Joulun mainingeissa


Viime yönä saimmekin kokea talvisen myräkän, kun lunta satoi ja tuuli yltyi aikamoisiin lukemiin. Tänään ollaankin saatu nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja ihan kuin päiväkin olisi ollut jo hieman pidempi. Tiedä sitä, taisi tuo ihana aurinko tuoda energiaa tänne päivän loppupuolellekin. Jos on tänään oltu öisen tuulen mainingeissa, niin on myös ollut mukava muistella viime vuoden viimeisten viikkojen leppoisia tunnelmia.

Keräsin kollaasiin kuvia ja tunnelmia joulunvietostamme. Joulukuusi saatiin haettua metsästä, reippaiden poikien toimesta. Jouluna on lupa napostella ja niin me myös teimme. Ja, mikäs sitä on uudistetussa keittiösäämme tarjota ruokaa 24/7. Keittiömme valmistuikin juuri ennen joulunpyhiä. Joulupukki kävi kylässä ja sai suukonkin. Poikien valmistamat joululahjat, niin puukulho, korvanapit kuin puurusetitkin saivat paljon kehuja, tilauksia on verstaalle tullut aika runsaasti. Joulun jälkeen vielä ennen uudenvuodenaattoa, juhlistimme miehen isoäitiä, 90-vuotis syntymäpäivien merkeissä. Mukavaa ohjelmaa riitti jokaiseksi päiväksi.

Tällä viikolla onkin ollut mukava palata pikkuhiljaa arkeen ja töiden pariin. Lapset lomailevat vielä isän kanssa ja palaavat kouluun ensi viikolla. Mutta, otetaan vielä rennosti ja nautitaan joulun mainingeista!

Kaisa

Kommentit

  1. Kivat jouluiset kuvat kollaasissa.Tänään jo keräilin vähän jouluvaloja pois sekä koristeita.Lyhyt on tuo joulun aika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä myös viikonloppuna tuli keräiltyä koristeita pois ja kuusikin pääsi takaisin ulos. Pikkuhiljaa kohti kevättä!

      Poista
  2. Ihania hetkiä joulun pyhissä siellä 💖

    Keittiöstä mielellään kuvia jos jossain vaiheessa sellaista postausta ajattelit 😍 täällä keittiö remppa alkaa parin viikon päästä.

    Mukavaa uutta vuotta 💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joulua on täällä siivoiltu pois ja myös keittiöstä. Kunhan saan keittiiöön keväisen ilmeen, niin kuvia varmasti tulee tänne bloginkin puolelle.
      Tsemppiä remppaan, ihana saada uutta ilmettä kotiin! <3

      Poista
  3. Ihana kollaasi! Ihana, kun saitte keittiön valmiiksi jouluksi! Hyvää uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä uudistettu keittiö on kiva, pikkuhiljaa tavaratkin löytävät paikoilleen.

      Poista
  4. Ihanana tunnelmallisia kuvia Kaisa❤️
    Nuo poikien tekemä puutuotteet ovat huikean kauniita, en laisinkaan ihmettele jos tilauksia satelee ja verstaalle tuli ruuhkaa😊
    Oikein ihanaa alkanutta vuotta teille ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Poikien tuotteet on kyllä hienoja, nyt vaan verstaalla on ollut kovin hiljaista kun alkuvuoden flunssa on meille parkkeeranut.

      Poista
  5. Tosi kiva kollaasi mihin oli koottu kaikki mieleenpainuva. Kiitos sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli mukava tehdä kuvakollaasi pitkästäaikaa ja siihen saa mukavasti kuvat koottua!

      Poista
  6. Ihana kuvakollaasi ja suukkokuvahan se heti pisti silmään♥ Keittiötä yritin myös kurkistella - upealta näyttää se, mitä kuvissa näkyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, kyllä suukkokuva oli laitettava kollaasiin! ;)
      Keittiö on kiva, valoisa ja avara. Kunhan saan joulun siivottua pois ja kevään tuotua sisälle, niin laitan kuvai myös tänne blogin puolelle!

      Poista
  7. Kivoja kuvia joulustanne. Täällä ajatukset alkavat siirtyä loman jälkeiseen arkeen. Loma on tuntunut todella hyvältä ja uskoisin, ett nyt jaksaa sinne hiihtolomaan asti.
    Mukavia tammikuun päiviä sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joululoma on ollut kyllä mukava ja huomenna arki alkaakin sitten kunnolla kun pojatkin kouluun taas menevät!

      Poista
  8. Ihana oli päästä kurkkimaan teidän joulua kuvin. Tuo tonttu ja sinä suukkokuva on jotain ihanaa. <3

    Mukavaa uutta viikkoa Kaisa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kuopus pukeutui jälleen joulupukiksi ja jakoi lahjat. Ihana perinne sekin, saa nähdä kuinka kauan haluaa ko roolia leikkiä ja äidiltä pusun ottaa. :)

      Poista
  9. Mukavan näköistä joulua olette viettäneet ja varmasti oli ihanaa saada keittiö valmiiksi ennen joulua! Oikein nätti on!
    Hyvää alkanutta vuotta teille kaikille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä mukava saada keittiö valmiiksi jouluksi, ihana joululahja.

      Poista
  10. Olipa teillä ihana joulu♡ Yhtä ihanaa uutta vuotta toivotan sinulle!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu oli kyllä mukava, ihanaa aikaa perheen kanssa! <3

      Poista

Lähetä kommentti