Kuvamuisto

Muutaman vuoden ajan meillä on ollut tapana teettä isompi kuva tai juliste lomareissultamme. Aikaisemmin kuvana on ollut jokin maisema tai kohde. Tänä vuonna kuvaksi valikoitu tunnelmallinen otos Maarianhaminasta. Aurinko on laskemassa ja pojat pelaavat puistossa hippaa iltajäätelöiden syömisen lomassa.

Taulun laitoin nojaamaan tuohon TV-tasolle television viereen. Ajatuksenani on, että saisi taulun nostettua seinälle. Saa nähdä onko taulu vielä ensi vuonnakin tuossa paikassaan. Taulujen asentaminen kun on minusta todella vaikeaa, mikä on se oikea korkeus jonne taulu kuuluisi ripustaa? Katsekorkeudelle, olen kuullut sanottavan. Toisinaan olen kuitenkin katsonut varpaisiini tai varpustanut katonrajaan, kun olen tauluja ihastellut. Katsekorkeuskin kun on meillä kaikilla hieman erikorkeudessa.

No, kehyksiin olen nyt saanut uuden kuvamuiston teetettyä ja kyllä viileitä syysiltoja on mukava viettää telkkaria katsoen sekä taulua ihastellen. Muistellen lämmintä kesäiltaa. Ja, kyllä tuo taulu tuossakin on ihan hyvä, jos en sitä sopivaa korkeutta sille keksi.
 
Mukavaa vaikkakin hieman sateista viikonloppua!
 
Kaisa

Kommentit

 1. Onpa Ihana idea ja niin upea tuo taulu. Katsekorkeus tosiaan on se oikea. Monen näkee ripustavan taulut todella korkealle jolloin katsominen tuntuu epämiellyttävältä. Itse olen tekemässä pitkästä aikaa kuvakirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuva oli hyvinkin onnistunut, vaikka olikin hieman ns vahinkolaukaus.

   Poista
 2. Aivan huikean ihana muisto ❤ ja ihana idea teettää lomasta muisto 😎

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt tuon taulun näkee päivittäin ja muistuu mieleen nuo ihanat muistot kesästä sekä lomasta.

   Poista
 3. Mukava idea! Minulla on tapana tehdä jokaisesta reissustamme kuvakirja. Matkaan ja sen tunnelmiin on aina kiva palata uudestaan ja uudestaan. Minulla on vähän sama ongelma taulujen kanssa, eräänlainen "tyhjän seinän kammo". Kun meillä tehtiin talossa laajennus ja muutakin remonttia, minulla meni vuosia ennen kuin uskalsin kiinnittää mitään seinään ja kuitenkin taulut viimeistelevät sisustuksen. Tosin aina ei taulua tarvitse kiinnittää seinään, vaan sen voi todellakin laittaa vain nojaamaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tehnyt noita kuvakirjoja jo kohta 10 vuotta, vuosikirjan muodossa, ihana kerätä muistot yksiin kansiin.
   Joo, kyllähän taulut voivat olla noin nojailemassakin, ei tarvi tehdä reikiä seiniin.

   Poista
 4. Upea kuva<3 Minustakin taulujen ripustelu on haastavaa - ei millään haluaisi tehdä niitä turhia reikiä seiniin. Osa tauluista onkin juuri samalla tavalla nojotelemassa seinää vasten - niin ja näyttävät kivoilta siinä:) Tuo teidänki taulu voi hyvin jäädä tuohon paikoilleen - näyttää niin mukavalta kokonaisuudelta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo ko ilta oli kyllä niin kaunis, ihana muisto jäi illasta näin taulun muodossa.

   Poista
 5. Valokuvat on kyllä niin kivoja muistoja! Kuva sopii hyvin tuohonkin, teillä on nyt kotona aina kesä ♥

  VastaaPoista
 6. Aivan huikea kuva!!
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuva on ihana muisto kesäisestä lomasta!

   Poista
 7. Hieno taulu, tunnelmallinen kuva!
  Täälläkin taulut löytävät hiljalleen paikalleen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Katsotaan pääseekö tämä taulu lopulta seinälle vai jääkö nojailemaan tuohon lipaston päälle.

   Poista

Lähetä kommentti