Kevättä sisustuksessa
Kyllä se nyt vaan niin on, että kevät se sieltä tulee kovaa vauhtia. Päivät ovat jo paljon pidempiä, mikä on ihana asia. Vaikka ajattelin että kevät tulee meille kotiin vasta hiihtoloman jälkeen, en malttanutkaan odottaa. Tummat tyynyt saivat väistyä ja tilalle tuli lisää harmaata sekä hentoa vaaleanpunaista.

Tulppaanit ovat koristaneet olohuonetta nyt joka viikko. Ja, mikä uutta, värinä on ollut vaaleanpunaista ja violettia valkoisen lisäksi. Huoneessa onkin ollut väriä yllättävän paljon, piristää mukavasti arkea.
 
Minä, niin kuin moni muukin istui eilen TV ääressä ja ihasteli Suomen kaunein koti -ohjelman koteja. Jälleen oli taas niin kauniita ja persoonallisia koteja. Mitenkä näistä kodeista voi valita sitä kauneinta? Jäin miettimään Hanna Sumarin mielipidettä siitä, kuinka kodin kaikkien tilojen tulisi olla yhdessä linjassa. Lähinnä Hanna tässä kohtaa tarkoitti sitä, kuinka astuessaan sisälle kotiin, tulisi näkymän olla yhdenmukainen.

Tänään kotiin tullessani katsoinkin kotiamme jälleen erilaisesta näkökulmasta. Mitenkä meillä, onko näkymä eteisestä katsoessa yhdenmukainen? Mahtoiko Hanna tarkoittaa sitä, että onko yhtä paljon kenkiä, reppuja, pyöräilykypäriä, luistinkasseja joka puolella kotia???
Tämän ajatuksen mukaan meidän koti on hyvinkin yhtenäisesti sisustettu. Jatkaessani eteisestä keittiöön ei sisustus juurikaan muutu, collegetakkia ja penaalia on näkyvillä. Joten, voinkin todeta että kotimme on hyvin Hanna Sumarin ajatusten mukaisesti sisustettu.
 
On se vaan niin mukavaa palata töistä kotiin, kun ei tarvitse miettiä mitä tekisi. Odottaako että sisustajat saapuvat kavereilta kotiin vai järjestääkö itse koti oman sisustusmaun mukaan? Tarkemmin kun katson tämän päiväistä sisustustamme, huomaan että sisustajat ovat myös hakeneet korin täyteen puita sekä tyhjentäneet tiskikoneen. Joten, oikeastaan tämä sisustustyyli onkin hyvin mieleeni!
Ilta onkin sujunut mukavasti takassa puita poltellen ja muiden kotiaskareiden parissa. Ja, on todettava tähän loppuun, kaunis koti on sellainen jossa  asuu onnelliset ihmiset!
 
Kaisa


Kommentit

 1. Ihan mahtava postaus. Meillä varmaan tuo sama sisustusidea toimii ihan täydelisesti, likaisia sukkia siellä täällä jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sisustustyyli on mielestäni oikein hyvä. :)

   Poista
 2. Aivan ihanasti kiteytit tuohon loppuun 💖 se on juuri niin 💖

  Tulppaanit ⚘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä ihmiset ja tunnelma luovat sisustuksen!

   Poista
 3. Ai muillakin sisustetaan samallalailla;) Meillä tosin sukat ja muut härpäkkeet jää sisustajien omiin huoneisiin mutta keittiö on monesti ihan uudella lailla tuunattu kun kotiudun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taitaa tämä sisustustyyli olla trendi lapsiperheissä. ;)

   Poista
 4. Voi kuinka ihanalta teillä näyttää! Ihania nuo tyynytkin! Harmaa on upee väri. Meillä kans on yhtenäistä sen suhteen, että kenkiä ja reppuja siellä täällä :D Juurikin näin :D Ihanaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 5. AH. meillä myös tulppaaneita ja ovat kyllä niin kauniita <3 Kevättä rinnassa, vaikkakin pakkaset ovat takaisin. Mutta kun ikkunasta katsoo ja näkee sinisen taivaan sekä auringon niin voisi kuvitella, että kevät on täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana aurinko, on vaan tullut ihailtua töistä ja sisältä! :)

   Poista
 6. Meillä kevät tulee maaliskuun puolella :) Jo ihan senkin takia, etten vain ole vielä löytänyt kivoja vaaleampia tyynynpäällisiä sohvalle. Tulppaaneja on meilläkin koko ajan.

