Poikien saunailta

Viime vuoden lopulla esikoisemme täytti 10-vuotta. Syntymäpäiviä vietettiin alkuvuonna sukulaisten kanssa ja tänään oli vuorossa kaverisynttärit.

 
Sankari toivoi että leipoisimme pizzoja ja jokainen saisi valita itse täytteensä. Oli mukava seurata poikien  leipomista ja täytteiden valitsemista. Toinen valitsi tuon tutun ja turvallisen jauhelihan, toinen halusi maistaa useampaa täytettä ja hiukan itselleen vieraampiakin makuja.
 
Pikkuveli sai toimia pizzalähettinä. Kuljettaa lämpimät pizzat pihasaunalle, saunojien syötäväksi. Ilmeisestikin jokainen oli valinnut juuri itselleen sopivat täytteet, kun pizzat hävisivät nopeasti saunojien suihin. Vai oliko vilvoittelu ja lumisota saunomisen lomassa tuonut nälän.
Saunomisen ja pizzojen syömisen jälkeen, oli vuorossa vielä napostelu sekä porukalla valittu elokuva.  Sankari oli tyytyväinen iltaan ja juhliin. Saunailtoja voisi pitää kuulemma useamminkin!
 
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!
 
Kaisa
 
 
 

Kommentit

 1. Hyvä meininki, täällä peukutetaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vois tuo saunailta olla kiva äidillekin! ;)

   Poista
 2. Onpas ollut kivat synttärit! Ja hyvät tarjoilut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat olivat tyytyväisiä juhliin, sankari erityisesti!

   Poista
 3. Tosi kivat saunasynttärikemut ja vieläpä itsetehtyjen pizzojen kera! Mukavaa menoa ja meininkiä myös viikonlopun vapaillenne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavat oli juhlat olleet. Ja, tuo leipominen tuntuu olevan lapsillekin mukavaa puuhaa. Niin, ja itse tehty pizza maistuu niin erityisen hyvältä. :)
   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Näyttääpä kivoilta kemuilta, uskon, että hauskaa oli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa tosiaan oli ollut. Nyt jo suunnittelevat uutta saunailtaa! :)

   Poista

Lähetä kommentti