1-vuotias

En vuosi sitten osannut kuvitellakaan, lähtiessäni toteuttamaan haavettani, kuinka kivaa tämä on. Jos olisin tiennyt, olisin toteuttanut haaaveeni jo paljon aikaisemmin.

On siis kulunut vuosi siitä, kun ensimmäisen postaukseni kirjoitin. Olin jo pidempään haaveillut omasta blogista, en vaan aikaisemmin kokenut että aikani riittäisi blogin kirjoittamiseen. Vaikka ei kirjoittaisikaan säännöllisesti, vie jokainen postaus oman aikansa, senhän me jokainen tiedämmekin.

Mutta, tässä bloggaamisessa on se mukavaa, kun voi itse päättää kuinka usein kirjoittaa postauksen. Eli, oman elämäntilanteen ja voimien mukaan. Ja, jokainen saa postata juurikin siitä aiheesta kuin itselle kulloinkin tuntuu omimmalta. Itselläni nämä aiheet vaihtelevat, blogini kuuluukin kategoriaan Sillisalaatti-blogit.

Näin blogini 1-vuotis syntymäpäivän kunniaksi, haluankin järjestää arvonnan teidän kirjautuneiden lukijoideni kesken. Kommenttejanne on mukava lukea ja juurikin kommentit antavat virtaa uuden postauksen kirjoittamiseen. Eli, kiitos teille! On ollut mukava tutustua näin blogin välityksellä. Toivottavasti blogiystävyys jatkuu ja uudet lukijat ovat tervetulleita Unelmoiden ja haaveilen -blogin matkaan.
 
Mutta, nyt siihen arvontaan. Olen ihastunut näihin UASHMAMAn paperipusseihin, joita meillä on kotona useampaakin kokoa ja väriä. Pusseissa voi säilyttää tavaraa tai niiden kanssa voi vaikka "verhoilla" kukkaruukun tms.
  
"Alunperin leipäkoreiksi kehitetyt UASHMAMAn paperipussit ovat monikäyttöisiä ja kauniita kodin säilyttimiä. Kaikki pussit ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne tuntuvat kuin pehmeältä nahalta. Pussit valmistetaan käsityönä Italiassa, ja niiden valmistukseen käytettävä kuitu viljellään tähän tarkoitukseen, eikä valmistuksessa näin ollen vahingoiteta metsiä." (Lainattu teksti täältä.)
Pusseihin on mukava kerätä vaikka jokin setti kylään viemisiksi. Illanistujaisiin mennessä, kantokahvalliseenpussiin voi piilottaa vaikka juotavan tai sitten kukkakimpun. Vain mielikuvitus on rajana, miten pusseja voisi käyttää.
Arvontaan voit osallistua olemalla lukijani ja jättämällä kommentin tähän viestiin, kertomalla jo olemassa olevasta UASHMAMA paperipussin käyttöpaikasta tai mihin käyttöön paperipussin laittaisit.
 
Arvon kantokahvallisenpussin lauantaina 21.5. Joten, siihen saakka on sinulla aikaa osallistua arvontaan. Voittajan julkaisen täällä blogissa ko päivän iltana, joten pysyhän linjoilla.
Onnea kaikille arvontaan!
 
Kaisa
 

Kommentit

 1. Paljon onnea 1 vuotiaalle <3

  Täällä ollaan ihastuttu kukkien kaveriksi näissä pusseissa :)

  VastaaPoista
 2. Onnea, onnea :).

  Meillä on yksi Uashmaman pussi ja voisin ottaa toisen minin huoneeseen!

  VastaaPoista
 3. Tällä hetkellä huonekuusi kököttää valkoisessa pussissa:) Paljon onnea 1-vuotiaalle. Tää on niin kiva harrastus:)

  VastaaPoista
 4. Onnea blogille :) Mukana arvonnassa. Voisin laittaa pussiin vaikka luvussa olevia sisustuslehtiä.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea Blogillesi!💐
  Minulle tuo onkin ihan uusi juttu. Ehkä voisin laittaa viherkasvin siihen.
  Mukana siis arvonnassa!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut blogillesi. Äkkiä se yksi vuosi on mennytkin- Tämä on kyllä niin kiva harrastus ja just niin kuin kirjoitit, postaustahdin ja aiheet voi määritellä ihan itse. Oikein hyvää jatkoa blogillesi! <3
  Pussi päätyisi todennäköisesti viherkasvin kaveriksi....;)

  VastaaPoista
 7. Onnea reippaalle 1-vuotiaalle. Niin ne vaan vuodet vierii vauhdilla.
  Ihana arvonta, ilolla mukana. Käyttökohdetta en vielä tiedä mut varmasti se saa arvoisensa paikan kodistani.💟

