Pihalla

Ei tässä paljon sisällä ole ehtinyt tai viitsinyt olla, kun ilmat ovat olleet näin mahtavat. Lapsia saa välillä oikein maanitella sisälle syömään. Mutta, miksi sisälle kun ulkonakin voi syödä. Niinpä meillä onkin syöty ulkona lähes jokainen ruoka.
 
Viime viikonloppuna ahkeroimme terassin kimpussa. Pitkän harkinnan jälkeen öljysimme terassin ruskeaksi, harmaa oli vaihtoehtona. Mutta, mielestämme tähän meidän pihapiiriin tuo ruskea sopii paremmin. Joten, terassi sai uuden värin ja "kesäprojektimme" on suoritettu.
Pihasaunan terassille katoin iltapalan, samalla kun sauna lämpeni. Vaikka viikolla satoikin aika runsaasti, on siitepölyä laskeutunut taas reilusti. Terassilla tuntui olevan oikein paksu matto siitepölyä. Eipä auta nyt peseminen kuin hetken, samantien kun paikat ovat samanlaiset. No, eniten tuo siitepöly häiritsee allergisia ihmisiä, joten voimia heille.
 
Ja, mikäs se on ulkona syödessä ja nauttiessa kauniista ilmasta. Ruoka maistuu aina niin paljon paremmalta ulkona, mielikin virkistyy.  Kun kuuntelee linnun laulua ja veden solinaa ojassa. Saunatuvan puolella tuli rätisee pesässä. Eipä tässä voi kuin nauttia Suomen kesästä!
Tänään on ollut hieman harmaampi päivä ja olenkin ollut ihan tyytyväinen, on ehtinyt ihan "luvalla" olla sisällä ja pestä pyykkiä yms. 

Aurinkoista tulevaa viikkoa ja voimia koululaisille viimeiseen kouluviikkoon ennen ansaittua kesälomaa!

Kaisa


Kommentit

 1. Oi että, miten ihanalta näyttää 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä pihalla on mukava olla ja tuleva viikko näyttää ilmojen puolesta oikein mukavalta ulkoilun kannalta!

   Poista
 2. Kivan näköinen tuo teidän "terde" ja värivalinta on oikein hyvä. Ruskea sävy tuo pihalle mielestäni vähän väriä ja lämpöä. Toivotaan edelleen hyviä terassikelejä! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli sama valinta viime kesänä, ruskealla mentiin myös :)
  Siitepölyä on ihan hirveästi, joka paikassa :/ allergialääkkeet on pitänyt kaivaa esiin pitkästä aikaa...
  Tsempit viimeiselle kouluviikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään mietimme tuota väriä, mutta ruskea vaan tuntui paremmalta. Ollaan tyytyväisiä valintaan. Kerron terveiset koululaisille!

   Poista
 4. Niin kaunista ja vitsi tuo pyöreäikkunainen ovikin on kiva. Kyllä se ruoka vaan maistuu ulkona paremmalta. Kivaa uutta viikkoa ja makoisia hetkiä luonnon helmassa. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti