Puumaja, osa 4

Vihdoinkin saan esitellä teille perheemme yhteisprojektin, puumajan. Maja on valmistunut ja sisustuskin on lähes valmis. Joten, tervetuloa mukaani...
 
 
 
 
 
Ovenpieleen löytyi vanha harja, joka oli jo laitettu pois varsinaisesta käytöstään. Osa "harjoistakin" oli jo kulunut. Mutta, hyvin toimii vielä. Terassinkatosta roikkuu lyhty, joka toimii aurinkokennolla ja syttyy pimeän tultua. Samoin toimivat terassin reunassa olevat pienet valot. Vaikuttaa siltä että majassa ollaan. Kengät jätetään terassille. Tästä pojat ovat tarkkoina.
Ylijäämä naulakot löysivät paikan majasta. Ja, niihin onkin hyvä heittää lippalakkinsa.
 
Tämä isoisäni vanha tuoli sai uuden elämän poikien majassa. Maalasimme tuolin samalla värillä kuin ovenkin. Tärkeät tavarat säilyvät hyvin vanhassa varaosalaatikossa, jonka pojat saivat maalata spraymaalilla. Laatikon päällä on poikien viime jouluksi askartelemia pieniä puutaloja sekä radio.


Tekemäni kuormalavat ovat juuri sopivankokoiset majaan. Kaksi kuormalavaa päällekkäin ja harmaalla markiisikankaalla päällystetty patja, toimivat hyvin penkkinä. Ja, on tässä otettu jo päiväunetkin. Muutama tyyny ja torkkupeitto lämmittämään viileneviin päiviin. Pojat saivat maalata myös valkoisen peltitähden samalla harmaalla maalilla kuin peltilaatikonkin. Lattialle pojat saivat maton Mattoraumasta.

Katossa roikkuu lyhtymäinen valaisin, joka toimii ladattavalla akulla. Pöydän hankinta majaan on edelleen kesken. Suunnitelmat on, katsotaan jospa esikoinen toteuttaisi. Myöskään verhoja majassa ei vielä ole. Ja, tarvitaanko niitä. Aika näyttää.

Maja on ollut jo kovassa käytössä. Varsinkin kuopus nauttii mielellään välipalan/eväät majassa.
Yhteinen projektimme on näin saatu valmiiksi. Tekeminen on ollut mukavaa ja jokainen on päässyt osallistumaan, omien kykyjensä mukaan. 
 
 Kaisa


Kommentit

 1. Kylläpä tuli hieno!! Siellä kelpaa leikkiä ja touhuta!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä itsekin tyytyväinen. Ja, tärkein että pojat tykkäävät. Käytössä on ollut, kuopus käynyt syömässä eväitään ja koululaiset kuuntelemassa radiota! =) Kuvaaminen vaan oli jälleen haastavaa, kun ei kovin laajoja kuvia saa, seinät kun tulee vastaan. =)

   Poista
 2. No onpa todella HIENO! Viihtyisästi ja mukavasti sisustettukin. Ei ihme että pojat tykkäävät :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ollaan ehditty jo huomaamaan, että majasta on moneksi ja sopii jokaiselle pojallemme. Toinen nauttii kun saa syödä välipalansa päikkyjen jälkeen, yksi käy kuuntelemassa musiikkia ja kolmas nauttii rauhasta (saa tehdä läksyt rauhassa, ei pienemmät pyöri jaloissa =).)Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno maja. Meillä lapsille tehty lähes samanlainen. Nyt maja pitäisi maalata ja kysyisinkin onko sinulla muistissa millä maalilla/sävyllä maja on maalattu ulkopuolelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maja on ollut kovassa käytössä ja lasten suosikki kun pihallemme tulee. En nyt muista millä majan käsittelimme, mutta sävy oli Karhu.
   Aurinkoisia kesäpäiviä!

   Poista

Lähetä kommentti