Sisustustyynyjä täälläkin?

Monella teistä on varmasti kokemusta siitä kuinka mökillä, asuntoautossa tai paatissa on niukasti tilaa säilyttää tavaroita. Vaikka kuinka yrittää ottaa mukaansa vain välttämättömän, kertyy sitä tavaraa kuitenkin. Meillä on paatti ja aina lähtiessämme liikenteeseen mietin, onko tämä nyt välttämätön tavara. Aika luovaksi tässä on oppinut monen asian suhteen, miten korvata jokin puuttuva esim ruoanlaittoväline.

Sitten on niitä välttämättömiä tavaroita, kuten petivaatteet. Toki voi nukkua makuupussissa ja tämän säilyttämiseen ei paljon tilaa tarvita. Mutta, meillä on käytössä peitot sekä tyynyt ja nehän vievät runsaasti tilaa säilyttää. Varsinkin kun pidän siitä että petivaatteet kerätään päiväksi pois, eivät siis ole levällään koko aikaa.
Mietin miten tämä on mahdollista toteuttaa? Haluamme nukkua peiton kanssa ja minä haluan että ne kerätään päiväksi pois. Niinpä ompelin erikokoisia tyynyliinoja, joihin saa näppärästi rullattua petauspatjan lakanoineen, peiton sekä tyynyn. Päivisin näitä sisustustyynyjä voi käyttää päiväunilla tyynynä ja ovathan ne kivan näköisiäkin säilytysratkaisuja.
Etukajuutassa jossa nukumme mieheni ja kuopuksen kanssa on värimaailma hyvinkin neutraalia vaaleaa, ruskeaa sekä harmaata.
Peräkajuutta joka on koululaisten valtaamaa aluetta on värimaailmassa myös sinistä, heidän toiveiden mukaisesti. Aika reippaan näköinen kajuutta mielestäni. 
Hyvin on säilytysratkaisuni toiminut ja petivaatteet ovat löytäneet paikkansa tyynynpäällisten sisältä. Joten, meillä on siis sisustustyynyjä paatissakin! Tätä nimittäin hieman ihmeteltiin, pitääkö minun paattiakin sisustaa. Miten tämän nyt ottaa, onko sisustamista vai näppärää tavaroiden säilyttämistä?

Sääennusteita katsoessa, ensi viikoksi onkin luvassa oikein mukavaa aurinkoista kesäsäätä. Joten, nautitaanhan lämmöstä ja käydään uimassa!

KaisaKommentit

 1. Meillä keulakajuutta on kipparin ja minun "makuuhuoneena" aina koko kauden, koska sillä ei ole muuta käyttöä, mutta kun saamme yövieraita, niin heidän petivaatteet kyllä kerätään perä- tai keskikajuutasta päiväksi pois. Meidänkin paatissa on "sisustustyynyjä" joiden sisältä löytyy vierastyynyjä sekä lisäpeittoja, kätevää ja kaunista!
  Teidän vene näyttää todella ihanalta! Niin kodikasta, valoisaa ja siistiä. Sinä se osaat luoda kaunista ympärillesi, missä ikinä oletkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyynynpäälliset on nykyaikainen versio makuupussista, näppärä. Kyllä on mukava saada kodikkuutta ja käytännöllisyyttä myös paattiin, siellä kun näin kesällä tulee vietettyä aikaa. Viihtyy koko porukka. Etenkin pojat ovat innnoissaan heidän omasta isojen kajuutasta. :)

   Poista
 2. Ratkaisu on oikein hyvä ja lopputulos raikas. Huomasin, että asuntoautoreissussa ollessani, minun piti myös "sisustaa" ne pienet tilat. Siksi otin mukaani muutaman torkkupeiton, joita ajattelin käyttää mahdollisesti vielä, jos tulee kylmiä kelejä. Niitä ei sitten reissulla tarvittu, mutta olivatpahan tekemässä väliaikaista kotiamme viihtyisämmäksi. Ja tulihan sitä järjestettyä joka päivä paikat niin, että siinä oli mukava olla ja matkustaa...ei intohimoinen sisustaja näköjään pääse tavoistaan irti, edes lomalla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä on mukava kun viihtyisää. Ja, noita torkkupeittoja meillä on myös kasallinen. Illalla kun istuskellaan kannella tai rannalla, on mukava ottaa tyyny ja peitto harteille. Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti