Meren tuoksu

En ajatellut että postaan koko kesän veneilystämme tai saarikohteistamme. Eli, en siis ajatellut pitää lokikirjaa täällä blogini puolella. Mutta, nyt on koko perheemme ensimmäinen saarireissu tehty. Rantakalliot eivät vielä kutsuneet istumaan ja paistamaan lättyjä, mutta toivottavasti ilmat lämpenevät ja tämäkin on mahdollista.

 
Istuminen kalliolla tai rannalla ei houkutellut. Varsinkaan kun tällainen käärmekammoinen näki uimarin rantavedessä.Ensimmäinen saarireissu sujui siis hyvin. Kukaan ei tippunut veteen ja paattikin toimi kuin unelma. Tästä on hyvä jatkaa kesän viettoa.


 Kaisa


Kommentit

 1. Meillä aloitettiin grillikausi, vaikka ulkosna tuuli ja pihalla oli melkoisen vilpoista...taisi olla kesäloman virallinen "juhla-ateria". Teen tarjoilusta luultavasti oman postauksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tämä Suomen kesä ja siitä nauttiminen olla pukeutumisesta sekä asenteesta kiinni. Postaustasi odotellen...

   Poista
 2. Kesä ei tosiaan ole vielä liiemmin ollut lämmin. Letut ja grilliruoka on kyllä jo kelvannut meille saarissa.

  Käärmeitä on tietyissä saarissa todella runsaasti ja toisista paikoista ilmeisesti tapettu kokonaan. Käärmeen kanssa uiminen on melkoisen jännää touhua. Itse olen todennut pari kertaa käärmeen vedessä lähällä rakkaitani. Ensimmäinen kerta vaimo oli uimassa ja rannasta lähes samaan aikaan lähti kyy perään. ja toinen kerta lapset kelluivat kumipatjoilla ratavedessä kun vielä pyysin heitä menemään kepin luokse joka kellui heidän lähellä, tämäkin oli kyy.

  VastaaPoista
 3. Aurinkoisia veneilypäiviä odotellen. Ja, ollaan tarkkoina mm käärmeiden suhteen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti