Aamuiset auringonsäteet


On niin ihana herätä aamuisin, kun valo tulvii ikkunoista makuuhuoneeseemme. Toisaalta ei malttaisi nousta päivän askareisiin, kun voisi vaan jäädä sänkyyn ja nauttia valonleikistä säteineen sekä varjoineen. Makuuhuoneemme kylpee valossa aamupäivisin ja on näin kotimme valoisin huone sekä kesäisin myös lämpimin.

Kulunut viikko on ollut muutenkin ihanan valoisa ja lämmin. Töiden jälkeen ei ole tullut otettua konetta esille, vaan harrastuksilta jäävä aika ollaan nautittu ulkoilusta lenkkeillen ja pyöräillen. Pihalla aloitimme jo haravointia ja grillikausikin on aukaistu. Valo ja lämpö on antanut kummasti energiaa, kuin lisätuntejakin vuorokauteen.


Tänään on ollut hieman harmaampi päivä ja vettäkin on satanut. Harmaus ei ole kutsunut ulkoilemaan, mutta onpa tullut tehtyä sisällä rästissä olevia kotitöitä ja sade on puhdistanut mukavasti aika pölyistä ilmaa, helpottaa varsinkin allergikkoja. Tulevaksi viikoksi on luvattu kylmempää ilmaa ja luntakin tänne länteen. 

Mutta, toivon että tämä kylmempi jakso on nopeasti ohimenevä vaihe ja kuivat sekä lämpimät kevätpävät palaavat nopeasti takaisin!

Kaisa


Kommentit

 1. Oi, teillä on grillikausi jo avattuna - meillä ollaan pihalla puuhailtu vasta risuviikkojen merkeissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on jatkettu pihatöitä ja nautittu ulkoilusta. Nautitaan valosta ja kevään etenemisestä pienen takatalven jälkeen!

   Poista
 2. Valon määrä antaa kummasti energiaa. Vaikka tässä kevät ottaa ilmeisesti hetkellisesti takapakkia, on ajatukset jo tiukasti keväässä. Kiireinen arki näkyy tällä hetkellä meillä kotona. Koti on vielä hetken vähän mullin mallin, mutta pääsiäisenä olisi tarkoitus hieman hengähtää...ja sitten olisi se keväisen loppurutistuksen aika ennen ansaittuja kesälomia.
  Aurinkoisia kevätpäiviä toivotelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään takatalvesta ei ole ollut jäljellä enää kuin muutamat kuralammikot. Aurinko on paistanut ja kutsunut ulkoilemaan. Nautitaan!

   Poista
 3. Huhtikuu on kyllä alkanut varsin kauniina. ☀️ takatalvi on usein odotettavissa, mutta se lähtee nopeaa poiskin.

  Ihanaa uutta viikkoa 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takatalvi tuli, mutta lähti myös yhtä nopeasti. Ihanaa!
   Tänään on jälleen saanut nauttia auringosta ja lämmöstä! <3

   Poista
 4. Toivottavasti tosiaan lämpimät päivät palaavat takaisin ei niihin vielä kyllästymään kerinnyt .Hyvää alkavaa viikkoa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään aurinko palasi ja lämpö myös. Ihana ilma ulkoiluun!

   Poista
 5. Hetkellinen takatalvi saa tulla, koska se on ohimenevää onneks :)
  Ihanaa huhtikuuta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi takatalvi tuli ja meni yhtä nopeasti. Ihana aurinko ja kevät!

   Poista
 6. Mekin avasimme grillikauden perjantaina, jolloin sain vihdoin ja viimein kaivettua grillin lumen keskeltä esille :D Nyt lumihanget ovat huvenneet jo lähes olemattomiin, mutta saas nähdä millaiselta maisema tässä lähipäivinä tuleekaan näyttämään ;)
  Toivottavasti lämpimät päivät palaavat taas pian takaisin. Valoisaa ja virkistävää viikon jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikolla oli kyllä muutama aika ankea ja luminen päivä, mutta tänään ei ollut kyllä lumesta tietoakaan, niin ihana ulkoiluilma. Aurinkoista viikonloppua! <3

   Poista
 7. Kauniit kuvat! On kyllä ihana kun kevät aurinko paistaa ja tuntui tänäänkin että ihan lämmitti kun hetken terassilla istuin kun sitä jo vähän siivoilin talven jäljiltä:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikolla oli muutama hieman kylmempi päivä, mutta tänään oli jälleen aurinkoista ja lämmintä. Ihana kun pääsee terassille istumaan ja nauttimaan vaikka päiväkahvista!

   Poista
 8. Niin ihanaa on ollut, mutta voi möhkäle tätä takatalvea oikeasti, mutta kai tämäkin pitää tulla ja tämä on se talven viimeinen rykäys, joka katkaisee talven.

  Ihanaa viikkoa Kaisa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut jälleen niin aurinkoista ja lumet ovat saaneet kyytiä. Toivotaan että kevät tulee nyt kunnolla!

   Poista
 9. Tämä kevään valo on mahtavaa! Aamulla tulee herättyä todella aikaisin nauttimaan valkenevasta päivästä kaffen kera. Mekin ollaan jo pihahommia tehty ja prätkäily kausi avattu, tosin nyt pari päivää on satanut lunta niin ollaan vaan naatiskeltu olostamme. Ihana huhtikuu <3

  VastaaPoista
 10. Valo, niin ihana valo! Sillä on kyllä ihan uskomaton merkitys mielialaan ja enerigiaan!
  Kivat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut jälleen niin aurinkoinen päivä, on tullut ulkoiltua lähes koko päivän. Ja, edelleen on energiaa, kummasti tuo valoisuus vaan vaikuttaa mieleen!

   Poista
 11. A great post! I love your blog < 3
  I am following you and invite you to me
  https://milentry-blog.blogspot.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti