ÄITIENPÄIVÄOikein ihanaa äitienpäivää jokaiselle äidille, isoäidille, sijaisäidille, kummitädille, tädille sekä kasvattajalle. Jokaiselle joka työskentelee niin lasten kuin vanhustenkin parissa.

Kulunut kevät on näyttänyt, miten tärkeää työtä niin opettajat kuin hoitajatkin tekevät lastemme hyväksi. Tukevat vanhempia vaativassa kasvatustyössä etäopetuksen aikana sekä niitä lapsia joiden vanhemmat eivät jaksa tai pysty huolehtimaan lasten jokapäiväisistä tarpeista.

On myös muistettava niitä hoitajia, jotka huolehtivat meidän isoäideistä. Isoäideistä jotka ovat aikanaan huolehtineet meistä lapsista rakkaudellaan ja lämmöllään. Kävimme eilen tervehtimässä ikkunan takaa vilkuttaen mieheni isoäitiä, kyyneleet valuivat hänen poskillaan kun emme voineet mennä sisälle eikä hän voinut halata poikia. 

Joten, nautitaan tästä keväisestä päivästä ja yhdessä selviämme jatkossakin vaativasta hoito- sekä kasvatustyöstä!

Kaisa

Kommentit

 1. Tämän vuoden äitienpäivään liittyy vahvoja tunnetiloja. Aion käydä ilhduttamassa äitiäni pihakahvihetkellä...kaipaus fyysiseen näkemiseen on suuri ja ehkä se lievittää ikävää molemmin puolin. Hyvää äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tämän vuoden äitienpäivä oli kyllä varsin tunnerikas kokemusta, ylä- ja alamäkineen.
  Ihanaa uutta viikkoa ja hyvää äitienpäivää näin päivän myöhässä <3

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat pojat. Toivottavasti oli mitä mukavin äitienpäivä. <3 Sydämellistä viikon jatkoa Kaisa. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti