Kirjaintaulu

Viime keväänä tein töiden merkeissä yhteistyötä Kodinonnen Johannan kanssa. Samalla pääsin tutustumaan Raamiin julisteisiin sekä kehyksiin. Kodissamme ei ole kuin yksi taulu (pari lastenkuvaa löytyy) seinällä. Enkä oikeastaan ole kaivannutkaan tauluja. Mutta, nyt ihastuin näihin Raamiin -kirjaintauluihin.
Mietin pitkään minkä kirjaimen haluaisin kotiimme ja minne sen sijoittaisin. Oikeastaan valinta olikin aika helppo ja paikkakin taululle selvä. V-kirjaintaulu ja TV-huoneemme tasolle. Joten, loppukesällä tilasin taulun, joka saapuikin mukavasti syntymäpäivänäni.

Sain lahjaksi myös lahjakortin Sisustus Ideaan josta valitsin kauan haaveilemani Hay Lup triangle kynttilänjalan. Samalla kun asettelin taulua ja kynttilänjalkaa paikoilleen, innostuin vaihtamaan tyynynpäälliset TV-huoneeseen hieman syksyisemmiksi. Josta postailinkin jo aiemmin.  Ilme muuttui aika paljon. Nyt kelpaa käpertyä sohvalle ja viettää koko perheen yhteisiä elokuvailtoja.


Kaisa

Kommentit

 1. Musta tuo kivasti syvyyttä sisustukseen. Kiva taulu ja kynttilänjalka. Tuosta tulikin mieleen, että minulla on yksi juliste myös kehystämättä jo jonkin aikaa. Mahtaisikohan ehtiä vielä tänä syksynä? Oikein rentouttavia hetkiä tuonne TV-huoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Etköhän saa julisteesi kehystettyä vielä jouluksi.

   Poista
  2. Tuo joulu tuntuu olevan aika monen tekemisen takaraja,...mutta minkä vuoden? :D

   Poista
 2. Tosi kiva tuo kirjaintaulu ja viehättävä kynttilänjalka sopii sen kaveriksi hienosti :)
  TV-huoneessanne vallitsee miellyttävä värimaailma ja tunnelma. Tykkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä värimaailma on osoittautunut suosikikseni. Olen hankkinut muutaman värikkäämmän elementin tilaan, mutta aina palaan tähän. Tunnelma on kohdillaan ja huone onkin eniten perheemme yhteisessä käytössä. Täällä on kiva viettää yhteistä leffailtaa, mutta myös pelata ja jutustella sekä ottaa päiväunet!

   Poista

Lähetä kommentti