KATSAUS MEIKKIPUSSIINAlkuvuonna kosmetologilla käydessäni, kääntyi puhe meikkaamiseen. Keskustelun edetessä huomasin, kuinka meikkaukseni kaipaisi pientä päivitystä, niin kuin meikkipussinikin sisältö. En ole koskaan ollut mikään kova meikkaamaan, sipaisu puuteria ja ripsiväriä aamuisin, valmis päivän askareisiin. 


Ihana Ekohoitola Norah kosmetologi Noora, esitteli hoitolassa myynnissä olevia luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa. Perinteisten kosmetologi hoitojen lisäksi Noora järjestää Hyvän olon-iltoja ryhmille sekä meikinopastus hetkiä. Meikinopastusta ja erityisesti luonnollisen meikin tekemiseen, koen itse tarvitsevani opastusta. Meikinopastukseen aikaa varatessani, tarjoutui minulle mahdollisuus opastukseen ja meikkiin yhteistyössä Nooran kanssa. Luonnollinen meikki lähtee huolitelluista kulmista, joiden siistimisellä aloitimmekin meikin opastuksen. Jos huolitellut kulmat ovat tärkeät, on yhtä tärkeää ellei tärkeämpääkin päivittäinen ihosta huolehtiminen eli päivittäinen ihonpuhdistus sekä säännöllinen ihonkuorinta. Eikä pelkkä ihonpuhdistus riitä, vaan on tärkeä kiinnittää myös huomio kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, säännölinen liikunta, nukkuminen ja monipuolinen ruokavalio. Luonnollisen meikin pohjana onkin kokonaisvaltainen hyvinvointi ja itsestä huolehtiminen, eikä pelkät hyvät tuotteet. Joten, meikkipussiin onkin pakattava ensisijaisesti kokonaisvaltaista itsestään huolehtimista ja sen jälkeen meikkejä sekä erinäköisiä siveltimiä ja ripsientaivuttajat. Toki on myös tiedettävä mikä väri sopii omalle iholle, miten erinäköisiä siveltimiä käytetään ja missä järjestyksessä mitäkin meikkiä kannattaa levittää. Näihin ja moneen muuhun sain opastusta Nooralta, kädestä pitäen.Onko luonnonkosmetiikka vain tylsiä ruskeita värejä? Ei. Meikkivalikoima sävyjen suhteen ei ole lainkaan tylsä, vaan sävyjä löytyy jokaiseen makuun. On glitteriä ja mattaa, ruskeaa ja pinkkiä, jokaiselle jotakin. Itse kun olen varovainen meikkaaja ja vielä varovaisempi käyttämään värejä, löytyi valikoimasta hieman yllättäviäkin sävyjä ja sopiva huulipuna minulle, jonka meikkipussiin ei huulipuna ole kuulunut. Sävyjä joita en olisi kyllä itse uskaltanut marketin hyllystä valikoida ja ostaa. Ammattilaisen ohjaamana, löysin itselleni ihania uusia sävyjä, heleyttä kasvoihin.


Lähdin kotiin tyytyväisin mielin ja pussi täynnä ohjeita sekä materiaalia luonnollisen meikin saavuttamiseksi. Miten saan silmäpussejani ja nyppyjä hieman piilotettua, iäntuomia juonteita häivytettyä. Tai, onko niitä piilotettava? Mitä luomiväriä laitetaan mihinkin kohtaan luomea ja miten varjostukset tehdään. Miten meikkivoide levitetään ja häivytetään, jottei rajoja synny.

Meikit tuntuvat hyviltä ja mistä olen todella innoissani, meikkivoide ei tee naamaria kasvoilleni. Vaan voin rauhassa hymyillä, pelkäämättä että naamari rapisee pois kasvoiltani. Hoitolassa on myynnissä useampaa tuotesarjaa, joita voi myös tilata kotiin Ekopuoti Norah:sta. Itse otin käyttööni Bohon meikkejä. Meikkivoiteen lisäksi sarjasta löytyy huulipuna, jota minäkin vannoutunut huulirasvan käyttäjä pystyn käyttämään. Ei suttaava, eikä tunnu kuivalta huulilla. 

Kylpyhuoneessa oleva kaappini on nyt siivottu, ikivanhat puuterinloput ja kuivuneet ripsivärit lensivät roskikseen sekä jo harvaksi käyneet ja likaiset siveltimet. Meikkipussini pesin ja Nooran hoitolasta ostin uutta täytettä tilalle. Luonnolliseen ja kevyeeseen meikkiin olen saanut nyt opastusta ja välineet ovat kunnossa, mutta pohja meikille vaatii jokapäiväistä työtä. Aurinkoiset kevätpäivät ovat oiva skarppaaja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi!


Kiitos Noora mukavasta aamupäivästä meikkien parissa!

Onko sinulle luonnonkosmetiikka tuttua ja miltä sinun meikkipussisi näyttää?

