Lallis-musikaali


"Lallintalon lauantai-illat olivat Lounais-Suomen nuorison keskuudessa erittäin suosittuja ja linja-autokuljetuksia järjestettiin ympäri Satakunnan ja jopa Pirkanmaata, Varsinais-Suomea ja Pohjanmaata myöden."  -Lallis käsiohjelma-Lallintalolle eli Lallikselle oli päästävä. Raumalta lähti yhteiskuljetus Lallikselle ja sinne lauantai-iltana jonotettiin. Mukaan pakattiin viinipullo ja päälle puettiin käheimmät ysäri luvun bilekuteet mitä vaatekaapista löytyi. Lallikselle oli päästävä vaikka kuinka kotona yritettiinkin estellä. Ja, juuri tästä Lallis-musikaalikin kertoi.
Musikaali oli taidokkaasti koottu kertomaan kuinka isä haluaisi valita tyttärelleen puolison eikä ymmärrä tyttären nuoruuden tuomia villityksiä, halua laulaa ja käydä Lalliksella sekä tapailla sympaattista pullojenkerääjä rokkaria. Miten isä on valmis tekemään kaikkensa, jotta tytär tulee järkiinsä ja hankkii itselleen akateemisen tutkinnon sekä kiiltokuvamaisen puolison. Saako isä tahtonsa läpi, auttaako yksityisetsivä tai seurakunnan kaksinaamainen kanttori?Pauli Hanhiniemi Lalliksen vahtimestarina ja oman aikansa musiikkitähtenä tähditti musikaalia. Musikaaliin oli onnistuttu keräämään mukaan joukko lahjakkaita laulajia ja näyttelijöitä. Musikaalin tyttärenä loisti Tiia Ollikainen ja sympaattisena rokkarina Mikko Töyssy, muissa rooleissa nähtiin Timo Julkunen, Mona Lehtola, Ninni Kekki, Juha Kulmala, Raisa Sorri ja Jaaakko Tohkanen.


Musikaalin oli ohjannut Otto Kanerva, joka oli myös mukana käsikirjoittamassa musikaalia Osku Valveen kanssa. Tällä kokoonpanolla oli saatu herätettyä henkiin Lounais-Suomen nuorisolle merkittävä kohtaamispaikka.

Lallis-musikaalia esitetään koko kevään ajan ja näytökset jatkuvat vielä syksylläkin. Joten, jos Lallis kuului sinun nuoruuteesi, niin varaa ihmeessä liput musikaaliin ja lähde nauttimaan hyvästä musiikista sekä näytelmästä.

Kiitos Rauman Kaupunginteatterille mukavasta teatterielämyksestä!

Kaisa

Kuvat on lainattu Rauman Kaupungin teatterin sivuilta.


Kommentit

 1. No en koskaan saanu lähtee :D
  Kävitkös sinä? :)
  Varmasti hauska esitys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä Lalliksella ehdin käymään, vaikka kotona pientä esteilyä olikin ilmassa. Esitys oli kyllä hyvä!

   Poista
 2. Voi miten hauska musikaali!!

  Suloisen lempeää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Varmasti mukava ja viihdyttävä esitys<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä esitys. Suosittelen käydä katsomassa!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi anteeksi tuo, olen tässä laina koneella ja tämä on kyllä sellainen kone että tekee ihan mitä ite tahtoo..käyttäjässähän ei voi vika olla:) Olin siis laittamassa että tosi hauskanoloinen musikaali ja ihana että pääsitte tuon näkemään! Kaunista talvista viikonloppua♥

   Poista
  2. Välillä koneet tökkii kyllä niin kovasti, käyttäjässä ei tietenkään ole vikaa. :)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Varmasti hauska esitys! Kiva, että pääsitte sitä katsomaan. Mukavaa viikonloppua! P.s. blogissani on käynnissä kiva hemmottelupaketin arvonta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esitys oli kyllä hyvä!
   Piipahdankin blogisi puolella!

   Poista
 6. Kuulostaa mukaansatempaisevalta musikaalilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musikaali oli kyllä todellakin mukaansatempaava ja aika kului todella nopeasti!

   Poista

Lähetä kommentti