KESÄÄ KOHDEN


Tuntui hieman koomiselta, kun töiden jälkeen lähdin jatkamaan pihatöitä jotka viikonloppuna jäivät hieman kesken. Viikonloppuna tein pihatöitä topissa ja shortseissa, tänään puin päälleni pitkätkalsarit tuulihousujen alle ja päähäni vedin pipon hyvin syvälle. Kaulaliina kaulassa ja hanskat kädessä lähdin pihalle siivoamaan jälkiäni tuulen heitellessä roskia ympäriinsä. Että, ilmoja on pidellyt.

Syksyllä kirjoittelinkin täällä blogin puolella, kuinka alakerran aulasta on kehittynyt meillä varsinainen komentokeskus. Pojat saivat syntymäpäivälahjaksi Letterboardit, joihin kirjoitin lukujärjestykset jokaiselle sekä kiinnitin rappukäytävään kaikkien nähtäville. Vastakkaisella seinällä on perhekalenterimme, josta selviää jokaisen ohjelma. Kalenterin ympärille asettelin jokaisen nimen ja hauskan yhteisen muiston valokuvan muodossa. 


Eilen alkoi toukokuu ja ollaan siis jo hyvin lähellä kesää tai ainakin kesälomia. Perhekalenteriimme kirjatessani jokaisen menoja, muistin taas kuinka joka toukokuu ajattelen että nyt pitäisi olla lomalla, niin paljon on ohjelmaa ja muistettavaa. Vajaiden viikkojen lisäksi on harrastusten sekä koulujen kevätjuhlia ja erinäköisiä retkiä, normaalin arjen lisäksi. Onneksi ohjelma on mukavaa ja varsinkin lapsille hyvinkin ikimuistoista.

Täällä kesä ja kesäloma alkaakin jo tavallaan nyt toukukuun alussa, ohjelmaa kun on reilusti ja meininki hyvinkin leppoisaa. Isommilla lapsilla on vielä joitakin kokeita koulussa, mutta muuten heidänkin kouluvuoden viimenen kuukausi on täynnä hyvinkin leppoista ohjelmaa. 


Mutta, mitä odotan tulevalta kesältä? Lämpöä ja aurinkoa sekä perheen kanssa yhteistä aikaa. Joku reissukin olisi kiva tehdä, mutta ei sekään ole niin tärkeää, kunhan vain olisi lämmintä. Joten, nyt rennoin ottein toukokuuhun ja lämmintä kesää odottaen!

Kaisa

Kommentit

 1. Kivat boardit!
  Toukokuu on touhua täynnä.
  Onneksi se tietää myös kesän alkua. =)
  Kesäni on täynnä töitä ja ihania kesähäitä samalla, tietenkin!
  Suomen lomakin on jo varattu heinäkuulle.

  Kauniita toukokuun tunnelmia sinne!

  VastaaPoista
 2. Minulle toukokuu on työn puolesta kiireisintä aikaa ja nyt näyttää siltä, että se vähäinen vapaa-aikakin on suhteellisen täyteen buukattu. Viime kesä meni opiskelun ja töiden merkeissä, joten tämän kesän olen ajatellut pyhittää puhtaasti lomailuun. Vielä se pieni loppurutistus....
  Mukavia toukokuun tohinoita!!!! :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi tuo on ihana tuo perhekalenteri ja teidän kuva! Niin ihana ja aurinkoinen onnellinen kuva. Huh tänään oli lumipeite maassa. Ihanaa viikkistä teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti takatalvi on nyt takana ja kesä tulee todenteolla, lämpimänä ja pitkänä! <3

   Poista
 4. Komentokeskuksenne näyttää tosi selkeältä, ja sellainenhan sen pitää ollakin kun viiden ihmisen menot ja meiningit on soviteltava yhteen :)
  Ja niin ihana tuo perhekuva ❤
  Lumipeitteen ja muutaman asteen lämmön sijaan täälläkin kaivataan lämpöisiä kevätsäitä takaisin. Huolestuttaa luonnonvaraisten eläinten ja varsinkin vastasyntyneiden poikasten kohtalokin kovasti.
  Koleista keleistä huolimatta toivottelen oikein mukavaa viikonvaihdetta sinne teille ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Totta, kevät/kesä antoi jo niin merkkinsä, poikasia syntyi ja nyt tämä takatalvi tuli aika hurjana. Lämpöisiä päiviä odotellen! <3

   Poista
 5. Lämpöä ja aurinkoa ja ihania veneilykelejä odotan ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Veneilykelejä täälläkin odotellaan jo kovasti!

   Poista
 6. Onpa kivan näköinen kokonaisuus ja hauskasti sommitellut kirjaimet:) Niin ja tuo perhekuva=♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti