Talvikoristeita sisustuksessa

 

Aiempina vuosina meillä on kuusi viety ulos jo heti uutenavuotena. Mutta tänä vuonna kuusi sai koristaa olohuonettamme aina tähän päivään saakka. Hieman haikeana sanoin hyvästit kuuselle ja samalla joululle. Näinkö nopeasti joulunaika menikään?

Ihan kaikkia koristeita en vielä malttanut kerätä pois, vaan koristeet muuttuivatkin talvikoristeiksi. Tätä pojat hieman nauroivat, eivät ole aiemmin kuulleet talvikoristeista. No, en ole itsekään, mutta nyt sellaisia meiltä löytyy hieman yllättäen. Saa nähdä kuinka kauan saavat olla esillä, jos vaikka nuutinpäivään saakka. Eikös sanota niin että "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi".

Joulu ja loma oli onnistunut, rauhallinen sekä rentouttava. Aikaa perheen kanssa, hitaita aamuja ja ulkoilua. Joululahjaksi saatu lautapeli vei koko perheen mukanaan useammaksi tunniksi, naurua ja onnistumisia. Haaste -peli osoittautui sopivan haastavaksi ja hauskaksi perheen yhteisenä pelattavaksi. Pelissä oli sopivasti tietotyyppisiä osuuksia sekä liikunnallisuutta ja erilaisia taitotehtäviä.


Joulunpyhinä mies ehti käymään kotona ja poikien kanssa olimme myös mukana hänen töissä. Joten, pyhät sujuivat hieman erilaisesti, mutta tärkein että saimme viettää aikaa yhdessä perheenä. Perinteisempää ohjelmaa sitten ehkä seuraavana jouluna.

Joten, nyt on akut ladattu ja aika palata huomenna arkeen. Vaikka lomailu on mukavaa, arki ja harrastukset ovat tervetulleita!

Tsemppiä kaikille arkeen ja alkaneeseen vuoteen!

Kaisa

Kommentit

 1. Arki on edessä, saa nähdä miten jaksaa herätä aikaisin.Mutta ihana joululoma takana.Ja kohti valoisampia päiviä tässä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuo valo on kyllä niin ihana ja kaivattu. Kevättä kohden!

   Poista
 2. Mahtavaa, että saitte viettää perheenä aikaa jouluna vaikka eri tavoin. <3 Perhe on paras. Ihanat bambit ja kyllä meilläkin on ns. talvikoristeita pitkin talvea, ne tuo iloa. Kivaa tiistaita Kaisa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana kun saatiin järjestettyä niin, että päästiin nauttimaan joulunpyhistä koko perheen voimin! <3

   Poista
 3. Talvikoristeet täälläkin käytössä, ihana että myös siellä :) Näyttää oikein hyvälle! :)

  Tsemppiä arkeen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvikoristeet on kivoja, mutta pikkuhiljaa nekin siirtyvät varmasti varastoon kun kevät etenee. <3

   Poista
 4. Meilläkin on talvikoristeita, hopeisia käpyjä ja pari muuta koriste-esinettä ♥
  Mukavaa tammikuuta ♥

  VastaaPoista
 5. Meillä joulu siivottu melkein kokonaan pois ja nyt on vähän välivaihetta sisustuksessa...kevättä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tännä aurinko paistoi niin keväisesti, että kaupasta tarttui tulppaanitkin mukaan. Kevättä kohden!

   Poista
 6. Pelihetkenne ja perheen yhdessäolo kuulostaa niin parhaudelta<3 Meillä joulu on hiipinyt pikku hiljaa pois, suurin osa koristeista sopii nimittäin tuohon talvikoristekategoriaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, taitaa meilläkin olla suurinosa sellaisia mitkä kuuluvat talvikoristeisiin. Puhtaasti jouluisia taitaa olla vaan kaksi, yksi pieni tonttu ja musta kuplavolkkari paketteineen! :)

   Poista
 7. Meillä ollaan vähän samoilla linjoilla, että puhtaat joulukoristeet keräsin pois, mutta talviset saivat vielä jäädä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mukava jättää vielä osa koristeista esiin, eikä siivoa kerralla kaikkea pois.
   Kiva kun löysit blogiini! <3

   Poista

Lähetä kommentti