ELÄMÄ YLLÄTTÄÄ

Elämä on yllättänyt meitä kaikkia toden teolla viimeisen vuoden aikana. Toisille yllätykset ovat olleet suurempia kuin toisille, mutta se on varma että kaikkiin kulunut vuosi on vaikuttanut jollakin tavalla. Vaikka ei nyt puhuttaisi näin suuurista yllätyksistä mitä on tällä hetkellä olemassa, voi elämä yllättää jokaista monella muullakin tapaa, ns ihan normaalissa arjessa.

Toisinaan yllätykset ovat positiivisia, kumppanin löytyminen, häät, lapsen syntymä... Yllätys voi olla myös ikävämpi, kodinkoneen hajoaminen, sairastuminen, työttömyys... Mutta, yhteistä näille kaikille on muutos taloudellisessa tilanteessa. Vaikka yllätys olisikin positiivinen, taloudessa yksi suu ruokittavana enemmän, joutuu sitä miettimään omia kulutustottumuksiaan uudelleen. Tai, kun työttömyys yllättää ja tulot tippuvat, ei enää ole mahdollisuus samanlaisiin elämäntapoihin kuin ennen. 

Vaikka olenkin sitä mieltä, että rahaa kulutetaan sen verran kuin sitä tienaa. Ymmärrän kuitenkin että joskus elämä yllättää ja rahaa tarvitaan nopeammin, ennen seuraavaa palkkapäivää. Elämässä tapahtuvat muutokset saattavat yllättää ja eteen saattaa tulla isompia hankintoja, tällöin on tilanne kun on otettava lainaa, jotta pääsee taas tilanteen tasalle. Toki tässäkin on oltava tarkkana, laina kun on aina maksettava takaisin. 


Meillä kävi viime kesänä yllätys, mikä on varmastikin usealle meistä tuttu. Jääkaappi hajosi varoittamatta, eikä tällaisessa tilanteessa ole muita vaihtoehtoja kuin uuden hankkiminen. Puskuri oli tuolloin kunnossa ja uusi jääkaappi saatiin hankittua. Mutta, ellei näin olisi ollut, olisi varmastikin tullut käännyttyä Sortterin puoleen. 

Sortter vertailee lainat puolestamme, mikä helpottaa varsinkin tilanteessa jossa rahaa tarvitaan nopeasti ja ajatukset risteilevät yllättävän menon edessä. Kun jätät hakemuksen Sortterille, sinulle etsitään parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaava lainatarjous.

Pysytään terveinä ja toivotaan että aurinko alkaisi pastamaan kirkkaammin elämän jokaiselle osa-alueella!


Kaisa


Yhteistyössä: Sortter
Kommentit

  1. Kirjoitit todella hyvin! Tälläisiä postauksia on mukava lukea. Elämän makuinen postaus kaikessa muodossa <3

    Iloista loppuviikkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Huomenta! Haastan sinut tekemään blogiisi postauksen lempiblogeistasi! Mieti mitä blogeja luet ja listaa niistä parhaimmat! Me tarvitsemme kesäksi luettavaa!🤍

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti