PÄÄRYNÄPUU KUKKII

Suoritin hedelmäpuiden leikkaamista hieman ronskilla otteella, saa nähdä saammeko tänä vuonna satoa lainkaan. Viime syksynä unohdin tuon leikkaamisen ja nyt keväällä saatoin innostua puuhasta hieman aikaisin, toivottavasti mitään palauttamatonta ei tapahtunut. Ja, jos satoa ei tänä vuonna tule, olemme ainakin saaneet tästä kukkaloistosta nauttia nyt sisällä, kun maljakossa oksat ovat lähteneet kukkimaan.

Oksat ovat niin kauniita maljakossa ja vielä kun ne saa kukkimaan. Ostin aikaisemmin kevällä kukkakaupasta pari oksaa, mutta niiden kukinta jäi kyllä vähiin. Oliko silloin vielä kuistilla liian kylmä vai mikä mahtoi olla.

Täällä odotellaan kovasti pihan kuivumista, jotta päästään pihatöiden pariin. Täällä on yksi pitkäaikainen haave ottamassa seuraavan askelaan ja näyttää siltä että se toteutuu tänä keväänä. Joten, tästä haaveesta ja sen toteutumisesta varmastikin lisää myös täällä blogin puolella, kunhan ilmat vaan ensin kunnolla lämpenee.

Joten, taidankin tästä lähteä ulos ja pihalle kauniiseen auringonpaisteeseen, suunnittelemaan tuota toteutuvaa unelmaa!

Aurinkoista pääsiäisviikkoa!


KaisaKommentit

 1. Aivan ihana oksa, niin ihanat kukat 🥰

  Mukavaa pääsiäis viikkoa! 💛

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit kukat! Meillä on myös jännät paikat omenapuun suhteen, sillä viime syksynä innostui parturoimaan sitä oikein kunnolla ja nyt hieman epäilyttää, miten puu innostuu tekemään lehtiä, saatikka omenoita. Peukut pystyyn sekä teille että meille! Ja ihanaa huhtikuun alkua!

  VastaaPoista
 3. Löysin blogiisi jostain. Kiinnostavaa ja kaunista! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis blogi! Aurinkoista toukokuuta!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Haluaisin jonkun hedelmäpuun saaristotontilleni, vaan nuo pahuksen kauriit ja peurat... Mitäs erikoisvaatimuksia päärynäpuulla on? Pitääkö olla useampia, kuten ompulla, jotta pölyttyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös peuroja/kauriita ja jäniksiä, tuntuu että syövät kyllä kaiken. Verkkoa ollaan yritetty käyttää, ei vaan kiva koko pihaa aidata. Meillä on kallioinen tontti, ei maata joka paikassa runsaasti, mutta mukavasti on kasvanut ja tuottanut hedelmää. Ei vaadi pölytystä tai meillä ainakin vain yksi puu ja tykkää kun sitä leikkaa.

   Poista

Lähetä kommentti