Hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty

Oi, miten ihana ja aurinkoinen viikonloppu onkaan takana. Täällä on vietetty aikaa tiiviisti kotona ja ulkona. On levitetty haketta ja kitketty kukkamailta suurimmat ylimääräiset kasvit. Rakennustarvikeliikkeessä on asioitu ja pihalla on katkaisusirkkeli soinut. Sahanpuru on pöllynyt ja puuöljyä levitetty.
 
Viiden vuoden hyvä suunnittelu pääsi toteutukseen ja terassimme sai vihdoinkin oman pöydän. Lainassa ollut pöytä pääsi takaisin kotiinsa. Enää on vain valittava sopivat tuolit. Ja, saattaa olla että valinta ei tapahdu ihan heti, toivottavasti nyt nopeammin kuin vasta viiden vuoden päästä.Puutavaraa jäi sen verran, että samalla innostuksella sain myös pienen sivupöydän terassille. Jälleen mieheni luki hyvin suunnitelmiani ja pöydästä tuli juuri sellainen kuin oli ajatellutkin, oikeastaan vieläkin parempi. Käyttöön pöytä pääsi heti, kun saimme vieraita terassikahville. Nyt vain täytyykin toivoa, että juhannuksena ilma suosii ja pääsen kokkaamaan uudistuneelle terassille.

Uusia tuoleja olen kovasti miettinyt ja käynyt katsastamassakin, mutta mitään päätöstä hankinnan suhteen en ole tehnyt. Mahtaakohan sellaisia tuoleja olla, jotka täyttäisivät kaikki odotukseni/vaatimukseni? Vankat (pysyvät pienessä tuulessakin pystyssä) mutta sirot, muoviset (ei tarvitse öljytä), pinottavat, ei käsinojia...  Juhannukseksi en nyt kuitenkaan niitä saa, joten mennään vanhoilla. Kiirettä siis valinnan kanssa ei ole. Varsinainen pöytä on samantyylinen kuin sivupöytäkin, joten otankin ehdotuksia tuolien suhteen mielelläni vastaan!
 
Tuleva viikko onkin jo juhannusviikko, keskikesänjuhla lähestyy. Täällä Raumalla vietetään perinteisiä juhannusjuhlia RMJ merkeissä, valmistelut näyttivät olevan jo hyvässä vauhdissa. Meidän suunnitelmiin ei tänä juhannuksena mahdu festarit, mukavaa ohjelmaa muuten tiedossa.
 
Muutama päivä töitä ja sitten odotetun juhannuksen viettoon! Mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!
 
Kaisa

Kommentit

 1. Hieno pöytä ja itse tehty aina plussaa,kun osaa!Juhannusta odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja kun on vielä itse tehty saa taatusti mieleisen. Meillä on ollut jo vuosia terassikalusteen uusiminen käynnissä. Vanhat kalusteet ovat kuitenkin saaneet uutta väriä pintaa jo parikin kertaa ja näin ollen jatkoaikaa...eli ei täälläkään asioiden kanssa kyllä hötkyillä! :)
  Oikein mukavaa juhannusviikkoa teidän koko perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä ei vanhoja kalusteita ollutkaan, muita kuin parvekkeelle tänä kesänä uudistamani. Terassilla ollut lainakalusteet, joten kyllä oli jo aikakin hankkia omat.:)

   Poista
 3. Aivan ihana sivupöytä!
  Itsetehty on aina hienompi <3

  VastaaPoista
 4. Tuo pöytä näyttää niin hyvälle 🤗 ja kuinka tunne arvoa itsetehdyllä 😍

  VastaaPoista
 5. Voi että! Miten kaunis pöytä :). Mulle on just valmistumassa uusi ruokapöytä! Jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jään odottelemaan sun pöydän valmistumista.

   Poista
 6. Täällä mennään huhhuh sentään, jo peräti kahdettatoista kesää samoilla kalusteilla! Aina suunnittelen uusien ostoa, sitten kippari öljyää vanhat, ja taas ne saavat jatkoaikaa =D Todella kaunis pöytä! Ja itsetehty on ehdottomasti ihanin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä ei vanhoja kalusteita varsinaisesti olekaan, vain tuo pienipöytä ja tuolit, parvekkeelle uudistin keväällä. Ja, kyllä terassikalusteiden tarvii kestää useamman vuoden, niin kuin huonekalujenkin.
   Onneksi meillä on nuo näppärät kipparit, ei tultaisi ilman hetä toimeen.<3

   Poista
 7. Ihan mahtavaa, kun on omatekemiä huonekaluja - tunnearvoa!
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä ihanaa kun tuollaisen taitavan miehen omistaa!

   Poista

Lähetä kommentti