Kevät toi sisustuskärpäsen


Vietimme helmikuussa perheen yhteistä hiihtolomaa pohjoisessa hiihdellen. Kun palasimme viikon reissun jälkeen takaisin kotiin, oli tänne Länsi-Suomeen saapunut kevät tai ainakin minusta tuntui siltä. Viikon aikana lumi oli sulanut ja pihamme kuivunut. Päivät ovat pidentyneet huomattavasti ja jo aamulla saa nauttia auringonsäteistä, mitkä tunkeutuvat läpi likaisten ikkunoiden. No, on tänne meillekin satanut vielä lunta uudelleen ja piha on saanut kuralätäköitä, mutta auringonsäteistä olemme silti saaneet nauttia. Ja, jokainen auringonsäde kuivattaa pihaa uudelleen sekä samalla kevät on joka päivä lähempänä.


Kevät on tuonut mukanaan myös sisutuskärpäsen. Kun eräällä kauppareissulla pysähdyimme maaliosaston eteen ja sanoin pojille että jokainen saa valita mieleisensä sävyn, jolla haluaisi että TV-huoneemme seinät maalattaisiin. Pojat valitsivat sävyn ja toisenkin, mikä miellyttäisi heidän silmää. Kotona he keksivät liimata värinäytteet seinälle, joista voimme valita yhdessä uuden sävyn. 

Kun siinä yhdessä istuimme ja mietimme mikä olisi sopiva sävy, lähti muutos huoneessa hieman paisumaan. Ajatuksena ollut pelkkä seinän maalaaminen ei riitä, vaan vaikuttaa siltä että tekstiilitkin menevät nyt uusiksi. Kuin hieman vahingossakin matto löysi uuden kodin ja uusi matto löytyi lähes yhtä nopeasti. Joten, huoneeseen taitaa jäädä vanhastaan vain sohva. 


Minkä sävyn valitsimme seinään ja millainen matto meille kotiutuu, jää nähtäväksi. Nyt vain tela ja pensseli heilumaan, jotta päästään taas katsomaan telkkaria sille varatussa paikassa.

Oikein mukavaa lähestyvää viikonloppua!

Kaisa

Kommentit

 1. Kevät on sitten mukavaa aikaa kun sisustuskärpäset heräävät talviunilta:) Onpa jännä nähdä mihin väriin päädyitte! Mukavaa loppuviikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä on saatu maalattua, mutta tekstiilien valmistumista vielä odotellaan!
   Mukavaa viikkoa! <3

   Poista
 2. Kevät on yksi suosikkivuodenajoistani. Päivä on pidentynyt jo hurjan paljon ja auringonsäteet lämmittävät jo päivällä ihanasti. Vähän on itselläkin kevään myötä löytynyt sisustusinnostusta. Remontin tekeminen on kivaa puuhaan ja niin palkitsevaa, kun saa sitten uutta, kivaa kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on ihana vuodenaika, joka päivä saa huomata kuinka silmut puissa paisuvat ja linnut laulavat. Eikä sisustuskärpäsenkään vierailu tunnu hassummalta. ;)

   Poista
 3. Kevät ja kesä ovat taatusti veneilijän, sekä mitä ilmeisimmin myös sisustuskärpästen parasta aikaa ;) Kyllä valosta vaan ihan väkisinkin saa energiaa ja uutta innostusta moniin asioihin. Innolla jään odottamaan kuvia tv-huoneenne uudistuneesta ilmeestä :)
  Mukavaa viikonvaihdetta sinne teille kaikille ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei veneilykautta ja veneen ehostamista ole vielä juurikaan mietitty. Tai, reittisuunnitelmia on kyllä tehty, mutta muuten paatti on vielä ihan rauhassa talviteloillaan.
   Kotona sisustuskärpänen on sitäkin sitkeämmin asettunut meille asumaan. :)
   Ihanaa viikkoa sinne teille! <3

   Poista
 4. Sitä on liikkeellä :)
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Kevät ja lisääntynyt valo saa sisustuskärpäsen liikkeelle. Meilläkin uudistettiin kotiteatterihuone hiljattain. Valitsimme seiniin harmaat akustolevyt, joissa on hieman tekstiiliä muistuttava pinta. Lopputuloksesta tuli oikein hyvä. Hämyisessä, pesämäisessä huoneessa on ihana viettää leffailtoja. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on telkkuhuone jo valmiina, varmasti on suosittu huone. Täällä jo malttamattomana odotetaan huoneen valmistumista.

   Poista

Lähetä kommentti