiukan enemmänkin. 
Rehellisesti sanottuna, tämä joulun aikainen näkyminen kaupoissa yms herättää hieman kaksijakoiset ajatukset.  Vaikka olenkin jouluihminen, onko lokakuu kuitenkin hieman aikainen aloittaa joulun odotus? Ainakin lasten näkökulmasta, kaksi kuukautta odottaa joulua on pitkä aika.
 
Kirpsakoita lokakuun viimeisiä päiviä!
 
Kaisa

Kommentit

 1. Varmasti ihana kirja <3 Minulla joulu pääsee haaveiluasteelle ajatuksiin näihin aikoihin, mutta konkreettisesti joulu saapuu kotiimme vasta joulukuussa:) Voisin siis hyvin lueskella tuollaisia joulukirjoja kyntilänvalossa vaikka syyslomalla, mutta siihenpä se sitten jäisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjassa on kyllä paljon kauniita kuvia ja ihania vinkkejä. Joulu saapuu meille kotiin pikku hiljaa, pikkujouluista alkaen.

   Poista
 2. Tuo kirja olisi kyllä tosi ihana saada itsellekin. Tykkään katsella kauniita kuvia ja niitä tuossa kirjassa varmasti riittää. Minäkin tunnustaudun jouluihmiseksi, mutta vielä ei ole kyllä tänä vuonna yhtään jouluttanut. Lumella on kyllä suuri vaikutus tuohon, joten jos lumen tulo jatkuu ja saadaan pysyvä lumipeite, voi tilanne ollakin sitten nopeasti ihan erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllä lumi tuo joulun. Täällä meillä on syksy vielä kauneimmillaan!

   Poista
 3. Tuo kirja on niin ihana 💖 tykkään 🤗

  VastaaPoista
 4. On varmasti ihastuttava kirja. vaikka tunnustaudunkin jouluihmiseksi, olen kanssasi samoilla linjoilla; jouluhössötys alkaa ehkä hieman liian aikaisin. Kyllähän sitä ehtii vielä marraskuunkin puolella. Pojalle kyllä ostettiin jalkapallokorttikalenteri Turun reissulta eli siltä osin joulu voi vaikka tulla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei joulukalentereita osteta, vaan teen lapsille itse. Ja, ideoitu on jo tmän vuotinen! ;)

   Poista
 5. Varmasti ihana kirja. Olen kyllä jouluihminen, mutta maltilla menen vielä lokakuussa.
  Hyvää sunnuntaita! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on kyllä kiva, useampaan kertaan olen jo selaillut ja aina löydän jotain uutta. Maltilla täälläkin mennään! Kiva kun poikkesit blogissani, tervetuloa toistekin!

   Poista
 6. Nyt kun ilma reippaasti viilentynyt ja marraskuu alkamassa, voi joulu mun puoleswta kauppoihinkin tulla :) Lokakuun alku on hivenen aikaista...harvemmin silloin mitään jouluista ostan ellei kynttilöitä lasketa. Varmasti ihana tuo kirja ja oma aika ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma aika mukavan kirjan parissa on kyllä ihanaa!

   Poista

Lähetä kommentti