  VastaaPoista
 8. Onnea 1v! Laittaisin kukkasen tuohon pussiin! Mukana arvonnassa! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 9. Hurjana onnea 1-vuotiaalle ja bloggaaminen on kivaa hommaa, etenkin kun sitä tekee omaan tahtiin. <3

  Mukana ihanassa arvonnassa. :9

  VastaaPoista
 10. Onnea 1-vuotiaalle ♥ Mulle oli kans yllätys, miten mukavaa bloggaaminen on. Tähän jää ihan selvästi koukkuun =)

  Mä osallistun kans arvontaan. Mä käyttäisin pussia kukkien kotiin tuomisessa. Mä koen aina huonoa omaa tuntoa, kun kukkakaupasta ostettavat pari kukkasta kääritään muoviin, joka kuitenkin heitetään heti roskiin.

  VastaaPoista
 11. 1-vuotisonnittelut blogin johdosta! :) Hieno kassi kyllä. Varmasti sille keksisi monenlaistakin käyttöä, mutta näin äkkiä tulee mieleen, että voisin laittaa siihen pehmoleluja. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onnea ekojen synttäreiden johdosta, tulkoon niitä vielä monia :)

  En vielä omista yhtään tuollaista pussia, mutta kukkaruukkujen suojaksi olen niitä haaveillut. Näin saisin niitä ei niin kauniita, mutta sopivan kokoisia ruukkuja hyötykäyttöön.

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea vaan...!!! Aivan ihania nuo pussukat. Meillä ruukkujen naamioimiseen käytössä ja vähän muussakin. Kivaa sateista päivää teille.

  VastaaPoista
 14. Viherkasvi sujahtaisi tuohon pussukkaan!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ihana pussukka, en vielä omista tuollaista mutta sinne voisi vaikka viherkasvin laittaa tai vaikka virkkauslankoja :) Eli arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 16. Meillä on yksi uashmama pussukka jossa on tällä hetkellä kaktus. Välillä siihen vaihtuu joku toinen kukka :) Mukana arvonnassa. johannaliina@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Onnea!
  Ei ole meillä vielä, joten mielellään ottaisin :).
  Tytölle antaisin, saisi laittaa siihen mitä haluaa.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 18. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille! Blogisi seurassa viihtyy. Mihin tuon pussin sijoittaisin? Luultavasti mökille ja keräisin siihen kaisloja! Tässä kun pikkuhiljaa mökkiremppa valmistuu, niin mieli alkaa jo askarrella sisustuksen puolella. Kiva arvonta, kiitos!

  VastaaPoista
 19. Paljon onnea 1-vuotiaalle <3 Blogimaailma on kyllä koukuttavaa ja niin hauskaa puuhaa! Itse olen nauttinut todella paljon koko ajasta, aika on ihan hurahtanut siivillä.. Itselleäni taitaa tulla ihan kohta 3-vuotta täyteen. Onneksi siis lähdit tälle tielle <3

  Uashmamat ovat todella ihania, meiltäkin niitä löytyy useampi. Tuota kahvallista en olekaan ennen nähnyt, superhieno. Sopis meillä moneenkin paikkaan :)

  VastaaPoista
 20. Onnittelut blogille :) Hauskaa, että löytyi tällainenkin tapa yhteydenpidolle ❤
  Arvonnassa tietysti myös mukana, eiköhän tuollaiselle koti meiltäkin löytyisi ☺

  VastaaPoista
 21. Onpa hieno, keittiöön laittaisin tällaisen ja katsotaan, mitä pussukasta jatkossa löytyisi
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Sylintäydeltä onnea yksi-vuotiaalle blogillesi!
  Ja miten kiva arvonta!
  Minä laittaisin tuon pussin kyllä kukalle...tai lasipurkin sisään ja leikkokukille!
  Tai ehkä sittenkin sipuleille keittiöön...äh, niin monta ideaa!
  Siis mukana arvonnassa, tietenkin!

  VastaaPoista
 23. Lämpöiset onnittelut 1-vuotiaalle! Niin se aika rientää mukavan harrastuksen parissa :)
  Olen iloinen että löysimme toisemme täältä blogimaailmasta ♥
  Tosi kiva arvonta, ehdottomasti mukana! Luulen että venelukemiset säilyttäisin tuossa pussissa. Pysyisivät tallessa kovemmassakin aallokossa ;)

  VastaaPoista
 24. Onnittelut 1-vuotiaalle! :)

  Laittaisin pussiin varmaan jonkun viherkasveistani.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti