Toukokuun alku


Se on nyt sitten jo toukokuu ja koululaisten lukuvuosi alkaa olemaan pikkuhiljaa lopuillaan. Alkava viikko on lyhyt ja muutenkin tuntuu että toukokuu on täynnä erinäköistä ohjelmaa niin kouluissa kuin päiväkodeissakin. Tämä aurinkoinen viikonloppu antoi jo esimakua tulevasta kesästä. Villahousut sai todellakin jättää kotiin, kun vappuparaatia lähti kaupungille seuraamaan. Ihanaa!
 
Vapunaatto sujui meillä oikein mukavasti ystäväperheen kanssa, lasten ehdoilla. Vielä viime vuonna ei tällaiset illanistujaiset olisi onnistuneet, näin rauhallisesti. Mutta, vuosi on kasvattanut lapsiamme ja me aikuiset saimme nyt istua sekä syödä rauhassa. Lapset kun leikkivät keskenään, vaikka vauhtia riittikin.
 

Vapun tarjoiluiksi valikoitui itse tehdyt kananugetit, ranskalaiset sekä juurekset. Kiitos teille kaikille lukijoille, hyvistä tarjoiluehdotuksista. Ja, jälkiruoaksi olikin jäätelöbaari, jossa jokainen sai tehdä itselleen mieluisan annoksen. Jokaiselle löytyi jotakin syötävää pöydästä, ainakin viimeistään tuolta jäätelöbaarista.


Toukokuu käynnistyi siis mukavissa ja aurinkoisissa tunnelmissa. Toivottavasti saamme nauttia auringosta tulevallakin viikolla!
 
Kaisa

 

Kommentit

 1. Oi sitä aikaa, kun sai syödä rauhassa;) Mulla on nykyään aina pikkulusikka kädessä syöttämässä pienintä ja siinä välissä omaan suuhun jotain, jos ehtii:) Tää tosin on niin lyhyt vaihe, että maali kyllä häämöttää:) Itse en olekaan tehnyt nygetteja ennen, näyttävät herkuilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tuon, kun ei ehdi itse syömään ruokaa lämpimänä. Mutta, sitten kun tulee tämä aika, että jokainen lapsi syö itse ja vielä aika sivistyneestikin, niin onhan tämä ihanaa. Ja, osaa nauttia tästäkin pienestä ilosta! Joten, odota hetki, niin sitten sinäkin ehdit syödä rauhassa. Nuo nugetit on helppo tehdä ja maistuvat hyviltä. Eikä ole uppopaistettuja. :) Voisinkin laittaa reseptiä tässä joku päivä. Aurinkoista maanantaita!

   Poista
 2. teillä on taatusti ollut mukavaa yhdessä ja lapsille näistä yhteisistä hetkistä jää taatusti mukavia muistoja.

  Täältä toivottelen kauniita ja aurinkoisia päiviä! :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa just kivalta vapulta! Kananugettien ohje kyllä kiinnostaa :)

  Aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa yhdessäoloa ♥ Muistan vieläkin nuo ajat kun lapset olivat pieniä, aika hämärästi tosin ;) ja on kyllä oikeasti ihana asia, että te vanhemmatkin saitte rauhassa nauttia ruokapöydän antimista, jotka näyttävätkin todella herkullisilta. Kananugettien resepti kiinnostaa minuakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeasti aika kuluu ja aika kultaa muistot! :) Kohta meidän nuorin on myös koululainen ja osaa monta taitoa. Sittenpähän saamme rauhassa syödä ja jutella. :) Vaikka aina ei jaksaisikaan, täytyy nauttia tästä hetkestä. Onhan tuo kolmevuotias vaan hauska. :)
   Joo, laitan reseptiä tässä lähiaikoina!

   Poista
 5. Ihanat tarjoilut teillä on ollut!
  Tuo jäätelöbaari on kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää jäätelöbaarit yms on kivoja. Jokainen saa valita lautaselleen sitä mistä tykkää.
   Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 6. Tosi herkulliset tarjoilut siellä! Nams!

  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa ja aurinkoista viikkoa myös sinne teille!

   Poista
 7. Olipa kivat tarjoilut! Aurinkoista viikkoa sinulle Kaisa :o)

  VastaaPoista
 8. Mahtavat tarjoilut ja niin totta, se on iso arvo, että saa syödä rauhassa. Aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä arjen pieniä iloja! Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Tuossa lupailinkin jo reseptiä, yritän laittaa lähiaikoina. Hyviä on!

   Poista

Lähetä kommentti