KEVÄT KURKKII JO KULMAN TAKANA

Lomailut on lomailtu ja pikkuhiljaa päästään taas työrytmiin. Mitenkä yksi viikko lomaa voikaan tehdä niin hyvää, salasanat unohduksissa ja töiden vauhtiin pääseminen takkuilee. No, nyt on jo torstai ja salasanatkin on taas muistissa ja työt sujuu normaalisti. Mutta, lomaviikko oli onnistunut, kun jokapäiväiset työrituaalit olivat maanantaina hakusessa.


Vaikka vietimmekin lomaviikon kotosalla, ei viikko ollut suinkaan huono tai epäonnistunut. Puuhastelimme kotona kaikkea mukavaa ja teimme perheenä retkiä lähiympäristössä. kävimme mökillä saunomassa ja avannossa, ihanan virkistävää. Ja, kun kotona ei otettu TO DO -listaa esille, vaan teimme vain kaikkea mikä kuulosti mukavalta.


Tosin tuolta listalta varmastikin löytyy viherkasvien multien vaihto ja pistokkaiden istuttaminen, sen työn voi nyt yliviivata. Nimittäin viikolla innostuin vaihtamaan mullat viherkasveihin sekä istuttamaan nuo pistokkaat ja se olikin rentouttavaa puuhastelua. Nyt vain jännityksellä odotan, lähtevätkö kaikki pistokkaat juurtumaan ja onnistuinko multien vaihdossa niin että juuret eivät vahingoittuneet.


Viherkasvien kasvua vauhdittaa  tuo ihanasti paistava kevätaurinko, mikä tekee myös minullekin hyvää. Tuntuu että loma sekä aurinko on ladannut akut ja vuorokauteen on tullut lisätunti. Unohtamatta nyt jo lähes kuivia pyöräteitä, mitkä kutsuvat lenkille. Eilen lenkkikenkinäni oli vielä gore-tex lenkkarit, mutta jos nyt ei lunta tule enää niin viikonloppuna voi jalkaansa sujauttaa jo tavalliset lenkkarit. Miten ihanan kevyesti matka tuolloin taittuukaan!

Kevät kurkkii siis jo kulman takana. Aamulla saa herätä ihanaan auringon paisteeseen ja illalla töiden jälkeen valoista on vielä useampi tunti, ehtii siis lenkille ilman taskulamppua. Maljakossa vihertää muutama kirsikanoksa, mitä olen hoitanut Stella Vaniljan ohjeiden mukaisesti. Kovasti vihertää, mutta saanko oksat myös kukkaloistoonsa?


KaisaKommentit

 1. Katsoinkin heti, että ihanat oksat 😍 Kovasti oksien laatu vaihtelee, mutta tänä keväänä pääsääntöisesti tosi hyviä ollut 😊 toivottavasti saat kukkimaan! 🌸😍

  Mukavaa viikonloppua 🤎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, toiset oksat lähtivät hyvin vihertämään ja kukkiakin sain, toiset jäivät vähemmälle vihreälle. Kiitos vinkeistä!

   Poista
 2. Blogisi on selkeä ja nuo tunnisteet on helposti löydettävissä, varsinkin kun etsin tiettyjä aiheita! Kauniita kuvia!💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja kyllä kotona ja lähimetsissä ulkosalla on myös kivaa. <3 Tsemppiä kaikkeen Kaisa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ilmat ovat taas tuon pienen sadejakson jälkeen suosineet. Ulkoillaan, virkistää mukavasti mieltä! <3

   Poista

Lähetä kommentti