PÄIVÄN PARAS HETKI


Miten ihana onkaan tulla kotiin kun, keittiöstä leijailee tuoreen sämpylän tuoksu. Tai, ainakin toivon että lapset ajattelivat näin kotiin illalla tullessaan. Iltapalapöydässä palaute oli positiivista, eli taisin onnistua. Onnistuin leipomaan herkulliset sämpylät ja luomaan rauhallisen koko perheen yhteisen iltapalahetken. 

Vaikka kuinka yrittäisi, on nämä yhteiset iltapalat nykyään harvassa. Isot palaavat harrastuksistaan ja menoistaan myöhempään, kun kuopuksella on jo aika mennä nukkumaan. Mutta, tänään oli koko perhe yhdessä iltapalalla ja saatiin rauhassa vaihtaa päivän kuulumisia. Päivän paras hetki kun ollaan kaikki yhdessä.


Leipoessani sämpylöitä mietin, miten helposti sämpylät syntyivätkään. Mutta miksi sitä tuleekaan leivottua nykyyän niin harvoin? Tämä superhelppo resepti rahkasämpylöistä on aivan unohtunut, mutta on nyt otettava jälleen käyttöön. Nykyään toki tein taikinan gluteenittomistajauhoista, ohje toimi hyvin vaikka jauhot vaihdoinkin.

Syksyn myötä on tullut vietettyä aikaa enemmän kotona. Useampi keskeneräinen työ on tullut tehtyä valmiiksi ja syksyinen askarteluinnostus on jatkunut. Jospa innostus leipomiseenkin jatkuisi ja tuoreita sämpylöitä saisi nostaa iltapalapöytään toistekin.

Nokare voita ja tuore sämpylä, iltapala parhaimmillaan!

Kaisa

Kommentit

 1. Täällä toinen joka leipoisi gluteenittomana. Mitä gluteenittomia jauhoja käytit? 😊
  Ihanaa viikonloppua 🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin sämpylöihin käytin pussin pohjia. Mutta, käytän mielellään gluteenitonta jauhoseosta täysjyväkaura.
   Mukavia leipomishetkiä! <3

   Poista
 2. Tuoreet bsämpylät on parasta, usein itsekin teen näin syksyisin. Mukavaa sunnuntaia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoreita sämpylöitä ei kyllä voita mikään!
   Mukavaa syksyä!

   Poista
 3. Totta, niin helppo ja superhyvää! Mä tein tänään focassiaa ja koko pellillinen on huvennut :)

  VastaaPoista
 4. Voi nam minkä näköistä! Iltapalat on kyllä tärkeä hetki olla yhdessä meilläkin. Etenkin kun päivällinen monesti syödään eri aikoihin niin edes sitten se iltapala :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä hieman sama tilanne, että päivällinen syödään usein eriaikaan, niin iltapalan syöminen yhdesä on entistä tärkeämpää!

   Poista
 5. Niin totta, näitä rakastaa kaikki ja liian harvoin tulee tehtyä, nam. Arvaa kurahtiko massussa täällä ennen aamupalaa.

  Ihanaa päivää Kaisa❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Jospa viikonloppuna jälleen tekisi sämpylöitä, niin helppoja kun ovat ainakin tällä reseptillä. <3

   Poista
 6. Mikään ei voita tuota tuoksua ja makua. Oi nam. Kyllä se tuoksu näitä kuvia katsellessa leijali tänne meillekin. Pakko tehdä viikonloppu sämpylöitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leipominen on terapeuttista ja tuoksu mikä valtaa kodin, ei voita mikään!

   Poista

Lähetä kommentti