PALA NAISELLISUUTTA

Vietin mukavan iltapäivän ILONA LUONKOS Piritan kanssa jutellen viime syksynä markkinoille tulleista öljypuhdistuskakuista sekä naiseudesta. Iltapäivä hurahti jo alkuiltaan ja juteltavaa olisi riittänyt varmasti toiseksi samanmoiseksi hetkeksi.


Mitenkä kiinteä saippua voi pestä meikit helposti ja tehokkaasti? Olla vielä tehokkaasti hoitava sekä kosteuttava iholle? Kyseessä ei ole perinteinen kiinteä saippua vaan öljynpuhdistuskakku, jota käytetään puhtain kuivin käsin ja hierotaan kevyesti kasvoihin pyörivin liikkein. Kasvot ja irronnut lika puhdistetaan pois lämpimällä vedellä kostutetulla liinalla.

Öljynpuhdistuskakku on suomalaisten naisten tekemä ja kehittelemä, käsin rakkaudella meille naisille tehty putsari saaristoluonnosta. Kakku on laadukkaista kasviöljyistä valmistettu öljymäinen puhdistusaine, jolla irtoaa paksumpikin meikki silmämeikki mukaan lukien.  Puhdistusaine ei ole pelkkä aine, vaan putsari tuo ylellisen tunteen niin iholle kuin mielellekin. Hetki aikaa itselle, naiseudelle.

Tuotteen pakkaus on kierrätettävä ja biohajoava, suomessa Luonkokselle valmistettu. Vaikka paketti onkin pahvia, ei siitä pääse öljy läpi Kotkamillsin innovaation johdosta, muoviton ja maatuva kartonki. Kun avaat tuotteen, odottaa sinua paketissa oleva viesti "You are beautiful!" Ja, niinhän juuri sinä ja minä olemmekin. Jokainen nainen on kaunis ja arvokas, ainutlaatuinen. Jokaisella on oikeus omaan aikaan ja hetkeen, vaikka arkirutiineihin kuuluvan kasvojenpuhdistuksen muodossa.


Luonkos on kolmen naisen innovatiivinen startup-yritys Naantalissa. Miia ehti äitiysvapaallaan miettimään vaihtoehtoja teollisen kosmetiikan suhteen, vaihtoehtoa nestemäiselle, muovi- tai lasipulloon pakatulle puhdistusaineelle. Ammattimaskeerajan työhön ei nyt ollut paluuta, vaan raaka-aineiden kerääminen Merimaskun pelloilta ja kiinteän öljypuhdistajan kehittäminen vei mukanaan, tuli halu tehdä jotakin uutta. Luonnonvaratuottaja meikkaaja-maskeeraja Jonna lähti mukaan projektiin ja kehittämään tuotetta, jota hänkin voi käyttää kemikaaleille herkistymisen jälkeen. Yrityksen vahvuutena on yhdessä tekeminen ja monipuolinen osaaminen. Ennen varsinaisen tuotteen kehittämistä, Miia koulutti itsensä luonnonkosmetiikan opettajaksi ja yhdessä Jonnan kanssa kouluttivat muita sekä vetivät työpajoja. Piritan liittyessä mukaan Luonkos -tiimiin, lähti ammattivalokuvaajan, kansainvälistä markkinointia tehneen business coachin käsissä tuote markkinoille ja kohti yhteistä haavetta kansainvälisillä markkinoilla.

"Jokainen nainen on kaunis ja ihana sellaisena kuin hän on, omalla persoonalisella tavallaan. Usko itseesi ja työskentele sen eteen, mitä haluat, niin huikeita juttuja voi tapahtua. "

Luonkoksen naiset ovat uskoneet itseensä ja päättäväisesti menneet kohti päämääräänsä. Kohti hyvääoloa ja luonnonmukaista kosmetiikkaa. Syksyllä 2018 markkinoille tullut öljypuhdistuskakku on saanut hyvän vastaanoton ja jällenmyyjiäkin tuotteilla on jo mukavasti. Jäänkin odottamaan, mitä uutta Luonkos tuokaan vielä markkinoille, luonnonkosmetiikkaa naisille.

Toivotankin juuri sinulle hyvää naistenpäivää, usko itseesi!

Kaisa
Yhteistyö: Luonkos Finland Oy
Lainattu teksti Rannikkoseutu -lehdestä ja kuvat Piritta Fors 

Kommentit

 1. Tämä olikin minulle uusi tuttavuus:) Varmasti hyviä tuotteita! Ihanaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tykästynyt tuotteeseen. Suosittelen testaamaan jos tällainen tuote kiinnostaa.

   Poista
 2. Kuulostaa kiinnostavalta tuotteelta. Kiitos vinkistä!
  Sinulla on kiva blogi. Sait juuri uuden lukijan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä, itse olen tykästynyt tuotteeseen.
   Ja, kiva kun löysit blogiini, toivottavasti viihdyt matkassa mukana!

   Poista
 3. Taatusti hyvä tuote ja kyllä, jokainen meistä on kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen on kaunis ja arvokas, juuri sellaisena kuin on! <3

   Poista
 4. No mahtava! Pitääpä tutustua tähän tarkemmin.
  Kiitos tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, että luonnonkosmetiikan saralla keksitään koko ajan uutta ja että se tapahtuu useimmiten Suomessa. Hieno juttu! Kauniit on pakkauksetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hienoa suomalaista työtä. Ja, kyllä tuote sopii Jani miehillekin!

   Poista
 6. Samaa mieltä Janin kanssa, upea asia aettä luonnonkosmetiikassa keksitään uutta koko ajan. Pakkaukset ovat kauniit ja tuote itsessään kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä putsari pakkauksineen on hieno innovaatio.
   Ja, itse olen ainakin tykännyt tuotteesta!

   Poista
 7. Sain juuri kaupasta pienen slicen tätä putsaria ja se kyllä vakuutti ihan mennen ja tullen! Tosi kivasti "öljyinen" saippuapala, lähti kaikki kuona naamalta todella hyvin. :) Ihana blogi!!

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tykästynyt putsariin kovasti ja vaikka ensin hieman mietin, lähteekö meikitkin, niin kyllä lähtee. Ja, miten ihanalta iho tuntuukaan puhdistuksen jälkeen!

   Kiitos palautteestasi! <3

   Poista
 8. Nyt onkin kotimaisia luonnonkosmetiikka-merkkejä noussut esille entistä enemmän, huippu homma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimaisia luonnonkosmetiikan tuottajia on ilmestynyt aika paljon, mikä on tietysti hyvä asia. Ja, tämä naistiimi on myöskin hieno asia!

   Poista

Lähetä kommentti