Bloggaajat koolla

Olen seuraillut, kuinka useammassa kaupungissa ovat bloggaajat luoneet oman blogi-ryhmän, jonka kanssa tekevät erilaisia tempauksia sekä käyvät kutsuvieraina erinäköisissä paikoissa. Ryhmät ovat toimineet eräänlaisena "tukiverkkona" toisille bloggaajille, ihan käytännön asioissa esim blogipohjan vaihdon tms kanssa. Ainakin näin lukijana ryhmät eivät ole kilpailuryhmiä, vaan kannustavia ja kunnioittavia toista blogia kohtaan.  Tällaista ryhmää on myös täällä Raumalla käynnistelty pikkuhiljaa. Itse ainakin toivon että ryhmä saadaan kunnolla kasaan ja yhteistyötä blogien välillä tulisi, vaikka alkuun yhteisiä kahvi- tai kuvaushetkiä. Kaikki on mahdollista!
Tänään sainkin viettää mukavan illan muiden Raumalaisten bloggaajien kanssa, kun olimme saaneet kutsun Mamma Roosan blogi-iltaan. Mamma Roosa on Raumalaisen käsityöläisen Terhi Stenroosin persoonallisia käyttö- ja sisustekstiilejä myyvä liike. Liikkeessä on myynnissä myös runsaasti erilaisia sisustustavaroita sekä tekstiilejä. Terhin omat tuotteet tehdään pääsääntöisesti pellavasta, tyynynpäällisiä, serviettejä, pyyheliinoja. Sisustustavaroita oli hyvin erilaisiin koteihin, jokaiselle jotakin.
Nyt kun kevään ja kesän juhlat lähestyvät, lahjan miettiminen juhlijalle tulee mietintään. Mamma Roosassa olikin esillä vaihtoehtoja juurikin näihin tarpeisiin. Ja, jos ei juuri sopivaa tuotetta löytynyt, on mahdollisuutena teettää yksilöllinen lahja brodeerauksella.

Itse ihastuin MINÄITE-SISUSTUSKUVAn tuotteisiin. Esillä oli yksinkertaisen tyylikkäitä kortteja kauniilla teksteillä sekä mainioita tarroja liimattavaksi. Tarran voi liimata vaikka kukkakimpun tai yrttiruukun kylkeen. Hyviä ideoita kevään viemiseksi esim äideille, mammoille, opettajille, hoitotädeille.

Illassa oli mukana sisustussuunnittelijaopiskelija Paula Hellberg, joka kertoi meille sisustusvinkkejä. Miten erilaisilla pienillä sisustustuotteilla saa aikaan muutosta omassa kodissa ja sisustuksessa. Paula kirjoittaa itse Paulasmarias -blogia, jossa iloitaan elämää rikastuttavista pienistä hetkistä.
Saimme nauttia maukkaista tarjottavista sekä mukavasta yhdessäolosta. Illan aikana ihastelimme kauniita tuotteita ja jokainen sai varmasti monta hyvää ideaa, mitä viedä viemisenä kesänjuhliin.
Kiitos mukavasta illasta Mamma Roosalle ja kaikille bloggaaja ystäville!

Kaisa 
 
 
 
 
 

 

Kommentit

 1. Olitpas sinä nopea, kun sait jo tämän postauksen tehtyä hienojen kuvien kera. Minulla kuvat vielä kamerassa odottamassa viikonloppua. Kiitos itsellesi vaan!!! Oli mukava nähdä ja jutella "saman henkisten" kanssa. Arjen pieniä piristysruiskeita. Katostaan, miten tämä lähtee tästä kehittymään. Porukassa ei ainakaan ole valittamista!!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava ilta. Toivottavasti saadaan viettää vastaavia iltoja lisää! :)

   Poista
 2. Kiva teksti ja makeat kuvat, kiitos! :) Oli mukava ilta, hienoa, että pääsitte paikalle!
  Tuollaiset yhteiset tapaamiset kuulostavat kyllä mukavalta, mahtaakohan täällä olla tuon kaltaista.... :)

  VastaaPoista
 3. Mukava ilta siellä ollut 🤗 paljon varmasti uusia juttuja tarttui matkaan 🤗
  Mukavaa päivää! 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli kyllä mukava. Ja, butiikin lisäksi oli mukava päästä juttelemaan muiden bloggaajien kanssa!

   Poista
 4. Blogitapahtumat ovat paikallaan kun niissä voi inspiroitua, jakaa kokemuksia ja saada hyviä vinkkejä. Itse olen kokenut ne hyvin tärkeiksi bloggauksen saralla. :) Ihanaa päivää sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, odotan mielenkiinnolla miten täällä Raumalla bloggarit innostuvat pitämään yhtä!

   Poista
 5. Ihania nuo bloggari-tapaamiset!
  Sellaiseen minäkin joskus haluaisin...
  Onnekseni olen saanut tavata täällä pari ihanaa bloggaria Suomesta ja niin monista muista on tullut "kauko-kavereita"! =)
  Viehättävä tuo puoti missä tapasitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset tapaamiset ovat mukavia. Itse olen päässyt vastaaviin tapahtumiin mukaan naapurikaupungissa, toivonkin että myös täällä Raumalla tapahtumia tulee eteeni!

   Poista
 6. Teillä on ollut siellä mukava ilta. Tuo on varmasti ihana kauppa, jossa
  haluaisin joskus itsekin käydä. Ihania juttuja siellä myynnissä. Hienot kuvat!
  Hyvää torstaita!

  VastaaPoista
 7. Tällaiset blogitapaamiset ovat kyllä kivoja - on hauskaa tavata ihmisiä blogien takana:)
  Mukavia vappukohinoita sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava nähdä. Ilma ei ole kovin vappuinen, mutta eipä välitetä siitä! :)

   Poista
 8. Ihanaa että teillä tälläistä yhteisöllistä menoa. Kyllä blogikamut ja vertaistuki on korvaamaton asia. Ihanaa vappua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti RAUMAblogit saa tuulta alleen ja yhteisiä iltoja on runsaasti edessä!
   Kiitos, vappu meni mukavasti, toivottavasti myös siellä!

   Poista
 9. Teillä on ollutctodella ihana yhteinen tapaamknen,olisipa täällä meilläkinpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava tavata muita bloggaajia ja jutustella bloggaamisesta sekä vähän muustakin. :) Ja, oli mukava päästä tutustumaan Mamma Roosan liikkeeseen.

   Poista

Lähetä kommentti