10.11. ISÄNPÄIVÄ


Viime postauksessa muistelin miten tunnelmallisia ja lämpimiä muistoja lapsuudenjoulut tuovatkaan mieleeni. Lapsuudenjouluihin liittyi tiiviisti isovanhemmat, vierailut ja leikit heidän luonaan. Otinkin esille lapsuuteni albumin, josta löysin tunnelmallisen joulukuvan itsestäni ja isoisästäni.

Olen onnekas, kun olen saanut pitää molemmat isoisäni aina aikuisuuteen saakka. Lapsena sekä nuorena oli mukava vierailla isoisien luona, kuunnella heidän kertomuksiaan niin evakkoretkestä kuin Suomen rakentamisesta kohti nykypäivää. Päästä heidän mukanaan niin mökille kuin leikkuupuimurinkin kyytiin.

Aikuisiällä turvauduin useasti kysymään mielipidettä isoisiltä. Molemmat kuuntelivat ja pohtivat kysymystäni, kysyivät mitä mieltä itse asiasta olen. Kertaakaan en saanut valmista vastausta kummaltakaan, vaan tuen päätökseeni, olkoon se mikä tahansa. Heihin saattoi luottaa.

Toivottelen oikein sydämellistä isänpäivää rakkaalle omalle isälleni, lasteni isälle sekä kaikille isille ja miehille jotka olette mukana lasten elämässä!

Ja, terveiset teille rakkaille isoisille!

Kaisa

Kommentit

  1. Niin suloinen kuva♥ Leppoisaa isänpäivää ja sunnuntaita♥

    VastaaPoista
  2. Voi itku miten ihana kuva. <3 Sama juttu, onnekas, että saanut pitää isovanhemmat pitkään. Halauksia viikkoon Kaisa. <3

    VastaaPoista
  3. Itse en ehtinyt toista pappaa nähdä ollenkaan, toinen kuoli ollessani 8-luokalla. Molemmat mummut sain sen sijaan "pitää" aikuisuuteen asti. Enää ei ole heitäkään ♥

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana kuva <3 Isät ovat kyllä päivänsä ansainneet :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti