Pelle Pelottomat

Alkukesän projektinamme oli terassipöydän tekeminen. Pöytä niin kuin sivupöytäkin valmistuivat ja ovatkin olleet kovassa käytössä koko kesän. Sopivat tuolitkin löytyivät, mutta saattavat jäädä nyt ensi kevään hankinnoiksi ja olisihan noista vanhoistakin tuoleista ensin päästävä eroon. 

Eräänä päivänä kun tulin töistä kotiin, oli pihallemme ilmestynyt uusi keinu. Koululaiset olivat päättäneet ajan vietteeksi rakentaa pöydästä jääneistä tavaroista keinun. Isää oli pyydetty hieman avuksi sahauksiin, mutta muuten pojat olivat tämän uuden keinun suunnitelleet.

Meillä oli aikaisemminkin poikien tekemä keinu pihalla, mutta se ei ollut ihan riittävän tukeva. Nyt keinu on tukeva ja pintaansakin sai käsittelyn, samaa väriä kuin terassinpöydissä. 
Keinussa on tuollainen laveri, jonka päällä voi ottaa vaikka pienet päiväunet. Tai, nauttia aamukahvit auringossa. Päivällä keinu on mukavasti varjossa, jolloin pääsee keinuttelemaan pois paahtavasta auringosta.  
Mukava yllätys siis oli minua kotona odottamassa. Ja, keinusta olenkin ehtinyt nyt nauttia lomapäivinä. Rauhallinen paikka juoda kupillinen kahvia ja lukea asuntomessu kohteista. Tänä vuonna en messuille päässytkään, mutta ensi vuonna sitten. Messut kun järjestetään naapurikaupungissamme Porissa.

Rentoja kesäpäiviä!

Kaisa

Kommentit

 1. Wau, mikä keinu! Kyllä sun kelpaa, kun on tekeviä miehiä talossa <3

  VastaaPoista
 2. Onpas upea keinu! Wau!
  Kiva yllätys!

  VastaaPoista
 3. Kyllä teillä on näppäriä miehiä talossa. Luovuus ja tekeminen huipussaan!!!Ja lopputuloksena hieno "daybed-keinu" :)

  VastaaPoista
 4. Ompa kiva, kelpaa köllötellä♥ Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä keinulla kelpaa köllötellä! :)

   Poista
 5. Ooh, onpa hieno! On sinulla siellä kyllä tosi luovia ja aikaansaavia miehiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pojat olivat itse suunnitelleet keinun ja isä oli päässyt vain avuksi sahaamaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti