Vihdoinkin parvekkeelle

Opiskelija-asuntomme ihanuus oli makuhuoneesta avautuvat pariovet parvekkeelle. Kun asunto vaihtui seuraavaan, jäin kaipaamaan parveketta ja aamuisia kahvitteluja auringonsäteistä nauttien. Haave parvekkeesta jäi elämään ja kun oli oman kodin suunnittelun aika, oli selvää että taloomme tulee parveke.
Makuuhuoneessamme on pariovet ja parveke, mutta kuinka onkaan käynyt parvekkeen käytön kanssa? Käyttö on jäänyt hyvin pieneksi ja lähes ainoastaan petivaatteiden tuulettamiseen.
Nyt keväällä aloin taas haaveilemaan kahvitteluista aamuauringossa. Puukatoksestamme löytyi vanhat pihakalusteet, joiden öljyäminen on jäänyt useampana vuotena. Joten, päätinkin tarttua pensseliin ja maalata kalusteet. Maaliksi valitsin saman sävyn, jota talossamme on muuallakin ulko-ovissa, sokkelissa.

Maalaus sujui hyvin ja parvekkeesta tuli juuri sopiva kahvittelulle. Parvekkeelle paistaa aamuaurinko, mutta ei ilta-auringosta nauttiminen sen hassumpaa ole. Vihdoinkin pääsen parvekkeelle nauttimaan kahvista sisustuslehti seuranani. Matto luo mukavaa kodikkuutta ja luo mahdollisuuden leikeille, mitkä nopeasti leviävät myös ulos. 

Joten, nyt haaveilenkin lämpöisistä kesäkuun aamuista ja lempeistä kesätuulen siivittämistä illoista! 
 
Kaisa

Kommentit

 1. Kivalle näyttää, nyt todella niitä kesäisiä ilmoja odottelemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään päästiin testaamaan "uusi" parveke, nimittäin aamupalalla. Ei huono! Ihana aamuaurinko lämmitti mukavasti! :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis ja kutsuva parveke!
  Tuolla ylhäällä istuskellessa on samalla myös helppo seurailla lasten leikkejä pihamaalla. Niitä lempeitä, lämpöisiä kesätuulia ja auringonpaisteisia päiviä odotellessa, toivotan sinulle ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, parvekkeelta näkee hyvin pihalle ja maton laitoin kuopusta ajatellen, mukavampi leikkiä.
   Aurinkoista alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Ihana rentoutumispaikka. Ja jos parveke on kohtuullisen pieni, sinne ei "harmi vaan" mahdu koko kööri samaan aikaan, vaan sitä "joutuu" olemaan ihan rauhassa... ;)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään syötiin aamupala terassilla, pojat huomautti että tuoleja on liian vähän. Maalasin vain kaksi tuolia aikaisemmin, tänään jatkoin projektia ja nyt tuoleja on neljä. Joten, seuraa terassille saan! :)

   Poista
 4. No olipas hyvä muutos ja väri näyttää super hyvältä! Nyt vaan sellaiset ilmat kehiin, että vois viettää aikaa siellä partsilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvissa sävy näyttää aika siniseltä vaikka luonnossa on grafiitinharmaa. Mutta, joo tyytyväinen olen tähän edulliseen muutokseen!

   Poista
 5. Hyvin onnistunut muutos ja ihanan kutsuva parveke vaikka niille aamukahveille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamukahvit maistuvat kyllä hyvältä terassilla, ihana aamuaurinko!

   Poista
 6. Näyttää todella kauniilta ja toivotaan oikein kauniita kesäaamuja kahvittelulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäaamut ja kahvit terassilla on kyllä parhaita!

   Poista

Lähetä kommentti