Kaisa 


Kaupallinen yhteistyö: Ekohoitola Norah

Kommentit

 1. Kuulostaa täydelliseltä, tulisi täälläkin niin tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hieno kokemus ja paljon sain uusia vinkkejä arkimeikkiin sekä juhlaankin. Ja, meikit on ihanan kevyitä!

   Poista
 2. Kuaunis nainen siellä 😊 Mun mielestä siistit kulmat on kaiken a ja o, ja tietty se hoidettu iho. Ihoon ei välttämättä voi kaikkien ongelmien kohdalla itse auttaa, mutta jokainen voi lampsia säännöllisesti kosmetologille siistimään kulmansa.

  Meikkiopastusta kaipaisin minäkin.

  Ihanaa pääsäistä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! <3
   Kulmat on kyllä tärkeät ja totta, ei iholle voi itse ihan kaikkea. Mutta, kun tekee sen minkä voi.

   Poista
 3. Vitsi, kun osaisikin meikata oikein kunnolla! Musta toisaalta meikatut naiset ovat todella kauniita ja niin on luonnonkauniitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava saada ohjeita ihan kädestä pitäen ja kokeilla eri sävyjä itselle.

   Poista
 4. Tuollainen kokonaisvaltainen ihonhoito ja meikkiopastus on kyllä hyvä. Olen sekakäyttäjä kosmetiikan suhteen, mutta tykkään luonnonkosmetiikasta kovasti. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hieno kokemus ja sai paljon uusia vinkkejä niin ihonhoitoon kuin meikkaukseenkin.

   Poista
 5. On tuttua ja Boho on loistava luonnonkosmemeikkibrändi. Dr.Hauschkallakin löytyy hyviä meikkejä. :) On sinulla ihan mielettömän kauniit, upeat klassiset piirteet. <3 Olet todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Tiia! <3
   Bohon meikit ovat tuntuneet kyllä hyviltä, ihanan kevyitä!

   Poista
 6. Kivalta kuulosti ja ihanalta näytti! Sinulla on kauniit kasvot♥ On kyllä hienoa saada ammatilaisen neuvoja, joka varmaankin heti näkee mikä sopii ja mikä ei:) Ihanaa pääsiäistä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! <3
   Totta, kyllä ammattilainen näkee ihan erilailla mikä sävy sopii ja osaa katsoa oikean sävyn meikkivoiteeseen.

   Poista
 7. Ihanaa.Miekin kaipaisin opastusta meikkaamiseen. Juuri metsästin itselleni meikkivoidetta ja hyvän löytyminen onkin melkoinen haaste että löytyy se oikeasti oikea ja hyvä. En halua että meikki on liian raskas kuin teineillä konsanaan vaan se saisi olla kevyt ja luonnollisen näköinen mutta olisi kiva että se myös pysyy kasvoilla koko päivän tai ainakin melkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus tulee mahdollisuus, niin suosittelen meikinopastusta. Kyllä ammattilainen vaan osaa katsoa sopivat sävyt paremmin kuin itse.

   Poista
 8. Meikäläinen kaipaisi ehdottomasti pientä kosmetologin käsittelyä. Kulmakarvat rehottavat ja iho kaipaisi pientä piristystä. Meikkiohjeetkaan eivät olisi pahitteeksi... ;)
  Katosin kuvia ja huomasin, että sinussa on kyllä Grace Kelly-tyyliä...klassinen kaunotar! <3
  Mukavaa huhtikuun alkua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! <3
   Kyllä kosmetologilla käynti ja tuo meikinopastus oli myös ihanaa omaa aikaa, pientä hemmottelua. ;)

   Poista
 9. Tuollainen olisi ihana, sillä mä käytän vain tavan meikkejä. Jotenkin en ole uskaltanut lähteä luonnonkosmetiikkaa kokeilemaan näiden värituotteiden osilta. Mutta lapsille, niille hankin vain luonnonkosmetiikkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käytän edelleen todella vähän meikkiä. Mutta, oli mukava kun joku katsoi sopivat sävyt ja näytti miten kevyesti saa arkimeikin.

   Poista
 10. Kuulosti kivalta! Tarpeeseen todellakin tulisi niin meikkausvinkit kuin meikäläisen meikkipussin sisällön päivittäminenkin :D Juonteita ja ryppyjä, sekä ihon virheitä, kuten tummia silmänalusia pitäisi saada edes hieman häivytettyä, vaan enpä oikein osaa, enkä tiedä mitkä tuotteet soveltuisivat parhaiten.
  Kiinnitin heti ensimmäisenä huomiota huoliteltuihin kulmiisi, sekä klassisen kauniisiin kasvoihisi ♥ Mitään iän tuomia juonteita en tosin huomannut ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tämä meikinopastus oli kyllä mukava ja hyödyllinen kokemus. Nyt on meikkivoide oikean värinen ja luomiväritkin ovat saaneet uutta sävyä. Ja, nämä Bohon tuotteet ovat kyllä osoittautuneet hyviksi käytössä ja tuntuu kuin kasvoilla ei olisi kuin kevyt rasva. Eli, suositukset näille tuoteille!

   Poista

Lähetä kommentti