Valoisaa ja avaraa


Kun syksyllä pikkuhiljaa ja hieman salaakin joulu hiipii kotiin koristuksineen. Niin, tammikuussa joulu saa lähteä nopeasti, yhdessä päivässä koristeet siivotaan laatikoihin ja pakataan varastoon odottamaan seuraavaa joulua. Koti näyttää niin tyhjältä ja avaralta. Onko muiden kodeissa havaittavissa vastaavaa?

Täällä keittiön muutos saatiin valmiiksi juuri ennen joulua. Joulukoristeet löysivät paikkansa myös keittiössä. Kun viime viikonloppuna pakkasin joulun varastoon, keittiön muutos näkyi oikein kunnolla. Mitenkä avara ja valkoinen keittiö onkaan, hieman jopa säikähdin, tällaisenko keittiön halusin.


Keittiössämme oli aiemmin hyvin voimakaskuvioinen tapetti, mikä hallitsi vahvasti niin keittiötä kuin koko alakertaakin. Kun tapetti otettiin pois ja maalattiin samalla vaaleansävyllä kuin muutkin seinät, on yleisilme paljon rauhallisempi sekä valoisampi. 

Seinien maalaaminen vaalealla mahdollistaa nyt verhojen vaihtelun, mistä olenkin haaveillut. Tekstiileillä saan muutettua ilmettä, eikä voimakaskuvioinen tapetti enää ohjaa mitä sävyjä keittiössä voi käyttää. Eli, keittiön muutos on onnistunut ja muutosta tapahtui huomattavasti. Vielä on mietinnässä, tulisiko vetimet vaihtaa vai mennäänkö näillä jatkossakin.

Vielä tavarat hieman etsivät paikkaansa ja mittasuhteet tavaroiden suhteen vaativat hienosäätöä. Kukkakauppojen kevättä viherkasvien suhteen odottelen, jotta saan hankittua keittiöön sopivan viherkasvin. Vaikka vihreäsävyisestä tapetista luovuinkin, on ripaus vihreää paikallaan myös keittiössä.Jälleen on yksi muutos ja haave saatu toteutettua, mitä seuraavaksi. Saa nähdä tuoko kevät sisustuskärpäsen tullessaan!

Oikein ihania ja lumisia talvipäiviä just sulle!

Kaisa


Kommentit

 1. Kyllä se koti kummasti avartuu,kun koristeet pakataan pois.Meillä sai joulukuusi mennä takkapuiksi tänään.Kiva keittiö teillä nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka itsekin mielestäni aika vähän joulukoristeita laitoin, niin pois siivotessa niitä kummasti olikin. :)

   Poista
 2. Siis voi että teidän keittiö on aivan upea 😍 tykkään tosi paljon 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Olen ollut muutokseen kyllä todella tyytyväinen. Ja, varsinkin tuo avohylly on kiva. Asetelmia on tullut hyllylle tehtyä jo useampi. :)

   Poista
 3. Keittiö näyttää todella kivalta. Tuo avohylly on kaunis ja muutenkin keittiö näyttää hyvin seesteiseltä. Onnistunut remontti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Avohyllystä ja seinävalaisimista olen todella tyytyväinen!

   Poista
 4. Oi, onnea uudelle hienolle keittiölle :)

  VastaaPoista
 5. Hieno ja valoisa keittiö!
  Kivaa torstaita!❤️

  VastaaPoista
 6. Vau! Todella kaunis keittiö ja niin ihanan avara ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä todella tyytyväinen muutokseen, vaikka ensin hieman tuota valkoisuutta "säikähdinkin"!

   Poista
 7. Ihana keittiö, niin selkeä ja valoisa! Ihanaa loppuviikkoa Kaisa <3

  VastaaPoista
 8. Uskon, että hallitsevan kuviotapetin ja joulunkin jälkeen uusi, vaalea keittiö tosiaankin tuntuu avaralta ja valoisalta. Ripaus vihreää viherkasvien muodossa on varmasti tervetullut lisä keittiöönne. Mukavaa loppuviikkoa Sinulle, Kaisa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti oli kyllä kovin hallitseva ja nyt keittiö on ihanan selkeä rauhallinenkin!

   Poista
 9. Ihanan ilmavaa ja siistiä. Meilläkin mies on sitä mieltä, että nyt kaikki purkit lähtee ja pitää raivata enemmän tilaa keittiössä. Kivaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miten nuo miehet ovatkin niin kovia karsimaan tavaroita. :)

   Poista
 10. Upea keittiö teillä 😍 Täällä myös tuntuu avaralta kun joulu siivottiin pois.

  VastaaPoista
 11. Samoilla joulun pois vienti ja tyhjennys operaatio täälläkin. Kaunis selkeä keittiö.

  VastaaPoista
 12. Minäkin kaupalla pakkasin joulun pois heti kun se oli ohi ja ensimmäiset kevät tavaratkin tulivat melkein heti. Odotan itse kanssa että kevät sieltä saapuu niin on ihana sisustaa liikettä uuteen uskoon. Ja viherkasveilla saakin ihanasti uutta ilmettä melkein mihin vain. Aurinkoisia päiviä sinne päin ja kevään odottelua :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti