KESÄKUU


Takana on hyvin tunteikas viikonloppu ja oikeastaan koko kulunut viikko on ollut tunteita tulvillaan. Lasten kevätjuhlat ovat aina hyvin tunteikkaita, vilpittömät esitykset ja lasten iloa on ihana seurata. Tänä keväänä erityiset tunteet ovat nousseet pintaan, kun kuopus viettää vimeistä kevättään päiväkodin puolella, syksyllä kun edessä on siirtyminen koulunyhteydessä olevaan esikouluun. Esikoinen jätti taakseen alakoulun ja jatkaa syksyllä yläkoulun puolella. Mihin tämä kaikki aika oikein meneekään, juurihan vasta saatoin hänet koulutielle. Esikoinen piti kevätjuhlassa puheen luokkatoverinsa kanssa, jonka jälkeen lauloi muun luokan kanssa Jäähyväiset -laulun. Nämä kaksi esitystä jos mitkä saivat kyynelhanani aukeamaan. Eilen koululaiset saivat todistuksensa ja me vanhemmat emme voi kuin olla ylpeitä lapsistamme. 


Tällaisissa merkeissä on meidän kesäkuumme alkanut, tunteikkaana ja onnellisena katse kohti tulevaisuutta. Mutta, ennen syksyä on aika viettää kesälomaa, toivottavasti aurinkoista ja lämpöistä. 

Kesä on alkanut täällä todenteolla ja olemmekin nauttineet jokaisesta hetkestä täysillä. Aamulla on saanut lähteä liikenteeseen lyhythihaisella, juoda aamukahvit terassilla, nauttia rantahiekan lämmöstä. Illalla valoa ja lämpöä on riittänyt pitkään, ulkona onkin viihdytty lähes nukkumaanmenoon saakka. 

Lasten kesälomat alkoivat eilen ja me vanhemmat vuorottelemme töiden sekä lomailun suhteen. Tästä kesästä tulee varmasti mukava ja unohtumaton!


Oikein ihanaa kesää meille kaikille!

Kaisa

Kommentit

 1. Ihana sun perhe ja niin suloiset pojat rivissä.Hyvää alkavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa kesälomaa ja ihania hetkiä 💛

  VastaaPoista
 3. Kevätjuhlat on aina yhden aikakauden loppu ja uuden alku, aina yksi vuosi lapset vanhempia, se koskettaa niin sydämestä.

  Ihanat kuvat ja kauniita kesäkuun päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne vuodet vaan vierivät, välillä vaan kovin nopeasti.
   Kiitos! <3

   Poista
 4. Hieno kuva pojista!❤
  Hyvää lomaa ja aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 5. Minulla, koulunkäyntiohjaajalla oli lauantaina myös moneen kertaan kyyneleet silmissä ja palakurkussa. Jäähyväislaulut tuovat tunteet pintaan ja monta muistoa ehtii kelaamaan pienessä hetkessä ❤
  - Oikein ihanaa kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäähyväislaulut ovat aina niin koskettavia. Nyt nautitaan kesästä ja syksyllä jatketaan uusien haasteiden kanssa.
   Aurinkoista kesää!

   Poista
 6. Ihania kesäisiä kuvia, varsinkin tuo viimeinen on ♥ ♥ ♥
  Upeita, unohtumattomia kesäpäiviä sinne teille kaikille!

  VastaaPoista
 7. Ihana potretti <3 Ja tuo hikkakuva on ihan nappi. nauttikaa kesästä!!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti