Joulu saapuu jokaiselle


Totta se on, tänään alkoi marraskuun viimeinen viikko ja viiden yön päästä on jo joulukuu, aika aukaista joulukalenterista ensimmäinen luukku. Niin myös täällä bloginikin puolella aukeaa jälleen joulukalenterinluukku joka päivä aina aattoon saakka.

Tänä vuonna joulukalenterini sisältää useamman reseptin, gluteeniton ruokavalio kun on laittanut reseptikirjani hieman uudestaan sekä uusien reseptien kokeilusta on tullut mukavaa yhteistä tekemistä. Joulu tuo tullessaan myös innostuksen askarteluun sekä käsillä tekemiseen, joten luukuista löytyykin yhdessä tekemisen iloa.

Joulukalenterissa pääsette siis seuraamaan meidän jouluvalmisteluja, mitkä tänä vuonna teemmekin pääosin  lasten kanssa keskenämme, miehen ollessa työreissullaan. Joulunpyhiksi saamme onneksi miehen kotiin, joten pääsemme nauttimaan perhejoulusta!


Joulu saapuu jokaiselle, miten se saapuu meille, pääsette siis seuraamaan joka aamu aukeavasta postauksesta aina joulukuun ensimmäisestä päivästä aattoon saakka. Luukku aukeaa aina aamulla, joten pysyhän kuulolla!

Kaisa

Kommentit

 1. Hurjan nopeasti mennyt tämä pimeä syksy, viikonvaihteessa vihdoin tulivat ensilumihiutaleet, ja todentotta, ensimietteet joulusta hiipivät mieleen. Mielenkiinnolla jään odottelemaan joulukalenteeiluukkujasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nopeasti on syksy mennyt. Ja, ei enää kuin pari yötä niin on joulukuun ensimmäinen. <3

   Poista
 2. Ihanaa kun täältä löytyy kalenteri 🎄 mukana ollaan ❤

  Omasta blogista myös aukeaa kalenterin luukut 😊

  Ihanaa joulukuun odotusta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Jään odottelemaan mitä sinun blogisi luukuista tänä vuonna aukeaakaan! <3

   Poista
 3. Meillä on Partiolaisten kalenteri ja suklaakalenteri tänä jouluna.Itselläni oli viime vuonna Partyliten kalenteri.Siinä oli kynttilä joka päivälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei tänä vuonna olekaan partiolaisten joulukalenteria. Mutta, minulla tämä blogini joulukalenteri ja pojilla omansa!

   Poista
 4. Voi miten ihanaa, kun päästään taas seuraamaan blogisi joulukalenteria😍❤️

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kivaa, että tänäkin vuonna pääsemme seuraamaan joulukalenteria täällä blogissasi!
  Marraskuu mennä hujahti kuin huomaamatta ja ihan pian alkaa joulukuu ja koittaa ensimmäinen adventti, ihanaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, marraskuu on mennyt niin nopeasti. Nyt on ollut ihanaa kun maassa on ollut pieni lumipeite ja antanut valoa pimeisiin päiviin.
   Ihana kun seuraat blogini joulukalenteria! <3

   Poista
 6. Kiva idea tämä joulukalenteri se on ahkerien hommaa .

  VastaaPoista

Lähetä kommentti