TÄSTÄ SELVITTIIN


Tämän kevään aikana olen istunut varmasti useamman tunnin keittiömme pöydänvieressä, kuin koko kymmenen vuoden aikana kun tässä olemme asuneet. Muutama viikko sitten, pystyin vielä seuraamaan kotitiellämme kulkevaa liikennettä, tiesin hyvin kuka naapurin lapsista on täyttänyt vuosia ja saanut mopo- tai ajokortin. 

Tänään kun katson ulos ikkunasta, saan ihailla kaunista auringonpaistetta ja vihreää lehdistöä. Kotitiemme ja tonttimme välissä olevan tyhjän tontin puut ovat saaneet lehdet oksilleen. Enää en siis pysty seuraaman tien liikennettä, mutta väliäkös sillä, saan ihailla kaunista luontoamme mikä on herännyt täyteen kukoistukseensa pitkän talven ja kevään jälkeen. Saamme nauttia joka päivä vain lämpimämmistä päivistä, sinisestä taivaasta ja auringonsäteistä. Kesä on jo nurkan takana.


Tähän aikaan vuodesta, kun on enää viikko lapsien kesälomaan ja ns virallinen kesä alkaa, voi kai tyytyväisenä tokaista, tästä selvittiin. Kevät on ollut meillä niin kuin kaikilla muillakin hyvin erilainen ja rankkakin, vaatinut kärsivällisyyttä ja organisointikykyä, jotta etäkoulut ja etätyöt on saatu pyörimään samaan suuntaan. Suunta on ollut kaikilla sama, kohti normaalia, pois poikkeustilasta. Sitä mikä on se normaali ja koska se alkaa, ei kukaan tiedä. Sillä aikaa on vain elettävä tätä uutta normaalia, joka vaatii meiltä kaikilta paljon, ohjeistusten noudattamista ja maalaisjärkeä. 

Lapset ovat olleet nyt viikon koulussa etäjakson jälkeen ja vielä olisi viikko jäljellä, ennen kuin kesälomat heillä alkavat. Kesää odotamme varmasti kaikki, mutta tuo loma, tuleeko sellaista ja mitä se sitten on? Itse jos katson "kellokorttia" tämän kevään osalta, on työtunnit pitkällä miinuksella, joten mahtaako ansaitut kesälomat edes riittää niitä korvaamaan. Niin tai näin, jossakin vaiheessa varmasti lomailemme yhdessä, tällä hetkellä itsellä ei kyllä päällimmäisenä ajatuksena ole lomat, vaan perheemme ja läheistemme terveys sekä kiitollisena menen kesälläkin töihin.


Joten, nautitaan näistä auringonsäteistä, vihreästä lehdistöstä ja ennen kaikkea läheisistämme!

Kaisa

Kommentit

 1. Ihana asenne sulla, noinhan se on että terveys ja läheiset ovat se kaikkein tärkein ♥ Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Niin ihana aaenne tässä postauksessa, kuinka ilo oli lukea 💛 kiitos 😍

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Nautitaan ja on se hatunnosto, että tästäkin selvittiin. Toivottavasti jatkostakin. Oikein aurinkoista viikonloppua teille Kaisa. <3

  VastaaPoista
 4. Nautitaan ja todellakin, ihana että selvitiin tähän saakka, selvitään siis jatkossakin! <3

  VastaaPoista
 5. Kivaa kesää teille kaikille!

  VastaaPoista
 6. Aikamoinen kevät varmasti kaikilla takana ja nyt opetellaan uutta normaalia. Upea asenne sinulle. Asioilla on aina tapana järjestyä ja niin varmasti nytkin. Aurinkoista kesää teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy nyt vaan toivoa, että saavutettu tila epidemian suhteen saadaan pidettyä hallinnassa, eikä uusia kevään kaltaisia rajoituksia tarvitse syksyllä tehdä.
   Nautitaan kesäsästä! <3

   Poista

Lähetä kommentti