11.11. ISÄNPÄIVÄ


Oikein ihanaa sunnuntaita ja isänpäivää. Meillä aamu alkoi tänään hyvinkin poikkeavasti, kun lasten kanssa heräsimme aamupalaa valmistamaan ja isä sai jäädä nukkumaan. Tai, isä joka meillä herää aina ensimmäisenä ja valmistaa aamupalan, esittää nyt nukkuvansa meidän kolistellessamme ja leipoessa alakerrassa.

Kun aamiainen on saatu syötyä onkin perheen yhteisen aktiviteetin aika. Meillä on ollut jo vuosia perinteenä, että aina äitien- sekä isänpäivänä juhlakalu saa toivoa aktiviteettia tai joskus kyllä yllätetäänkin aivan totaalisesti. Mutta, tänään ohjelma sujuu hyvinkin pitkälti isän toiveiden mukaisesti, ehkä jokin yllätyskin saattaa tulla päivän aikana vastaan. 

Yllätyksiä tai ei, varmaa on että tänään vietetään päivä perheen kesken ja isäkin on vapautettu keittiöremontista yhdeksi päiväksi. Ehtiihän remontinpariin viikollakin.

Nyt nauttimaan mukavasta päivästä ja juhlistamaan perheemme isää. Ja, samalla toivottelen oikein sydämellistä isänpäivää rakkaalle omalle isälleni, lasteni isälle sekä kaikille isille ja miehille jotka olette mukana lasten elämässä!

Kaisa

Kommentit

 1. Ihanaa isänpäivää sinne koko perheelle ja lämpöisiä onnitteluja teidän perheen iskälle♥

  VastaaPoista
 2. Suloista isänpäivän sunnuntaita sinne! <3

  VastaaPoista
 3. Ikimuistoisia hetkiä ja hyvää isänpäivää! <3

  VastaaPoista
 4. Mitä ihanaa oli kuvattu leipomuksen muodossa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehtiin poikien kanssa gluteenittomia suklaamuffinseja. Hyviä olivat!

   Poista
 5. Kuulostaa kivalta isänpäivänvietolta! Kaikkea hyvää viikkoosi!

  VastaaPoista
 6. Ihania leipomuksia, isänpäivä on hyvä syy herkutteluun. <3 Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti