Kalla morsiuskimpussa

Morsiuskukka vai hautajaiskukka? Kalla on perinteisesti ollut hautajaiskukka ja varmasti usea ajattelee niin edelleenkin. Itselleni kalla ei ole hautajaiskukka, vaan aikoinani valitsin kukaksi morsiuskimppuuni.
 
Morsiuskimpussani oli vain kalloja ja kimppu oli malliltaan valtikkamainen. Kallasta onkin tullut meidän perheen kukka, jota on ollut poikien kastepöydällä sekä kimpussa aina hääpäivänämme.
Tänä vuonna hääpäiväämme koristi kimppu, jossa oli valkoisia neilikoita kallan seurana. Nostin kimpun hääpäivälahjaksi saamallemme tuolille. Tuoli on perintötuoli, jolla pienenä kävin istumassa leikkiessäni prinsessaa.
 
Onko teillä tällaista kukkaa, jota useasti valitset kukkakimppuun?
 
Jälleen on yksi työviikko takana ja on aika nauttia viikonlopusta. Joten, oikein rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!
 
Kaisa

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kimppu on kyllä kaunis ja hyvin nuo neilikatkin kallan kanssa sopivat.

   Poista
 2. Minulla hääkimpussa oli pihlajanmarjoja ja gerberaa, joka edelleen yksi lempikukistani. Ja tuo kalla on yksinkertaisuudessaan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa "luonnonkukkia" kimpussa mukana. Teillä häät selvästikin ollut syksymmällä!

   Poista
 3. Kalla on kaunis kukka myös mun mielestä. Tällähetkellä maljakossa on ystävänpäiväkimppu (krysanteemia,gerbeeraa ja vihreitä erilaisia oksia). Blogissani on arvonta, käy osallistumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä leikkokukat maljakossa on aina niin ihania. Täytyykin käydä poikkeamassa!

   Poista
 4. Ihana kimppu<3 Pidän niin valkoisista kukista, mm. valkoinen lemmikki, lumihiutale, helmililja ja ajuruoho kuuluvat lemppareitteni joukkoon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoiset kukat ovat erittäin kauniita. Tänä keväänä olen huomannut että kukissa voi olla muitakin värejä. ;)

   Poista
 5. Niin kaunis kimppu!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Todella upea kukka ja koko kimppu. Meillä oli häissä juuri noita neilikoita niiden kestävyyden, edullisuuden sekä kauneuden vuoksi ja niitä tulee muutenkin ostettua samoista syistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Neilikat on myös kauniita. Kerran sain kimpun jossa oli neilikoista kasattu tiivis kimppu, pallo. Todella kaunis ja tyylikäs!

   Poista
 7. Huikean tyylikäs ja upea kimppu <3 Olisin halunut hääkukiksi vain kielokimpun, kenties lempikukkani. <3 ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kielot on niin kauniita ja herkkiä, tykkään!

   Poista
 8. Kaunis kimppu, kalla on tosi kaunis kukka, hillitty ja tyylikäs ♥ Mulla on ollut hääkimpussa gerberoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Gerberoita on niin paljon erivärejä, saa kauniin kimpun tehtyä.

   Poista

Lähetä kommentti