Tervetuloa meille, osa 3

Jatketaanpas taas kierrosta meillä. Ja, mikä onkaan seuraava paikka, jonka miehet valitsevat parhaaksi paikaksi.
 
Tällä kertaa esittelijänä toimii kuopuksemme, joka huikkaa yläkerrasta "Hyvät leikit kesken!" Joten, lähdemmekin nyt yläkertaan ja etsimään, missä kuopus on leikkimässä.
Kuopuksemme on todellinen automies. Lähes kaikki automerkit ovat tiedossa ja tärkein tieto onkin aina, minkä merkkinen auto kenelläkin on. Suurta mielenkiintoa on varsinkin Disneyn Autot -elokuvia kohtaan. Elokuvat on useampaan kertaan katsottu ja hahmot ovat tulleet tutuiksi.
Nämä ko hahmot ovat myös kotiutuneet meille kotiin. Niistä pidetään erityisen hyvää ja tarkkaa huolta. Hahmoja ei saa siivota muiden pikkuautojen joukkoon, vaan ne parkkeerataan aina järjestyksessä. Yleensä tämä parkkipaikka on meidän makuuhuoneessamme, matolla johon jää hienosti renkaista jäljet. Samantyylisesti kun elokuvassakin jäljet jää hiekkaan.
Joten, tämä meidän aikuisten makuuhuone ja erityisesti matto, on kuopuksemme valinta kotimme parhaaksi paikaksi. Niin, ja onhan tuo matto pehmeä, varmasti mukava paikka leikkiä. Parvekkeen ovista tulvii valoa ja huone on aina siisti, tilaa leikkiä.
 
Minkä paikan miehet seuraavaksi valitsevat esiteltäväksi, se jääköön nähtäväksi!
 
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!
 
KaisaKommentit

 1. Mukava leikkipaikka :) tuossa on tilaa autoilla leikkiä :)

  Uuden viikon iloa :)

  VastaaPoista
 2. Ihana "baana" autoille, kun jää oikein jäljet 😄

  VastaaPoista
 3. Mä niin muistan noi Salama McQueen jutut! Mun tyttö oli tosi fani ja meiltä löyty kaikki autot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää miten nämä iskee toisiin lapsiin ja toisia ei kiinnosta lainkaan. Niinhän tämä elämässä on ja onneksi. Erilaisuus on rikkautta ja voimavaramme!

   Poista
 4. Oi, mitkä pariovet!
  Meillä on edelleen duplolaatikossa kasa noita salamalegoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä meilläkin löytyy näitä myös legoina, mutta nää pikkuautot on ihan ykkös juttu!

   Poista
 5. Ihana pikkumies :) Meillä oli aikanaa myös nuo autot elokuvan autot, ihan ykkös juttuja, ne on varastossa edelleen tallessa! Kaunis tuo matto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa säilyttää, ei tiedä mitä harvinaisuuksia ovat joskus! :)

   Poista
 6. Tuohan on aivan loistava leikkipaikka ja ehdotonta plussaa on nuo renkaan jäljet! Jokaisella meillä on oma näkemys kodin "parhaasta paikasta"...terkkuja vaan Auto-miehelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron terveiset! Joo, renkaan jäljet ovat ihan ehdottomat! :)

   Poista
 7. Ihana automies ♥
  Kaunis ja tilava leikkipaikka, ja mikä tärkeintä, mattoon jää renkaan jäljet =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, söpö automies meillä! Joo, tilaa on leikkiä ja saa vielä olla rauhassakin. Eli, eipä sitä enempää leikkipaikalta voi pyytää! :)

   Poista
 8. Vähänkö siistiä, jäljet ja kaikki :D Meillä myös suosioissa nämä hahmot, jopa pienin mies osaa tapailla Salama mcqueen! :)

  VastaaPoista
 9. Se on muuten jännä miten pienet lapset aina leikkivät jossain ihan muualla kuin omissa huoneissaan. :) Pehmeän maton vetovoiman toki ymmärtää. ;) Iloa päivään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Meillä pienimmällä on valitettavasti niin pieni huone, että leikki muualla on myös välttämätöntä. Ja, kun tuo pieni huone on täynnä leluja. ;) Aurinkoista keskiviikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti