LOKAKUU


Lokakuu vaihtuu marraskuuksi ja enää yksi kuukausi, kun on jälleen vuoden odotetuin aika käsillä, joulukuu ja päästään aukaisemaan kalenterinluukkuja. Jos tuleva marraskuu kiitää ohitsemme yhtä hurjaa vauhtia, mitä kulunut lokakuukin, niin ensimmäinen kalenteriluukku aukaistaan ihan pian. 

Vielä maltetaan hetki ja nautitaan marraskuusta. Mutta, mitä kulunut lokakuu on antanut meille? Lokakuu on ollut hyvin työntäyteinen, tämän tiesin jo keväällä. Iso projekti saatiin päätökseen ja niin kuin aina loppusuoralla, töitä oli runsaasti. Onneksi tämä kiire oli vain tilapäistä ja nyt voi taas hieman hengähtää, keskittyä kunnolla muuhunkin kuin vain työhön. 

Vaikka kuukausi onkin ollut työntäyteinen, on lokakuuhun mahtunut useammat ihanat juhlat ja monta rentouttavaa ulkoiluhetkeä koko perheenkin voimin. Miten kuopus oli jälleen niin innoissaan kun ensilumi satoi maahan. Itsekin olin innoissani, kun hän oli innoissaan. Näitä elämän pieniä onnen hetkiä.

Nautitaan näistä pienistä hetkistä arjen ja kiireen keskellä!

Kaisa

Kommentit

 1. Koko perheen kesken ulkoilu on aina kivaa, pitäisi vaan itsekin järkkäillä useammin näitä hetkiä:) Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilu ja retkeily on ihan parasta, niin rentouttavaa yhdessäoloa! <3

   Poista
 2. Moni on kokenut kuluneen syksyn työntäyteiseksi ja on hyvä päästä välillä hengähtämään. Minulle syysloma tuli enemmän kuin tarpeeseen ja tuntuu, että nyt taas jaksaa...
  Toivotaan, että marraskuu on lempeä meille kaikille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuu on ihana "välikuukausi" ennen joulukuuta ja joulun ihmettä! <3

   Poista

Lähetä kommentti