YHDESSÄ


Tällä viikolla on saanut nauttia ystävyydenviikosta, erilaisten tapahtumien merkeissä, mikä on ollut hienoa. On mukavaa että ystävänpäivä on laajentunut ystävyydenviikoksi, vaikka toisaalta meidän tulisi muistaa ystäviämme joka päivä ystävinä, tärkeinä ihmisinä lähellämme. Päivästä on tullut mielestäni aika kaupallinen, mihin en nyt ota enempää kantaa, jokainen tyylillään.

Lähdin miettimään ystävyyttä ja etenkin läheisimpiä ystäviäni. Meillä jokaisella on hyvin erilaisia ystäviä, mikä on mielestäni rikkaus. Itse koen että olen etuoikeutettu, koska olen saanut elämääni muutaman iäkkäämmän ystävän, joiden kanssa jutustelu on aivan arkipäiväistä. Mutta keskusteluista huokuu elämänkokemus, joista koen saavani paljon tukea omaan elämääni ja lasten/murkkujen kanssa olemiseen.

Kun on myös nuo "äitiystävät", joilla on samanikäisiä lapsia kuin itsellänikin. Jutut liittyvät lähes poikkeuksetta lapsiin ja heidän kasvuun. On ihana huomata, kuinka samanlaisten asioiden kanssa elämme ja mietimme miten toimia, jotta saisimme annettua lapsillemme mahdollisimman vahvan pohjan elämään.

Ystävät jotka ovat tulleet elämääni näin aikuisiällä, töiden tai harrastusten kautta. Vaikka ystävyyttämme yhdistää jokin yhteinen kiinnostus, on ystävyys paljon enemmän kuin vain tuo yhdistävä tekijä.

Lapsuuden-/nuoruudenystävät jotka tuntevat minut pitkältä ajalta. Ystävät joiden kanssa olemme eläneet yhdessä teinivuodet ja opiskeluajat, sekä käyneet baareissa ja juteltu pojista. Oi, ei niitä aikoja. Ystävyys on muuttunut, mutta edelleen jutut jatkuvat siitä mihin ne viimeksi jäivätkään. Ystävät, joiden olkapäähän voi aina luottaa puolin jos toisinkin.

Kuka on tärkein tai paras ystävä, sitä en pysty sanomaan, eikä mielestäni ole tarpeenkaan. Mielestäni on tärkeintä, että arvostamme jokaista ystäväämme ja olemme heille rehellisiä, luottamuksen arvosia.

Tärkeintä ystävää en pysty enkä halua nimetä. Mutta, rakkain ystäväni on ehdottomasti oma mieheni, jonka kanssa olemme tänään saaneet jakaa elämäämme ja ystävyyttämme jo 19 vuotta. Ystävyyttä, joka on muuttunut myös rakkaudeksi ja avioliitoksi 15 vuotta sitten. Kiitos rakas ystävyydestä ja rakkaudesta. Kiitos kolmesta ihanasta rakkauden lapsesta, jotka olemme yhdessä saaneet. Kiitos kun saan jakaa tämänkin ystävänpäivän ja hääpäivän kanssasi. Toivottavasti näitä päiviä ja vuosia saamme jakaa yhdessä vielä useita!

Rakkaudentäyteistä ystävänpäivää juuri sinulle!

Kaisa

Kommentit

 1. Hyvää ystävänpäivää ❣️

  VastaaPoista
 2. Lempeää ystävänpäivää sinulle, Kaisa! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ystävänpäivää! <3

  Oli hyvä pointti tuo hieman vanhempi ystävä. Täällä paras ystävä on myös itseä vanhempi, ja kuinka hyviä neuvoja olenkaan saanut elämään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   On ihanaa, kun saa viettää aikaa eri-ikäisten sekä erilaisten ystävien kanssa!

   Poista
 4. Rakkaudentäyteistä ystävänpäivää ja onnea kristallihääpäivän johdosta ❤❤

  VastaaPoista
 5. Kaunis kirjoitus, ihanaa ystävänpäivän iltaa ja onnea hääpäivän johdosta♥

  VastaaPoista
 6. Voi rakkaus mikä postaus! Onnea paljon <3
  Tunnelmallista ystävänpäivän iltaa <3

  VastaaPoista
 7. Ystäviä ei tosiaan voi arvottaa parhaaksi, vaikka monesti lapsille sellainen on tärkeää. Luin eilen liikuttuneena tyttären saama ystiskorttia, jossa juteltiin tästä parhaasta ystävyydestä niin kauniin sanoin. Me aikuiset jo tiedämme, ettei välttämättä se kiinteinkään ystävyys aina kestä. Monet ystävät voivat myös saada liekkeihi eri puolia meistä. On rikkaus, että on erilaisia ystäviä.

  Kiitos blogiystävyydestä Kaisa ja ihanaa viikkistä. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti