Muutoksen paikka

Kevät, valoisammat päivät, auringon tuoma lämpö on jo monella meistä mielessä. Samalla monesta blogista on saanut lukea, kuinka sisustuskärpänen on puraissut useampaan bloggaajaan. Keväisempiä sisustuksia on kaivettu esille ja talvi paketoitu pakettiin.
 
Itse haluaisin vielä hetken pitää talvisempaa/tummempaa sisustusta, saa nähdä kuinka kauan. Tänäänkin on ollut niin kaunis keväinen ja aurinkoinen ilma. Lämpötila nousi päivällä selvästi plussalle ja lumi tuntuu sulavan kuin silmissä.
 
Sääennusteet eivät tunnu lupailevan kunnon talvea tänne länsirannikolle, vaan hyvinkin epävakaista. Silti toivon että pientä pakkasta olisi myös päivisin ja luntakin voisi hiukan vielä tulla. Lasten hiihtolomatkin ovat vielä edessä, olisi mukavaa kun silloin voisi nauttia talvilajeista ihan oman kodin lähistöllä.

Vaikka vielä en ole valmis vaihtamaan keväisempää sisutusta, on kotia tullut katsottua tarkemmin. Kun miettii vuosia taaksepäin, on joka kevät ollut jokin kohta kodista pienen muutoksen alla. Tänä keväänä mietinnässä on kaksi "nurkkaa" kodistamme. Kohtaa joilla ei ole varsinaista käyttötarkoitusta.
 
Ensimmäisenä mietinnässä ja esittelyssä on alakertamme rappujen alunen. Aula jossa on säilytetty aikanaan vaunuja, puettu lapsille vaatteita. Enää meillä ei ole vaunuja, eikä lapsetkaan tarvitse pukeutumisessa enää samanlaisesti apua. Joten, miten sisustaa tila? Millainen kalustus olisi järkevä?
 
Vaunujen lähdön jälkeen, toin aulaan tämän vanhan pikkupöydän. Ajatuksenani oli, että pöytä toimisi pienenä työpöytänä. Edelleen säilytän läppäriä pöytälaatikossa, mutta näitä postauksia yms en kyllä tämän pöydän vieressä istuen kirjoita. 
Pöydälle tulee aseteltua erilaisia asetelmia, vuodenaikojen mukaan. No, onhan sekin mukavaa. Mutta, jonkin muutoksen haluaisin tehdä, jotta tilalla olisi jokin käyttötarkoitus. Minkä? Sitä en vielä tiedä, ehkä ostan purkin maalia ja maalaan tuon harmaan seinän.
 
Löytyykö muista kodeista tällaisia "nurkkia" joilla ei ole varsinaista käyttötarkoitusta? Jotakin tilassa tulisi olla, ellei varsinaista käyttötarkoitusta ole kerääntyy tilaan "tarpeetonta" tavaraa. No, onhan sekin käyttötarkoitus!

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja nautitaan keväisestä ilmasta!

Kaisa

Kommentit

  1. Tuo pöytä on aivan mielettömän symppis, i h a n a! <3

    Viikonlopun iloa! :-)

    VastaaPoista
  2. On jopa yksi huone,joka ei oikein tunnu löytävän ideaa,mikä se voisi sisustuksellisesti olla.Ennen oli työhuone.Nyt työpöytä eri huoneessa.Mut kiva tuo eukalyptysoksa ja maljakko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Tällainen tila on hankala, kun sillä ei ole varsinaista käyttötarkoitusta.

      Poista
  3. Tykkään tuosta pöydästä. Olet kivasti kerännyt siihen kauniin asetelman. Ja tuo upea tuoli on hyvä pari vanhalle pöydälle! Viehättävä nurkkaus!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuossa pöydässä on paljon tunnearvoa, ihan heti en siitä malta kyllä luopua. Ehkä, tila saa olla tällainen ohikulkupaikka!

      Poista
  4. Niin ihana pöytä ja koko nurkkaus! Myönnän, että hieman on jo kevättä rinnassa. Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei nurkassa oikeastaan mitään vikaa ole, varsinainen käyttötarkoitus vaan puuttuu. :)

      Poista
  5. Kivan näköinen nurkkaus ❤️ Ihana tuo tuoli ❤️ Aurinkoista sunnuntai aamua 😎

    VastaaPoista
  6. Tuo pöytä on niin ihana ja tuoli myös!
    Minusta hieno nurkkaus!!
    Kivaa sunnuntai päivää!

    VastaaPoista
  7. Voi miten kaunis pöytä! Nurkkaus on minusta hieno juuri noin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan nurkkaus ihan kiva, käyttötarkoitus vaan puuttuu! :)

      Poista
  8. Kyllä vain löytyy ja hyvä kun muistutit, täytyy taas tehdä sille jotain :D Tuo maljakko oksineen on todella kaunis! Meillä vielä tummempi talvinen sisustus, olen kyllä jo vähän keventänyt joulusta mutta vasta huhti-toukokuussa vaihtuu värit keväisempiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Maljakko on toinen joulunalla maalaamistani vanhoista maljakoista. On kyllä kiva ja näin mustana sopii paremmin meille.

      Poista
  9. Tuo pöytä on minusta todella kaunis ja kiva idea vaihdella asetelmaa eri teemojen mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ehkä nurkkauksen käyttötarkoitus onkin olla paikka vuodenaikojen mukaan vaihtuville asetelmille. Ja, tuossa pöydässä on tunnearvoa niin paljon, että ei heti meidän kotoa lähde pois. Pöytä on isoisäniisän tekemä, nähnyt monta kotia ja käyttötarkoitusta.

      Poista
    2. Isoisäsi isän tekemä, sehän on siis oikea perintökalleus, jolla todellakin on valtavan suuri tunnearvo ♥ Ja kuten sanoinkin jo, minusta se on myös mielettömän kaunis!

      Poista
  10. Vanhat aarteet ovat kyllä hienoja ja kertovat asukkaiden tarinaa.
    Minusta tuo käyttötarkoitus nurkalle on kiva, mutta mitä itse kaipaat? Onko säilytystilan tarvetta tms.? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, säilytystilaa ehkä olisi tarpeen. Mutta, toisaalta jos hankin lisää säilytystilaa, kerääntyy säilytettävääkin enemmän. :)
      Kiitos! Totta, vanhoissa kalusteissa on tunnelmaa, lämpöä.

      Poista
  11. No en tiedä nurkasta, mutta jos erehtyy laittamaan jonkin ylimääräisen tuolin jonnekin, niin se on sekuntti ja siinä on "jonkun" vaatteita ! Aaarrgghhh, kuistin korituoli sai lähtöpassit...eteisen tuoli sai lähtöpassit...En kertakaikkiaan kestä niitä vaatteilla täyttyviä tuoleja!

    Kaunis pöytä :) Mie ehkä jättäisin sen tuohon missä onkin. Kokeile maailisävyllä vaikka sitä muutosta. Kivaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs se on, tällaisiin tiloihin kerääntyy niin nopeasti tavaraa. Ja, juuri tämän vuoksi tilaan halusisinkin muutoksen, jonkin käyttötarkoituksen. Mutta, mahtaako sellaista muutosta saada mitenkään aikaiseksi, ettei tila toimisi kuin magneetti ja keräisi kaikenlaista tavaraa. ???

      Poista
  12. Miten kaunis pöytä ja sopii hienosti tuonne kulmaukseen <3 Meidän eteisessä ei tosin pysyisi tyhjänä pöytä tai tuoli vaan viidessä minuutissa vaatteet ja tavarat valtaisi ne =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No, tämä tilassa juuri ongelma onkin, tavarat niin helposti kerääntyy tuolille ja pöydälle!

      Poista
  13. Kuinka kaunis pöytä. Täynnä tunnelmaa. Meilläkin sisustus vielä talvipainotteinen ja saa olla vielä hetken. Helmi-maaliskuussa sitten heräillään hiljalleen kevään tuloon. Ei siihen loppujen lopuksi kovin paljoa aikaa ole :) Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta, ihanaa kun kevät on täällä ihan kohta!

      Poista
  14. Löytyy todellakin! Juurikin eteisessä on tila, jolla ei ole mitään virkaa!!

    Kaunis tuo pöytä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin, eteiset taitavat olla sellaisia kotiemme ongelmapesiä, tavaraa kerääntyy hetkessä. :)

      Poista
  15. Onpas kaunis pöytä <3 Meillä on koko eteinen ihan hullun mallinen ja se olisikin aika lailla ihaanaa saada toimivaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toimiva eteinen olisi unelma. :) Mielestäni meillä on naulakkoa, hyllyä, jne eteisessä, mutta tavarat eivät silti löydä paikoilleen. :)

      Poista
  16. Ihanan näköinen paikka! Tuo pöytä on niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan paikka kiva, vaikkei varsinaista käyttötarkoitusta olekaan!

      Poista

Lähetä kommentti