Yli puolenvälin


Tänään olen saanut töissä vastailla useampaan soittoon ja viestiin, joiden aiheena on ollut yritysten joulumainosten varaaminen niin sanomalehdistä kuin verkkomainoksinakin. Mietin, että ovatpa myyjät tänä vuonna ajoissa liikenteessä, kunnes havahduin siihen että kyllä nyt ollaan jo yli puolenvälin menty marraskuuta.

Vaikka jouluihminen olenkin, yritän aina hillitä itseäni joulukoristeiden esille laittamisen suhteen. Joulu- tai tunnelmavaloja meillä on jo jonkin aikaa ollut ja nostinhan joulupallojakin viime viikonloppuna esille. Mutta, sellainen suurempi jouluvalmistelu on saanut vielä odottaa.


Mutta, jo yli puolenvälin. Eli, aivan kohta on joulukuu ja saammekin aukaista ensimmäisen luukun joulukalenterista, sytyttää ensimmäisen adventtikynttilän. 

Glögikausi on jo aloitettu, tunnelmoitu takkatulesta nauttien, luettu joulukirjoja ja -lehtiä. Suunniteltu tulevaa joulua, värityksineen ja koristeineen. Voisi siis sanoa, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Eli, jouluvalmistelut ovat sittenkin jo aika pitkällä. Enää puuttuu toteutus!


Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Kaisa

Kommentit

 1. Glögikausi on täälläkin jo aloitettu, mutta muuten ollaan suunnitteluasteella jouluvalmisteluissa😊❣️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitteleminen on mukavaa puuhaa. Ja, eiköhän ne muutu todeksi kun oikein laittaa joulupajan pystyyn! :)

   Poista
 2. Eka glögi tuli nautittua täälläkin ♥ Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin mukava istahtaa alas, nauttia kynttilöistä ja takkatulesta kera glögi kupposen!

   Poista

Lähetä kommentti