  Tuo Hanna Sumarin kommentti oli kyllä jännä. Välillä peräänkuulutetaan erilaisia tiloja, välillä taas kaiken pitäisi olla yhtenäistä. Mutta onneksi lapsiperheissä on useampi sisustaja, joten tyylissä on aina se punainen lanka, vaikka seinillä olisikin eri värit tms.

  Aurinkoista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ja, annetaan muiden perheenjäsentenkin välillä sisustaa. ;)

   Poista
 7. Kauniit tulppaanit!
  Ja kaunis olkkari teillä.
  Kiva seurata sitä Suomen kaunein koti. Siellä on monta ihanaa kotia, mistä olen tykännyt.
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kauniita ja persoonallisia koteja. Tykkään!

   Poista
 8. Jäin myös itse miettimään tuota Hannan kommettia, kun mun mielestä se sisustus näytti just ihanalta noinkin eikä yhtään liian levottomalta, mutta kai sitä jokainen näkee asiat vähän omalla tavalla :) Ihanat tulppaanit! Mukavaa päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jokainen näkee asiat hieman erilaisesti, hyvä niin.

   Poista
 9. Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani, niin löysin tieni tänne!
  Oi miten kauniilta näyttää! Ja tosiaan, tulppaanit tuovat kevättä taloon. Eikä se oikea kevätkään enää (toivottavasti) kaukana ole :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vierailulle, tervetuloa toistekin!

   Poista
 10. Kyllä kodissa saa tai jopa pitää mun mielestä näkyä elämä. :) Onpa kauniin väriset tulppaanit sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä ainakin arki näkyy ja saakin näkyä. :)

   Poista
 11. Hanna on ihana nainen, jonka työnsäkin puolesta tulee olla ajan hermolla. Siltikin jokaisen koti on oma koti. Yksi ihanimmista kodeista on ystävillä, joilla on paljon vanhaa, mutta leffahuone onkin sitten sisustettu leffafiguureilla ja julisteilla ja toimii, vaikka koti ei ole yhdessä linjassa. Toki kodin kokokin varmasti vaikuttaa, jos on iso koti, on mahdollisuus moneen. Meillä taitaa muuten kaikkialla olla niin samanlaista, paitsi lasten huoneissa, ettei kukaan kuvista erota mikä on mikäkin kulma. Onko sekään hyvä, en tiedä.

  Ihanaa loppuviikkoa, kirpsakkaa sellaista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannalla on kyllä näkemystä sisustamisen suhteen. Tuo hänen kommenttinsa vaan hymyilytti kun saavuin kotiin, tätäkö yhtenäisyyttä sisustamisessa hän tarkoittaa. :)
   No, kyllä arki kotona saa näkyä! :)

   Poista
 12. Oletpa löytänyt herkullisen värisiä tulppaaneja! Itse ostin vaaleanpunaisen nipun tiistaina, mutta en vissiin paketoinut sitä tarpeeeksi hyvin pakkaselta suojaan, kun kukat rupsahtivat melkein heti. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi harmi. Talvi ja pakkaset ovat kyllä haastavia kukkien sekä kasvisten suhteen, niin helposti paleltuvat.

   Poista
 13. Ihanaa sisustusfilosofiaa:)♥
  Hymyillen katselen näkymiä meilläkin: yhdenmukaista täälläkin:D
  Onnelliset ihmiset tosiaan luovat kodin kauniin tunnelman♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan niin ihanaa kun muutkin ovat sisustamisesta innostuneet! ;)
   Onnellista viikonloppua teidän koko porukalle! <3

   Poista

Lähetä kommentti