Habitare 2016

Tänään tuli vietettyä päivä Helsingissä ja Habitare -messuilla. Kiitos blogin välityksellä saaduista lipuista. Mukaani messuille sain mieheni sekä kuopuksen, joten päivä sujui oikein mukavasti. Nähtävää oli meille kaikille ja päivä valintana oli hyvä, ei viikonlopun suurta väenpaljoutta.
 
Kuvia tuli otettua kiitettävästi ja esiteltävää olisi useampaankin postaukseen. Mutta, päätin rajata Habitare postaukseni käsittelemään meitä eniten kiinnostavia esillä olleita tuotteita. Näin yleisesti ottaen messuilla oli havaittavissa puun käyttö sisustuksessa. Ja, kuvat kertokoon mitkä olivat meitä kiinnostavimmat tuotteet, nimeä klikkaamalla pääset suunnittelijan omille sivuille.
 
HIMMEE -valaisimet

 MIIKO -tuotteet
VALOPILLERI -valaisin
 
 WOODY -tuotteet

Habi Kids -alue oli uusi juttu Habitaressa lapsiperheille. Alue oli rajattu penkeillä, joista pystyi samalla kuuntelemaan Ahead-hallin Arena-ohjelmalavan tarjontaa kun kuopus leikki ja piirteli.
 
Kuuntelin toimittaja, trendianalyytikko Susanna Björklundin mielenkiintoisen luennon Sisustuksen trendit - ihminen keskiössä. Susanna avasi asiaa monelta kannalta: Mitä kotisi sisustus paljastaa persoonallisuudestasi?

Niin kuin viime postauksessa kirjoittelinkin, että valaisin on hankintalistalla. Sai mesuilta monta hyvää ideaa/vaihtoehtoa valaisimeksi. Aika näyttää, onko se jokin kuvissa oleva vai jokin aivan muu!
 
Aurinkoista viikonloppua!
 
Kaisa
 


Kommentit

 1. Minäkin ehdin tekemään nopean kierroksen koulupäivän päätteeksi. Olisihan tuolla aikaa saanut kulumaan pidempääkin, ensi kerralla sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllä siellä aikaa meni. Onneksi seuralaaiseni olivat kärsivällisiä! :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia!
  Valopilleri valaisin näytti kivalta!
  Ihan kuin tammenterho!
  Mukavaa lauantai päivää sinne!😊❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kauniita valaisimia siellä oli.
   Viikonlopun jatkoja!

   Poista
 3. Oi miten ihanan näköiset messut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla oli kyllä paljon nähtävää ja kuvia tuli otettua runsaasti. Päätin nyt julkaista vain ne kuvat ja jutut mitkä meitä mieheni kanssa eniten kiinnosti. Ja, myöhemmin selviää mitä hienoa uutta mukaamme kotiin lähtikään. ;)

   Poista
 4. Tänä vuonna messut ovat vaikuttaneet aikaisempia vuosia kiinnostavimmilta. Sen kerran kun päätin jättää välistä, harmittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, uusia messuja tulee. Tänä vuonna keskiössä oli selvästikin koti ja siellä viihtyminen. Kodikkuus, persoonallisuus. Tykkään!

   Poista
 5. Monen monta upeaa juttua! Harmi, ettei tänä vuonna ehtinyt käymään. Mukavaa tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin monta upeaa juttua oli ja tähän postaukseen keräsin vain pienen murto-osan. No, ensi vuonna on uudet messut! Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 6. Kuinkahan monta vuotta olen mahtanut suunnitella, että lähden tuonne Habitareen...ei se toteutunut tälläkään kertaa. Ehkä ensi vuonna sitten. Lehdistä ja blogeista on saanut pientä käsitystä messujen annista. Paikanpäällä olisi kyllä ollut kiva käydä.
  Oikein kauniita syyskuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla oli kyllä paljon nähtävää. Mutta, ensi vuonna on taas uudet messut! Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 7. Kivoja poimintoja Habitaresta. Tänä vuonna en sinne ehtinytkään.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla oli kyllä paljon kiinnostavia juttuja joita olisi ollut mukava nostaa esille. Tässä nyt ne tuotteet/yritykset jotka kiinnostivat meitä tällä kertaa eniten. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 8. Valaisimet sopivat mainiosti vuoden aikaan,joten kivasti valitut kohteet. Messuilla saa mukavasti tuntumaa, mikä nyt on trendikästä. Toisaalta valaisimissa ovat aina mukana ne iättömät klassikot.
  Olisipa ollut kiva käydä noilla messuilla!
  Kiitos esittelystä ja mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä esiteltäviksi kohteikseni valikoitui juurikin valaisimet, koska meillä on juurikin valaisin kotiin etsinnässä. :) Klassikot on aina hyviä, mutta aika kivoja uusia juttuja oli myös näytillä. Ensi vuonna on taas uudet messut!
   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 9. Oli kyllä hyvät messut! : ) Luennolla ei tullut käytyä tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut olivat kyllä mielestäni onnistuneet. Aurinkoista keskiviikkoa!

   Poista
 10. Kiva katsella muiden kuvia, sillä itse en käynyt messuilla.
  Luin tässä samalla edellisen postauksesi ja jäin miettimään pyyheliina ja lakanakaappejamme, joissa on pinokaupalla sellaista liinavaatetta, joita emme käytä. Sain inspiraation inventaarioon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla oli kyllä paljon mielenkiintoista katsottavaa ja useammankin postauksen olisi saanut aikaan. :)
   Mitenkä noita liinavaatteitakin kertyy niin kovasti. No, täällä karsintaa tehdään ja ehkä enemmänkin voisi vielä karsia! Mutta, kun jotain laittaa poistoon, voi joskus hankkia jotain uuttakin! ;)

   Poista

Lähetä kommentti