Paukkuliivit

Lasten koulut loppuvat tältä lukukaudelta, kesälomat alkavat. On siis todettava, nyt on kesä. Lämpömittaria tarkastelemalla ei nyt ihan vielä todeta kesää alkaneeksi. Mutta, mutta... Kalenteriin kun vilkaisee, niin kyllä, nyt on kesä.

Kesä tarkoittaa perheessämme sitä, että veneilykausi on myös alkanut. Tai, no kyllä on pakko myöntää, että tämä kesä ja veneilykausi on tuntunut alkaneen jo kuukausia sitten. Kyllä mieheni on paatin kimpussa ehtinyt jo viettämään muutaman hetken. Nimittäin, kyllä paattikin vaatii oman huoltonsa jne. Tästä huoltamisesta itse en kyllä ole yhtään perillä. Ehkä tämä on niitä harvoja töitä, jotka eivät kuulu minulle.Lapsemme on jo aloittanut veneilykauden. Ja, tämä yllä oleva kuva onkin hänen ottamansa. Itse kun olen hieman vilukissa, en ole kovasti tuonne merelle kaivannut. Mutta, kun hän lähetti tämän kuvan minulle. Tunsin tuon merentuoksun ja tuulen kosketuksen hiuksissani. Milloin minäkin pääsen merelle?

Oikealla asenteella ja pukeutumisella, veneilystä voi nauttia vaikka ilma ja vesi ei olisikaan vielä lämmennyt. Joten, hain paukkuliivit esille ja lähdin tarkastamaan, ovatko kunnossa, patruunat voimissaan.Joten, yksi tärkeimmistä varusteista on nyt kaivettu esille. Ei muuta kun lämmintä päälle ja nokka kohti rantaa, merentuoksua. Ehkä pakkaan mukaan lettutaikinan. Lettujenpaistoa saaressa ei voita mikään. Kesä voi alkaa!
 
Kaisa 

Kommentit