RAKKAUDENPOLKU


Puoli vuotta olen kävellyt joka päivä kuvan ja kehysten ohi, vaan ei ole kuva löytänyt paikkaansa seinältä. Vihdoinkin viime viikolla sain kaivettua naulan ja vasaran esille, sain kuvan lisättyä kuvakollaasiin. Kollaasi on kasvanut vuosi vuodelta, kun joka vuosi yksi uusi kuva on lisätty seinälle.Viime vuoden kuvaksi valikoitui kevääällä koulujen päättäjäispäivänä otettu iloinen ja aurinkoinen kuva veljeksistä. Kuvaamisesta on muodostunut toisinaan aika haastavaa, kun eivät nuo poikalapset enää niin halukkaita ole kuvattaviksi. Onneksi toistaiseksi olen vielä saanut edes joskus pojat samaan kuvaan.

Työpöytäni yläpuolella oleva kollaasi rakkaudenpolustamme, sopii mainiosti vielä tähän helmikuun postauksiin. Onhan helmikuu ollut perheemme rakkaudenkuukausi niin ystävänpäivän, hääpäivämme kuin yhteisen lomaviikkommekin johdosta.

Joten, näin loman viimeistä päivää viettäessämme ja helmikuusta nauttien, toivotankin sinulle oikein ihanaa alkavaa viikonloppua!

Kaisa

Kommentit

 1. Kiva idea ja tuo katukyltti kruunaa komeuden. Täällä ollaan hiihtoloman päättymisen tunnelmissa. Ollut sen vrrran mukava viikko, että arkeen palaaminen voi olla hiukan vaikeata.
  Oinein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä arki on lähtenyt aika vauhdilla käyntiin täälläkin hiihtoloman jälkeen. Onneksi päivät ovat pidentyneet ja aurinko antanut energiaa arkeen!

   Poista
 2. Aivan ihana kollaasi ja tuo rakkaudenpolku kyltti ❤

  Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tämä kollaasi ja tuo kyltti ovatkin lemppareitani kodissamme. <3

   Poista
 3. Ihana kuvakollaasi ♥ ja tuo kyltti tosiaankin kruunaa sen. Minunkin pitäisi hommata valokuville joitain kehyksiä, mutta miten se onkaan niin vaikeaa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keräsin pari vuotta sitten kaikki vapaat kehykset ja mieheni maalasi mustaksi. Niistä sitten tämän kollaasin loin seinälle. Ennen kuvia olin siis kerännyt hyllylle, mutta halusin ne kollaasin muotoon asetelle.
   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 4. Niin ihana ja rakkaudentäyteinen idea lisätä joka vuosi uusi kuva kuvakollaasiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kollaasista näkee parhaiten lasten kasvun ja samalla muistot mitä milloinkin on tehty, missä asuttu jne.
   Kiitos! <3

   Poista
 5. Ihana kuvakollaasi täynnä rakkautta ❤️

  VastaaPoista
 6. Kiva idea tuollainen kollaasi, joka täydentyy vuosittain uudella kuvalla. Kuvia rakkaimmistaan on aina ilahduttava katsella.

  VastaaPoista
 7. Onpas ihana <3
  Me olemme keränneet kuvakollaasia jonkin verran torppaamme sisälle, mutta ulkohuussimme on koristeltu meidän kuvilla matkamme varrelta <3 Kuvat ovat ihania!
  Mahtava tuo Rakkaudenpolku kyltti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuon kyltin ostimme vuosia sitten Naantalista. Ja, sieltähän tuo Rakkaudenpolkukin löytyy!

   Poista
 8. Voi miten ihana kollaasi ja tuo kyltti sen yläpuolella!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kollaasi on ihana ja tuo kyltti sopii mielestäni hyvin kuvien seuraksi!

   Poista

Lähetä kommentti