Kesän kaipuu

Viikonloppuna sää helli meitä ainakin täällä länsirannikolla. Aurinko paistoi ja oli pikkupakkasta. Hiihtoladulla lumi kimmelsi, luistinradalla oli väkeä lähes tungokseen aamusta iltaan. Mutta, minnekä muualle kuin rantaan, meidän kävelylenkkimme suuntaisikaan. 

Valehtelisin jos väittäisin, ettei ajatuksissamme olisi jo kesä. Kaipaamme koko perhe kesää ja yhteisiä veneretkiä, lämmintä rantakalliota ja suolaista tyrskyävää merta. Mutta, tässäpä kaipailemme.

Meri on aivan jäässä, vain laituripaikkamme kohdalla on pieni sula kohta. Jäältä kuului iloista puheensorinaa, kun useampi seurue suuntasi kohti lähisaaria makkaran paistoon. Muutama moottorikelkkailijakin nähtiin, sekä pilkkijä. Itse emme saaristoon lähteneet, vaan tyydyimme ihastelemaan kauniita maisemia laiturilta ja nautimme auringon luomasta lämmöstä.

Toisaalta, valehtelisin jos väittäisin, että en nauttisi lainkaan talvesta ja etenkin kevätauringosta. Auringosta sai taas niin paljon energiaa, että alkuviikko on sujunut mukavasti töissä. Päivänpitenemisenkin huomaa, kun töistä ajelee kotiin ja on edelleen valoisaa.

Kesää kaipaillen ja kevätauringosta nauttien, mukavaa keskiviikkoa!

Kaisa


Kommentit

 1. Aurinkoiset talvikelit on ihania. Silloin ei kaipaa kesää yhtään. Mutta pimeinä ja märkinä päivinä kesä on jatkuvasti mielessä. Meillä ollaan koko porukka niin kesäihmisiä, että talven auringosta pitää ottaa kaikki ilo irti, että jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Täällä länsirannikolla on ollut hyvin epävakainen talvi, joten kesä on ollut kieltämättä useampaankin otteeseen mielessä. Mutta, nyt nautitaan aurinkoisista talvipäivistä!

   Poista
 2. Aivan ihania aurinkoisia talvipäivän tunnelmia! <3

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen! Inhoan kerrospukeutumista, joten olen umpijäässä koko talven. No takka ja villasukat onneksi auttavat hetkellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onneksi on takka ja villasukat! Koitetaanhan jaksaa, ihan kohta on kesä ja lämmintä!

   Poista
 4. Meillä myös haaveiltiin tulevasta kesästä aamulla kahvin ääressä. Se on yksi hujaus kun kevät koittaa ja alkaa nurmi vihertämään. Tämä aika talvesta alkaa olemaan se paras kun aurinko paistaa ja illat pitenee huomattavasti. I love kesä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilemalla jaksaa! Nautitaan kevätpäivistä! <3

   Poista
 5. Mukava kuulla että muillakin jo kesähaaveita :) Ehkä lisääntynyt valo ja välillä pilkahteleva aurinko aiheuttaa itsekullekin kesähaaveiluja. Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kesähaaveet on niin ihania! Ja, ihanat aurinkoiset kevätpäivät, nautitaan!

   Poista
 6. Minusta on aivan ihanaa, että meillä on neljä vuodenaikaa. Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolet ja minusta niiden rytmitys tekee elämämme täällä pohjolassa vain vaihtelevamman ja mielenkiintoisemman. Kohta ollaan jo helmikuussa ja yhdessä hujauksessa onkin jo kevät ja sitten kesä... Nautitaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisessa vuodenajassa on omat ihanat piirteensä. Ja, kun vuodenajat vaihtelee, on aina jotain mitä odottaa. Totta, kohta on jo helmikuu sekä lasten hiihtoloma, siitä se kevät sitten eteneekin oikein vauhdilla!

   Poista
 7. Täytyypä tunnustaa, että meillä on alettu suunnittelemaan veneen kunnostukseen liittyviä asioita:) Nautin talvesta tosi paljon, mutta myös meille kesä ja veneily ovat niin ihania asioita, että niistä täytyy saada haaveilla talvellakin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, haaveilu tulevasta veneilykaudesta ja veneen kunnostuksesta on ihanaa sekä voimaannuttavaa. Tsemppiä kunnostuntöihin ja jatketaan haaveilua! <3

   Poista
 8. Kyllä kevättä odotellaan jo täälläkin! :) Kalenteri on kyllä aika hyvin täyttynyt ohjelmasta, joten äkkiäkös se aika vierahtää :) Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tänäänkin on niin keväinen ilma ja lupailevat viikonlopuksikin. Nautitaan!

   Poista
 9. Kauniita talvikuvia! Valoisia ja mielestäni keväisiäkin. On ollut hieno tammikuu. Ei ole ollut paukkupakkasia. Eli voiton puolella ollaan. Kevät tulee ja sitten kesä!
  Nautitaan näistä kirkkaista talvipäivistä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lasten kannalta talvi on ollut hieman kehno, ei ole pulkkamäkeen päässyt. Itselle on riittänyt tykkilumetetut ladat ja tekojäärata. Mutta, totta kevät tulee kovaa vauhtia ja sitten kesä.
   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 10. Talvella aurinkoinen pv tuntuu jotenkin aivan erityisen ihanalta, vaikka noin muuten en talvesta tykkää lainkaan. Ihanat kuvat olet napsinut. Mukavaa viikonloppua ja kyllä on harmaata. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tällaiset aurinkoiset talvipäivät on ihania. Nautitaan auringosta ja haaveillaan kesästä! <3

   Poista

Lähetä kommentti