SYKSYISTÄ ASKARTELUA


Syksyinen pihan siivous on innostanut askartelemaan ja tuomaan luonnon sisälle sisustukseen. Puskia leikkaessani innostuin tekemään jälleen kransseja. Miten ihanaa ja terapeuttista, kun sai suunnitella miten nuo oksat sommittelee kranssiin. 

Sommittelu ja suunnittelu olikin mukavaa sekä leppoisaa. Mutta, kun aloitti oksien sitomisen kranssipohjaan, ei työ meinannut aluksi oikein sujua. Miten tuo sitominen tulikaan tehdä, jotta kranssista saa rennon ja oksat pysymään paikoillaan.

Kun pääsi vauhtiin, sujui kranssin sitominen mukavasti. Työ valmistui ja syksyinen innostus kranssien sitomiseen on saanut jatkoa niin sisälle kuin uloskin. On ollut mukava huomata, millaisia erilaisia materiaaleja oma piha ja lähiympäristö tarjoaakaan. Mistä kaikesta voi tehdä kranssin ja miten hyvin erilaisia materiaaleja voikaan yhdistää.

Tähän ensimmäiseen kranssiin tein pohjan pajusta ja tuijan oksia käytin pää materiaalina. Tuijaan yhdistin kanervaa lähimetsästä, muraattia sekä eukalyptusta kesäisistä kukka-asetelmista. Kolme erilaista vihreää oksaa luovat mielenkiintoisen yhdistelmän ja elävöittävät kranssia. Ihania erilaisia sävyjä.

Mitenkäs siellä, onko syksy tuonut mukanaan innostuksen askartelemiseen?

Kaisa

Kommentit

 1. Todella kaunis kranssi. <3 Minä olen onneton askartelija, mutta kranssin tekeminen kiinnostaisi kovasti.

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kaunis😍😍😍Kivaa syyspäivää Kaisa🍁🧡🍁

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kranssi. Hyvät materiaalit. Minä olen ajatellut myös tehdä muutaman kun kerkiän. Ajattelin tehdä toisen marjakuusesta ja toisen katajasta. Se mitä muuta niihin sitten tulee pitää miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Mummuni teki aina katajakransseja ja ne oli kyllä kauniita! <3

   Poista

Lähetä kommentti